Çok teşekkür ederim, yeni başladığım için bir kısmı ödemdir büyük ihtimalle. İnşaallah önümüzdeki cuma da güzel bir eksiyle gelirim. ☺metabolizmanda hızlı onu da fark ettim. bir haftada 1,8 kg vermişsin. senin kilonda biri için çok güzel bir eksi.
Geçen hafta getirttim henüz okumadım üstün körü baktımHangi kitaplarini okudunuz
Mezuniyetini rebrik ederimAyy çok amin ne güzel bir dua darısı sizlere inşallah
Kabak detoksu, hem etkili hem de sağlıklı. Bence guzel sonuçlar alırsınBir haftada 1.600 gram gidince cok hirslandim Kızlar kabak detoxu yapicam bakalim bugun tamamladım kendime gore yapiyorum. Kahvaltida cok kasmadım. Ramazana kadar 60 in altina inmem gerek. Ramazanda dikkat etsemde kilo alıyorum genelde.
Cok gecmis olsun.Iyi aksamlar tüm gün oğlumla uğraştım ateşi var cok huzursuz sürekli ağladı şimdi sürüp vericem biraz düzelsin hemen gelicem
@Arriety_ kaptanim senin sayende 3. Olmuşuz tebrik ederim benim pek katkım olmadı
Denerim Ceydoşdene kuzum ne kaybedersin. yanında su miktarını da arttır. eğer sabaha karşı wc ye zor yetişecek kadar sıkışmıyorsan su miktarında yanlış olabilir.
Evet canım son 3gün öyleydi pek rahatsız etmedi beni ama bilemiyorum. Yarın görüşme var liste değişecek yine bakalım artıkCanım yazacam unutuyorum sen bu hafta çok yoğurt tükettin ya naçizane fikrim yoğurt mesela beni şişiriyo çok yiyince acaba sende de mi öyle oldu diyetisyeninle bi görüşsen
Çok geçmiş olsun canımIyi aksamlar tüm gün oğlumla uğraştım ateşi var cok huzursuz sürekli ağladı şimdi sürüp vericem biraz düzelsin hemen gelicem
@Arriety_ kaptanim senin sayende 3. Olmuşuz tebrik ederim benim pek katkım olmadı
geçmiş olsun hemen çıkarlarda yavrunun eziyeti bir an önce biter umarım.Selam hanımlar
Oğlum azı dişlerini çıkarıyor, arka azılar. Bugün aşırı huysuzdu. Psikolojik olarak zorlandığımız bir gün oldu babasıyla.
Sabah 10.00
1 yumurta
Peynir
zeytin
Salata
Bal-kaymak( ödül)
2 dilim çavdar ekmeği
Yeşil çay
Ara 15.00
5-6 badem
2-3 gün kurusu
1 bardak limonlu ıhlamur
Akşam 18.30
1 yumurta
Peynir
Bol yeşillik
1 dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay
1.5-2 litre su içtim. Daha da devam ediyorum.
Spor:
Plank ch. 200 p
Chloe 40 dk 400 puan
3000 adım 150 puan
Toplam 750 puan.
sedulu H3RA_ Arrietty_
Eşim tebrik ederim 1. Olmuşuz.
En kisa zamanda almaliyimmm simdiden heyecanlandimGeçen hafta getirttim henüz okumadım üstün körü baktım
Kitaplar şunlar
İnşallah iyi sonuçlar alirimMezuniyetini rebrik ederim
Kabak detoksu, hem etkili hem de sağlıklı. Bence guzel sonuçlar alırsın
Cok gecmis olsun.
Ceydosum, cok disiplinli arkadasimiz. Sonuna kadar hak ettimezun olunca hemen şımarıp baklavalar yenmeye başlanmış. oh afiyet olsun.sen bunu hakettin. hiç kıskanmadım
Aynen biraz öyle oldu ama pişman değilim özlemişimmezun olunca hemen şımarıp baklavalar yenmeye başlanmış. oh afiyet olsun.sen bunu hakettin. hiç kıskanmadım
Sağol kaptan 58 olursa iyi olur olmazsa da hayırlısıMezuniyetin hayirli olsun canim
Pek ödül yapmazdin. Hak ettin :)) Afiyet olsun
Son Hedef 58 mi?
fark etmem mi kuzum. disiplinli olmasaydı mezuniyeti ben gibi rüyasında görürdü. keşke hepimiz böyle olabilsek. karbonhidrattan uzak tüm kiloları çabucak verebilsek.Ceydosum, cok disiplinli arkadasimiz. Sonuna kadar hak etti
vallahi çalışıyorum 6 dk yürüdüm. ben pert oturdum çok kıymetli totişime.Aynen biraz öyle oldu ama pişman değilim özlemişim
Sağolasın
Çalış seninde olsun canım
Sağol kaptan 58 olursa iyi olur olmazsa da hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?