Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

fark etmem mi kuzum. disiplinli olmasaydı mezuniyeti ben gibi rüyasında görürdü. keşke hepimiz böyle olabilsek. karbonhidrattan uzak tüm kiloları çabucak verebilsek.
Güncel kilon 86 mı yanlış hatırlamıyorsam 63 te bıraktım demiştin o kadar kilo alınıyor mu bırakınca

Ya ben bu siteyi cozemedim hala anlayamiyorum ben hergun eksiksiz menu paylasimida yaptim spor paylasimida yaptim ama bana uc gun ust uste menu paylasmadin denildi nasil oluyor anlamiyorum etiket mi yapmam lazim etiket nasil yapiliyor bilmiyorum alinti nasil yapiliyor mesajlara cevap atinca soze bildirim geliyo mu bana gelmiyo . Tek tek bakmayinca görmüyorum bazen de kontrol etmeyi unutuyorum cevap vermedigimi dusunmeyin görmüyorum

Güncel kilon 86 mı yanlış hatırlamıyorsam 63 te bıraktım demiştin o kadar kilo alınıyor mu bırakınca
yok canım temsili kilo koydum oraya ama 80' lerdeyim diye tahmin ediyorum. vermek eziyet ama almak çok kolay. ben izne 63,9 ile ayrıldım. ama ayrıldıktan sonra en son görüdğüm rakam 61,4 idi. sen hesap et 6 ayda verdim 6 ayda fazlasını aldım koruma yapamadım.

Bu etiketleri nasil yapiyorsun cnm ben bilmiyorum etiketlemeyi kaptanlar görmüyor benim menuleri nasil etiketlerim

Bu etiketleri nasil yapiyorsun cnm ben bilmiyorum etiketlemeyi kaptanlar görmüyor benim menuleri nasil etiketlerim
mesaj yazdığın zaman etiketleme için @ işaretini kimin adını yazacaksan onun önüne boşluk bırakmadan koymalısın . @ ceydos ama ikisi birleşik yazılmış olacak arada boşluk olmadan şimdi senin görmen için boşluk bıraktım

9 92kubra etiketlemek istediğin kişinin önüne @ koyarsan ona da bildirim gider. Menüyle ilgili soruna gelince haftada toplam 3 defa bildirim yapmadığın için takipten çıktın ben senin mesajlarını takip ediyorum. Bu hafta menüne göre ekleyeceğim seni tabloya.
Alıntı yapmak için mesajın altında alıntı diye bir yazı var ona tıklarsan alıntı ekler ya da direkt cevap ver de diyebilirsin

Kahvaltı menüsü
2 haşlanmış yumurta
4 marul
3 dal maydonoz
1 bardak cay
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen menüsü
Bir portakal
Bir dilim tam buğday ekmeği

Akşam yemeği
Balık buğulama
Mevsim salata

Yeşil cay 1.5 litre su . 1 bardak detox

Aktivite listesi
Besbin adım 250 puan
10 squat 20 puan
Bir dk plank 10 puan
60 ip atlama 30 puan
100 dk dans 700 puan

sedulu Arrietty_ H3RA_

Cok gecmis olsun canim
Olur mu, birlikte olduk 3.

Cocuklarin tam hasta olma donemi. Grupda cocu kucuklu cocuklu anneler olarak tek tek siramizi saldik

noram senin kuzuyada gecmis olsun. Azilar malesef bazi cocuklari cok etkiliyor

Ama ben cok eminim hic atmadigim hun olmadi bazen onikiden sonra yada ertesi gune kaldi evet basım kalabalik olunca ama hep attim neyse bundan sonra etiket yapmayi ogrendim sizi etiketliycem hepsine

Senin diyetisyen menüleri guzel oluyor canim
Biraz sabret. 100 gr eksi de olsa iyi. Birde bakmissin 500gr gidiyor her hafta.

E English_teacherrr H3RA_
Alys Sismaniye
bnnu K klbk33
Oaktree esmeriiim
rockandroll Asi Matmazel
Aomine Daiki Legendwomen
Melegimkorusun CEYDOS
Ozzybal E Emeeelll
graphicdesigner stitch
istanbulin 9 92kubra
Lenochka noram
sedulu AppLesma

Kızlar yeni eş listemiz bu şekilde. Umarım hepimiz için bol hareketli ve eksili bir hafta olsun.

Ufak bir hatırlatma geçeyim
-Haftalık 35.000 adımdan az atanlar
-Cuma bildirimlerini yapmayanlar
-Günlük menü bildirimlerini her gün düzenli yapmayanlar eş listesine alınmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…