Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bulamadim ki dumduz. bi de anayola cikmaya korkuyorum vizir vizir. kaldirimlar genis parka kadar oyle gideyim dedim kadinin biri azarladi
mecburen evin arkasindaki parkla idare edicem simdilik
Benim yasadigim sehir hep yokus
Ulkenin en yokuslu sehri.
Sabah bisikleti aldim. Tekerinin havasini sisirmek icin is yerine yakin bisikletciye kadar cektim. Megerse patlamis teker o yuzden evde sisirememissim. Nasil sinir oldum. Bisikletcinin oraya kilitledim. Is cikisi verecegim umarim hemen yaparlar

Kaptanım benim hangi kilom eski olarak kabul edilecek 73.10 mu

Günaydın kizlar simdi tartildim durum bu .
Gecen hafta 88.5 bu hafta 87 kiloyum yuzde hesaplama işini anlamadim ben o yuzden bisey yapamiycam bu arada kaptanim evde limon yok limonsuz ilik su icsem olurmu kahvaltiyi istedigin gbi hazirladim
olur canım limon yerine 1 kaşık doğal elma sirkeside tüketebilirsin her sabah.

çok geçmiş olsun canım.şehir eşkiyaları çok fazla malesef. erzincanda bende kaza yapmıştım. adam hatalı ama sen hatalısın diyor. bir dünya tanıdığı sardı etrafımı baskı yapıyorlar. bende çemkirdim bana bakın ben sizin bildiğiniz kadınlara benzemem beni baskılayamazsınız trakyalıyım ben diye bağırdım. polis çağırın kim hatalı çözsün sorunu dedim. ana fırsat versem haklıyken haksız olucam.neyse baktılar başa çıkamıyorlar adam masrafları ödemeyi kabul etti de iş tatlıya bağlandı

Günaydın hanımlar
Valla sinirden deli oldum tartıyı fırlatasım geldi sanırım şaka yapıyor bana bu tartı
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 65.8
F: 100
Yüzde: 0,151
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Serina08
Üzgünüm kaptanlarım elimden gelenin fazlasını yaptım bu hafta ama olan bu

Eklentiler

• 5D52EDB0-4821-4771-9297-EB48B4EC8FD8.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 27
Günaydın kizlar simdi tartildim durum bu .
Gecen hafta 88.5 bu hafta 87 kiloyum yuzde hesaplama işini anlamadim ben o yuzden bisey yapamiycam bu arada kaptanim evde limon yok limonsuz ilik su icsem olurmu kahvaltiyi istedigin gbi hazirladim
Bak ne güzel sonuç, yediklerini azaltarak bile kilo verdin. Birde dengeli beslenme ve sporu da her gününe katarsan alacağın sonucu düşün. Bir ara hızla verip bir dönem duracaksın sakın pes etme. Bu hafta süper menüler, spor ve adım görmek istiyorum senden. Özellikle didikleyeceğim bildirimlerini haberin olsun.
Oy oy ne güzel tatlım alıştın artık takıma. Bu hafta hareketleniyosun sende lütfen .
Her gün min 5.000 adım yapmalısın. Yanında birazda bölgesel yapsan incelmeyi artırabilirsin.

cok yer kapliyordu evde ileride egzersiz odasi yapabilecek buyuk bi evim olursa alacagim yine
oncesinde 1 ay jillian shred yapmistim kaslarim cok ham degildi. bir de baslangic seviyesinde 30dk olunca kolay geldi.ne bileyim :)
Bende reformer olsa koltuğu atar ona yer açardım
Paylaştığın videoya baktım bizim salondaki daha farklı, fonksiyonu daha çok diye hatırlıyorum.

Online bağlantı ile kilo ölçümü yapılır mı demeyin yapılabiliyormuş. zor olan bakmadan basküle binip kamerayı doğru noktaya çevirmek sadece ve görmemeye çalışmak. nihayet zorlu uğraşlardan sonra 11 günlük sonucumu paylaşabileceğim. tabi başlangıç ve şu an kilomu bilmediğim için onlar yok...
Fark : -3400 gr
yüzde : 4,23

Yaa deli olacağım yaa sporda değiştirdim hafifte beslendim niye olmuyor takıldı yine bu kilo. Geçen gün chloe de plank challange vardı direk halının üzerinde yaptım halıda naylonumsu sanırım dirseklerim sıyrıldı acıyor hala kızarıklık var

Sağol canım benim
Sen neler yaptın
Gitti mi kilolar
İşler nasıl yoğun mu yine
Benim işler azaldı. Ben şok
İyiyiz biz de, karantina çok zorladı bizi de herkes gibi. İşler daha da yoğunlaştı ama sonuna yaklaştık umarım
Ne güzel sen de nefes alabilmissin biraz, maşallah de
Aman tanrım çok çok çok geçmiş olsun,allah bir daha böyle insanlarla karsilastirmasin

Bende basliyim bu diyete hosuma gitti
hayırlı olsun şimdiden
kuzucum evinde seramik düz zemin varsa orada tartılsan kaplama zeminlerde baskül tam sonuç vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…