yuruyusten cekildim ben canim cunku bisiklete biniyorum
Benim geçen hafta cuma ve pazartesi günü yediğim sütlaçlar ile hafta içi yediğim 2 halley işe yaradı galibaAslında o elmalı kürü de denedim bende ben de bi işe yaramadı malesef Evet dukan da iyi işe yarıyodu ilk zamanlar sonra artık ona da alıştı vücudum yeni bişe denemem lazım sanırım benim artık maydonoz kürümü denesem diyorum
sert zemin daha az çıkarıyor olması gerekeni.Yaaa deme be kaptan 35 bın ne yaw ben gunde 5 bın olunca şükğr dıyom leslıe mı yapsak bolbol
Sert zemın daha mı fazla cıkarır azmı
Yag yakıcı yogurt ne kızlar. Pulbiber falan koyulan mı
öğrenmedim ben zaten kısmen tahmin ediyorum olmayan giysilerimden üstünü yağ bağlayan kemiklerimden. ilayda çıldırttı zaten anne sülimmi deyip durdu.toplam 10 kg olmadan öğrenmek istemiyorum.
yuruyusten cekildim ben canim cunku bisiklete biniyorumgunluk adimim 5bini bulmuyor bazi gunler.
bisikleti hergun 1 saat yapmak niyetim. ustune de jillian chloe vs tarzi kaslara yogunlasan bir programa baslamak istiyorum
seninle takim olmayi cok isterim ama adimda eslesmeyen puanlamada eslesiyo mu bilmiyorum
Benim geçen hafta cuma ve pazartesi günü yediğim sütlaçlar ile hafta içi yediğim 2 halley işe yaradı galiba
Psikolojik açıdan işe yaradığı kesin
Içecek olarak 2 gün önce dukan içeceği sanki ilk defa içmişim gibi etki etti uzun bir aradan sonra tavsiye ederim
Her gün sevdiğin müzikleri açıp yarım saat kıvırsan hem adımlarını tamamlamış olursun hem eğlenirsin.Yaaa deme be kaptan 35 bın ne yaw ben gunde 5 bın olunca şükğr dıyom leslıe mı yapsak bolbol
Sert zemın daha mı fazla cıkarır azmı
Yag yakıcı yogurt ne kızlar. Pulbiber falan koyulan mı
bir hafta jumping jack yapmayı denesene sonuç ne olacak bir bak. ben durduğum haftalarda onu yapardım kilo vermem devam ederdi.Yaa deli olacağım yaa sporda değiştirdim hafifte beslendim niye olmuyor takıldı yine bu kilo. Geçen gün chloe de plank challange vardı direk halının üzerinde yaptım halıda naylonumsu sanırım dirseklerim sıyrıldı acıyor hala kızarıklık var
Hocanın dediğini yapın yaptığını yapmayınhalley detoksu oneririm diyorsun
kac gun yapalim bunu hocam
Evde de en doğalından elma sirkem var aslında. Geçen sene evinde mayasını bile kendisi hazırlayan bir arkadaştan almıştım.E English_teacherrrH3RA_ elma sirkesi de dusunebilirsiniz kizlar,
ben bu haftaici basladim, tam etkisi oldu mu bilemiyorum,
ilk ogunumden once bir cay kasigi suya karistirip iciyorum,
onun disinda salatalarima falan ekliyorum,
gun sonunda 1 yemek kasigi kadar tuketmis oluyorum,
eger tuketmemissem, yatmadan once de 1 cay kasigi suya karistirip iciyorum.
her zaman da sonrasinda agzinizi calkalamaniz gerekiyor, dislere zarar vermemesi icin.
Dukan birasına 15 günde bir hafta ara vereceksin diye duydum. Vücut unutunca tekrar başlıyorsun.Aslında o elmalı kürü de denedim bende ben de bi işe yaramadı malesef Evet dukan da iyi işe yarıyodu ilk zamanlar sonra artık ona da alıştı vücudum yeni bişe denemem lazım sanırım benim artık maydonoz kürümü denesem diyorum
Benim pantolon cebinde saydı ama mont cebinde saymadı.Kızlar akıllı bileklik diyelimki mutfakta iş yaparken filan kolunuzda değil de cebinizde dursa o zaman da sayıyor mu ?
Sağol canım en kısa sürede sizlerde görürsünüz inşallah@bnnu canim cok geçmiş olsun. Gerçekten kötü bir gün geçirmişsiniz. Rabbim korumuş sizi daha da kötü olaylar yaşanabilirdi. Çok çok geçmiş olsun.
Tebrik ederim
Mesela elma sirkesi ile birlikte dukan birasını aynı zamanda yapsak sence sorun olurmuEvde de en doğalından elma sirkem var aslında. Geçen sene evinde mayasını bile kendisi hazırlayan bir arkadaştan almıştım.
Benim sirkeye antipatim var. ama doğal olanlarında o ekşimiş tadı almıyorsun. Bunu içebilirim aslında.
Dukan birasına 15 günde bir hafta ara vereceksin diye duydum. Vücut unutunca tekrar başlıyorsun.
Canım mezuniyetin hayırlı olsunSağol canım en kısa sürede sizlerde görürsünüz inşallah
Canım kasları çalıştırdıysan bu hafta, ondan artı çıkabilirsin.Yaa deli olacağım yaa sporda değiştirdim hafifte beslendim niye olmuyor takıldı yine bu kilo. Geçen gün chloe de plank challange vardı direk halının üzerinde yaptım halıda naylonumsu sanırım dirseklerim sıyrıldı acıyor hala kızarıklık var
Kolumda olunca da saysın hareket ettiğimdeBenim pantolon cebinde saydı ama mont cebinde saymadı.
Çekilme bence 5.000 adımı tv izlerken yerinde saysan yine yaparsın.yuruyusten cekildim ben canim cunku bisiklete biniyorumgunluk adimim 5bini bulmuyor bazi gunler.
bisikleti hergun 1 saat yapmak niyetim. ustune de jillian chloe vs tarzi kaslara yogunlasan bir programa baslamak istiyorum
seninle takim olmayi cok isterim ama adimda eslesmeyen puanlamada eslesiyo mu bilmiyorum
Bugün bir süre dene bakalım cebine koyup ne sonuç verecek.Kolumda olunca da saysın hareket ettiğimde
Cebimde olunca da saysın hareket ettiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?