Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa regl yok ama WC problemi biraz var ama bu kadar etkilemez sanırım ama bugün yeşil çay içeceğim ve bu hafta yürüyüş yapacağım sanırım sadece bilmiyorum kafam çok karıştı

ben de bu arada senin menulerine baktim,
yeniden cok guzel buldum

ama salatalarin yagli mi diye soracagim, cunku sebzeleri yagsiz pisirdim yazmissin.

benim diyetisyen yagi artir demisti wc problemi var dedigimde.

Çok geçmiş olsun, şehir eşkiyası o kadar çok ki.
Geçen sene bir tanıdık sırf yol vermedi diye iki psikopat tarafından takip edilip eşininin çocuğunun yanında dövülmüştü.
Adamın burnu kırıldı, çok canını yakmış pislikler. Yüzü gözü çok kötüydü.
Yapanlarda cezaevinden izinli çıkan iki eşkiyaydı. Güler misin, ağlar mısın durumu yani.

ben de bu arada senin menulerine baktim,
yeniden cok guzel buldum

ama salatalarin yagli mi diye soracagim, cunku sebzeleri yagsiz pisirdim yazmissin.

benim diyetisyen yagi artir demisti wc problemi var dedigimde.
Salatada 1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağ ve limon var canım.

Ayy onure ettin beni, ben Alys kadar didikleyemiyorum ama
20.000 leri rüyamda bile göremedim. Malum ofis koltuğunun şeklini alıyorum akşama kadar
Hala emin misin?
Olsun canım bende hiç 20000 yapmadım 10000 geçersem şükür diyorum eminim son kararım güzel geçecek yine bu hafta bundan da eminim

Ayy onure ettin beni, ben Alys kadar didikleyemiyorum ama
20.000 leri rüyamda bile göremedim. Malum ofis koltuğunun şeklini alıyorum akşama kadar
Hala emin misin?
Olsun canım bende hiç 20000 yapmadım 10000 geçersem şükür diyorum eminim son kararım güzel geçecek yine bu hafta bundan da eminim

adimlamanin puani azalmis zaten, benim yeni esime yazik olacak
o yuzden kimi yaksam diye dusunuyorum ha ha

Güzel bir program yapalım o zaman. Kardiyo, kas ve plank challengelarını her günümüze ekleyelim.
Zaten menülerimize de dikkat ediyoruz. Ben bu hafta ödem atıcı çaylar ve yağ yakıcı yoğurdu menülerime eklemeyi düşünüyorum.
Alys bize spor programı yazsana

Aynennn bize spor planı yaz Alys yağ yakıcı yoğurt kürünü hafta da iki kez yapıyorum ben pazar ve perşembeleri akşam yatmadan yiyorum ödem atıcı hangi çayı yapacaksın canım

Yaaa deme be kaptan 35 bın ne yaw ben gunde 5 bın olunca şükğr dıyom leslıe mı yapsak bolbol
100-200 olsun eksi olup bizim olsun. ama sert zeminle kaplama zemin tartısı çok fark ediyor. gözardı etmemek lazım
Sert zemın daha mı fazla cıkarır azmı
Yag yakıcı yogurt ne kızlar. Pulbiber falan koyulan mı

Aynennn bize spor planı yaz Alys yağ yakıcı yoğurt kürünü hafta da iki kez yapıyorum ben pazar ve perşembeleri akşam yatmadan yiyorum ödem atıcı hangi çayı yapacaksın canım
Kiraz sapı ve yeşil çay yaparım herhalde.
Aslında dukan birası ilk zamanlarda kilo vermemde çok iyi geldi.
Ama bana wc sorunu yaşatıyor. O yüzden dukanda kararsızım biraz.
Elmalı bir kür var ödem için onuda deneyebiliriz aslında. Çokta lezzetli oluyormuş.

ya ben dinlenme gunu koyuyorum, size uymuyor,
siz yapin, sizin sonuclara gore degerlendirelim kizlar.

ben her gun tartiliyorum malum,
cogu zaman cumartesi daha hafif cikiyorum, dusunun carsambadan cumartesiye anca o kas yorgunlugu gidiyor.

o yuzden benim onerim haftada 3-4 gun spor, geri kalan 3-4 gunde de hafif seyler olur. Isterseniz eger.

Aslında o elmalı kürü de denedim bende ben de bi işe yaramadı malesef Evet dukan da iyi işe yarıyodu ilk zamanlar sonra artık ona da alıştı vücudum yeni bişe denemem lazım sanırım benim artık maydonoz kürümü denesem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…