Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

E English_teacherrr H3RA_ elma sirkesi de dusunebilirsiniz kizlar,
ben bu haftaici basladim, tam etkisi oldu mu bilemiyorum,

ilk ogunumden once bir cay kasigi suya karistirip iciyorum,
onun disinda salatalarima falan ekliyorum,
gun sonunda 1 yemek kasigi kadar tuketmis oluyorum,

eger tuketmemissem, yatmadan once de 1 cay kasigi suya karistirip iciyorum.

her zaman da sonrasinda agzinizi calkalamaniz gerekiyor, dislere zarar vermemesi icin.

aha,
buldum kendime es.

H3RA_ canim pisi pisi benim esim olsun.

Sismaniye ok mi? bisiklet ve yuryuyus agirlikli yapariz sporumuzu , ne dersin?
yuruyusten cekildim ben canim cunku bisiklete biniyorum gunluk adimim 5bini bulmuyor bazi gunler.
bisikleti hergun 1 saat yapmak niyetim. ustune de jillian chloe vs tarzi kaslara yogunlasan bir programa baslamak istiyorum
seninle takim olmayi cok isterim ama adimda eslesmeyen puanlamada eslesiyo mu bilmiyorum

Benim geçen hafta cuma ve pazartesi günü yediğim sütlaçlar ile hafta içi yediğim 2 halley işe yaradı galiba
Psikolojik açıdan işe yaradığı kesin

Içecek olarak 2 gün önce dukan içeceği sanki ilk defa içmişim gibi etki etti uzun bir aradan sonra tavsiye ederim

Yaaa deme be kaptan 35 bın ne yaw ben gunde 5 bın olunca şükğr dıyom leslıe mı yapsak bolbol

Sert zemın daha mı fazla cıkarır azmı

Yag yakıcı yogurt ne kızlar. Pulbiber falan koyulan mı
sert zemin daha az çıkarıyor olması gerekeni.
Hepımıze tebrıkler haftaya artı gelmesek bari CEYDOS kılonu oğrendın mı
öğrenmedim ben zaten kısmen tahmin ediyorum olmayan giysilerimden üstünü yağ bağlayan kemiklerimden. ilayda çıldırttı zaten anne sülimmi deyip durdu.toplam 10 kg olmadan öğrenmek istemiyorum.

5 bini hedefleyemez misin her gun ?

evde de yuruyebilirsin,
ozellikle aksam yemeginden sonra bisiklet surmuyorsundur, oturup kaliyorsundur diye tahmin ediyorum

halley detoksu oneririm diyorsun

kac gun yapalim bunu hocam

Yaaa deme be kaptan 35 bın ne yaw ben gunde 5 bın olunca şükğr dıyom leslıe mı yapsak bolbol

Sert zemın daha mı fazla cıkarır azmı

Yag yakıcı yogurt ne kızlar. Pulbiber falan koyulan mı
Her gün sevdiğin müzikleri açıp yarım saat kıvırsan hem adımlarını tamamlamış olursun hem eğlenirsin.
5.000 neymiş bile dersin çok ciddiyim.
Ben 90 lara taktım bu ara, içimi kıpır kıpır eden şarkılardan kendime liste bile çıkarttım.
Onları açıyorum biraz bacak, biraz bel, biraz karın diye sıralayıp oynuyorum.
Dışarıda yürümeyi sevmiyorsan bunu dene, günün stresi falanda kalmaz.
Başlamadan yarım saat öncesinde filtre kahve içersen hem wc sorunun kalmaz hem yağ yakımın artar.

Yağ yakıcı yoğurtun bir kaç çeşidi var. En bilineni limon, zerdeçal ve pul biberle yapılanı.
Ev yoğurduyla yapıldığında daha etkili oluyormuş.

bir hafta jumping jack yapmayı denesene sonuç ne olacak bir bak. ben durduğum haftalarda onu yapardım kilo vermem devam ederdi.

Evde de en doğalından elma sirkem var aslında. Geçen sene evinde mayasını bile kendisi hazırlayan bir arkadaştan almıştım.
Benim sirkeye antipatim var. ama doğal olanlarında o ekşimiş tadı almıyorsun. Bunu içebilirim aslında.

Dukan birasına 15 günde bir hafta ara vereceksin diye duydum. Vücut unutunca tekrar başlıyorsun.

@bnnu canim cok geçmiş olsun. Gerçekten kötü bir gün geçirmişsiniz. Rabbim korumuş sizi daha da kötü olaylar yaşanabilirdi. Çok çok geçmiş olsun.

Tebrik ederim
Sağol canım en kısa sürede sizlerde görürsünüz inşallah

Mesela elma sirkesi ile birlikte dukan birasını aynı zamanda yapsak sence sorun olurmu

Canım kasları çalıştırdıysan bu hafta, ondan artı çıkabilirsin.
Dert etme kilon dursa bile yağ yakıyorsun aslında.
Sadece kas oranında aynı oranda artmaya başladığı için tartıya yansımıyor.
Bir iki haftaya toparlanır bu durum diye düşünüyorum.

Çekilme bence 5.000 adımı tv izlerken yerinde saysan yine yaparsın.

Kolumda olunca da saysın hareket ettiğimde
Cebimde olunca da saysın hareket ettiğimde
Bugün bir süre dene bakalım cebine koyup ne sonuç verecek.
Bazen yerinde adımda bile yeterli saymıyor bende ki.
Kendim içimden 100 adım sayıyorum saat 30-40 yapmış oluyor.
İlla asker yürüyüşü yada ileri geri yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…