bisiklet de goreceli iste dumduz yolda surmek var bayir cikmak var
bacak kaslarim iyice kalinlasacak diye korkmaya basladim
bulamadim ki dumduz. bi de anayola cikmaya korkuyorum vizir vizir. kaldirimlar genis parka kadar oyle gideyim dedim kadinin biri azarladidumduz yolda git iste, yokusu nereden buldun
yokus cikarsan onu hiit olarak say direk
Benim yasadigim sehir hep yokusbulamadim ki dumduz. bi de anayola cikmaya korkuyorum vizir vizir. kaldirimlar genis parka kadar oyle gideyim dedim kadinin biri azarladi
mecburen evin arkasindaki parkla idare edicem simdilik
Kaptanım benim hangi kilom eski olarak kabul edilecek 73.10 muGunaydin 4. takimin citirlari, basgul umarim bugun hepinizin yuzunu guldurur
Ac karnina, wc sonrasi tartilip, en gec saat 15 ' e kadar, TARTI FOTOGRAFINIZLA, KULLANICI ADINIZ ve BUGUNUN TARIHI'nin yazili oldugu bir kagidinda fotografta gorunecegi sekilde kilo bildirimlerinizi bekliyorum.
Bu sekilde yapmadiginiz bildirimler malesef gecerli sayilmiyor, bildirim yapmamis sayiliyorsunuz ve bir sonraki hafta yuzdeleriniz bolunuyor, bu da takimimiz icin kotu oluyor..
Lutfen bildirimlerinizi kurala uyarak yapin
@klbk33H3RA_ @graphicdesigner rockandroll @bnnu Aomine Daiki Varyemez sedulu @Zeytur @Cikocev Alys E Emeeelll @esmeriiim @Serina08 @Osev Ozzybal @Ceyhans AppLesma stitch @istanbulin @nurdeva @noram Dilber Hala 9 92kubra @Mathteacher27 @Ayse_M Melegimkorusun Sismaniye sedulu @sadece_ben @Sade_Bilge @Asi Matmazel Oaktree CEYDOS
olur canım limon yerine 1 kaşık doğal elma sirkeside tüketebilirsin her sabah.Günaydın kizlar simdi tartildim durum bu .
Gecen hafta 88.5 bu hafta 87 kiloyum yuzde hesaplama işini anlamadim ben o yuzden bisey yapamiycam bu arada kaptanim evde limon yok limonsuz ilik su icsem olurmu kahvaltiyi istedigin gbi hazirladim
çok geçmiş olsun canım.şehir eşkiyaları çok fazla malesef. erzincanda bende kaza yapmıştım. adam hatalı ama sen hatalısın diyor. bir dünya tanıdığı sardı etrafımı baskı yapıyorlar. bende çemkirdim bana bakın ben sizin bildiğiniz kadınlara benzemem beni baskılayamazsınız trakyalıyım ben diye bağırdım. polis çağırın kim hatalı çözsün sorunu dedim. ana fırsat versem haklıyken haksız olucam.neyse baktılar başa çıkamıyorlar adam masrafları ödemeyi kabul etti de iş tatlıya bağlandıeşim çok güzel bir hafta geçirdin regl sonrası gider merak etme
kızlar çok teşekkür ederim , eşim trafik kazası geçirdi, üzerine bir de iki adam (eşim arabda tek) arabanın kapısını açıp saldırdılar. polis hastane filan çok kötüydü, nasıl insanlar var anlamıyorum aynı havayı soluduğumuza inanamıyorum
başın sağolsun ...
Bende basliyim bu diyete hosuma gittibayıldım bu diyete bende yapıcimmm.
Şahane, çok çok tebrik ederimArrietty_ sedulu H3RA_ Ozzybal
Geçen hafta kilo: 64.8
Bu hafta kilo: 63.2
Fark : -1.6
Yüzde: 2.46
Eki Görüntüle 2804543
Bak ne güzel sonuç, yediklerini azaltarak bile kilo verdin. Birde dengeli beslenme ve sporu da her gününe katarsan alacağın sonucu düşün. Bir ara hızla verip bir dönem duracaksın sakın pes etme. Bu hafta süper menüler, spor ve adım görmek istiyorum senden. Özellikle didikleyeceğim bildirimlerini haberin olsun.Günaydın kizlar simdi tartildim durum bu .
Gecen hafta 88.5 bu hafta 87 kiloyum yuzde hesaplama işini anlamadim ben o yuzden bisey yapamiycam bu arada kaptanim evde limon yok limonsuz ilik su icsem olurmu kahvaltiyi istedigin gbi hazirladim
Oy oy ne güzel tatlım alıştın artık takıma. Bu hafta hareketleniyosun sende lütfenGünaydın arkadaşlar
Kaptanlarıma gururla sunarım.....
Geçen Hafta : 72,1
Bu Hafta : 71,8
Fark : -300 gr (yani geçen haftaki hedefime ulaştım)
Yüzde : 0,416
Haftaya Hedefim :71,6 olmak, ağır ağır emin adımlarla inşallah
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Aylakkadin
Bende reformer olsa koltuğu atar ona yer açardımcok yer kapliyordu evde ileride egzersiz odasi yapabilecek buyuk bi evim olursa alacagim yine
oncesinde 1 ay jillian shred yapmistim kaslarim cok ham degildi. bir de baslangic seviyesinde 30dk olunca kolay geldi.ne bileyim :)
İyiyiz biz de, karantina çok zorladı bizi de herkes gibi. İşler daha da yoğunlaştı ama sonuna yaklaştık umarımSağol canım benim
Sen neler yaptın
Gitti mi kilolar
İşler nasıl yoğun mu yine
Benim işler azaldı. Ben şok
Aman tanrımeşim çok güzel bir hafta geçirdin regl sonrası gider merak etme
kızlar çok teşekkür ederim , eşim trafik kazası geçirdi, üzerine bir de iki adam (eşim arabda tek) arabanın kapısını açıp saldırdılar. polis hastane filan çok kötüydü, nasıl insanlar var anlamıyorum aynı havayı soluduğumuza inanamıyorum
başın sağolsun ...
hayırlı olsun şimdidenBende basliyim bu diyete hosuma gitti
kuzucum evinde seramik düz zemin varsa orada tartılsan kaplama zeminlerde baskül tam sonuç vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?