- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Ortağım harikasinGünaydın arkadaşlar
Kaptanlarıma gururla sunarım.....
Geçen Hafta : 72,1
Bu Hafta : 71,8
Fark : -300 gr (yani geçen haftaki hedefime ulaştım)
Yüzde : 0,416
Haftaya Hedefim :71,6 olmak, ağır ağır emin adımlarla inşallah
Arrietty_ sedulu H3RA_ A Aylakkadin
Ben kilo almışımcanım benim hiç sorma bu hafta işlerim çok yoğundu, bilgisayara başı işim o yüzden hiç kalkamadım gece gündüz çalıştım nerdeyse
ama senin beslenme spor adımlar maşallah senle gurur duydum inşallah hep daha iyiye gidersin, kesin bu hafta sen baya kilo vermişsinidri.
Kiz yata yata ne demekhepsi guzel de reformer pilatesin hepsinden yuksek olmasi adil gelmedi zaten hareketler yavas yavas yapiliyor 1 dk zumbada insan mahvolurken reformer pilateste yata yata 1dk cok daha kolaykeske satmasaymisim benim aleti
Şu esas listeden mezun olayım da sonra devam kilo vermeyeHayyyiiiiirrrr mezun olma daha kilo vermen lazım
Şimdilik tamam diyeyim olabilirsem 58 olamazsam koruma yapmış olurumMasallah ne guzel eksi
Oo hedef tamam dıyosun
Neresı kucuk kız. Ben haftada 300 versem gobek atarım
Kizlar puan listemizde buyuk degisiklik var.
Ilk sayfaya ekledim. Burayada ekliyorum
Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 Puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 Puan
Plank 3 sn-1 Puan
İp atlama 3 tane- 1 Puan
jumping jack 4 tanesi -2 Puan
Yoga dk- 2 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Dans dk -3 Puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
Leslie 1mil dk 3 Puan
Leslie 2mil dk 3 Puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil dk 4 Puan
Leslie Boosted dk 4 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Zumba dk -4 Puan
Paten dk 4 Puan
Eliptik dk- 5 Puan
Cardio dk - 6 Puan
Koşu dk- 6 Puan
bolgesel hareketler dk - 6 Puan
Pilates dk 6 Puan
Crossfit dk 8 Puan
Reformer Pilates DK 10 Puan
Chloe dk 10 Puan
1000 adim - 30 Puan
hepsi guzel de reformer pilatesin hepsinden yuksek olmasi adil gelmedi zaten hareketler yavas yavas yapiliyor 1 dk zumbada insan mahvolurken reformer pilateste yata yata 1dk cok daha kolaykeske satmasaymisim benim aleti
ne bileyim ben evde internetten yapiyordum cogunda da yatiyordum yaniKiz yata yata ne demek
Insanin cani cikiyor hoca ile
Reformere başladım, zumba ile karşılatırılmayacak kadar zorlanıyorum. Zaten biri kardiyo diğeri kas çalıştırıyor.hepsi guzel de reformer pilatesin hepsinden yuksek olmasi adil gelmedi zaten hareketler yavas yavas yapiliyor 1 dk zumbada insan mahvolurken reformer pilateste yata yata 1dk cok daha kolaykeske satmasaymisim benim aleti
Eklerim canimNormal bisikleti de ekler misiniz?
gecmis olsun canimeşim çok güzel bir hafta geçirdin regl sonrası gider merak etme
kızlar çok teşekkür ederim , eşim trafik kazası geçirdi, üzerine bir de iki adam (eşim arabda tek) arabanın kapısını açıp saldırdılar. polis hastane filan çok kötüydü, nasıl insanlar var anlamıyorum aynı havayı soluduğumuza inanamıyorum
başın sağolsun ...
cok yer kapliyordu evde ileride egzersiz odasi yapabilecek buyuk bi evim olursa alacagim yineReformere başladım, zumba ile karşılatırılmayacak kadar zorlanıyorum. Zaten biri kardiyo diğeri kas çalıştırıyor.
Gerçi biz başlangıçta crossfit antremanları çalıştık daha çok. Ağırlığı azaltıp sonra kaslara geçmeyi düşünüyor hoca.
Reformer aletinde crosfit etaplarının içine yerleştirip bir iki kez çalıştırdı. Kaslarımın sesi olsa çığlık atarlardı.
Bence de keşke satmasaymışsın vücut şekillendirmede en büyük ilerlemeyi reformerde alırsın bence.
İdeal aralıktasın evet yavas yavas hem korur hem verırsınŞu esas listeden mezun olayım da sonra devam kilo vermeye
Şimdilik tamam diyeyim olabilirsem 58 olamazsam koruma yapmış olurum
Sağol canım senin de eksi şahane tebriklerartik seksenler senin kopegin olsun diyeyim amiyane tabirle.
super, tebrikler
bisiklet de goreceli iste dumduz yolda surmek var bayir cikmak vardur pazarligi bisiklet ile yapalim
Sağol canım darısı sizlere inşhayirli olsun mezuniyetin canim
kutluyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?