Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben kilo almışım

hepsi guzel de reformer pilatesin hepsinden yuksek olmasi adil gelmedi zaten hareketler yavas yavas yapiliyor 1 dk zumbada insan mahvolurken reformer pilateste yata yata 1dk cok daha kolay keske satmasaymisim benim aleti
Kiz yata yata ne demek
Insanin cani cikiyor hoca ile

Normal bisikleti de ekler misiniz?

artik seksenler senin kopegin olsun diyeyim amiyane tabirle.

super, tebrikler

hepsi guzel de reformer pilatesin hepsinden yuksek olmasi adil gelmedi zaten hareketler yavas yavas yapiliyor 1 dk zumbada insan mahvolurken reformer pilateste yata yata 1dk cok daha kolay keske satmasaymisim benim aleti
Reformere başladım, zumba ile karşılatırılmayacak kadar zorlanıyorum. Zaten biri kardiyo diğeri kas çalıştırıyor.
Gerçi biz başlangıçta crossfit antremanları çalıştık daha çok. Ağırlığı azaltıp sonra kaslara geçmeyi düşünüyor hoca.
Reformer aletinde crosfit etaplarının içine yerleştirip bir iki kez çalıştırdı. Kaslarımın sesi olsa çığlık atarlardı.
Bence de keşke satmasaymışsın vücut şekillendirmede en büyük ilerlemeyi reformerde alırsın bence.

gecmis olsun canim
bu insanlara tekme tokat dalan yumruklayan vs hicbir ceza olmuyor
adam yaramalamadan hatta bazen cinayete tesebbusten yargilanmalari lazim. cok rahatlar.

cok yer kapliyordu evde ileride egzersiz odasi yapabilecek buyuk bi evim olursa alacagim yine
oncesinde 1 ay jillian shred yapmistim kaslarim cok ham degildi. bir de baslangic seviyesinde 30dk olunca kolay geldi.ne bileyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…