Güncel kilon 86 mı yanlış hatırlamıyorsam 63 te bıraktım demiştin o kadar kilo alınıyor mufark etmem mi kuzum. disiplinli olmasaydı mezuniyeti ben gibi rüyasında görürdü. keşke hepimiz böyle olabilsek. karbonhidrattan uzak tüm kiloları çabucak verebilsek.
Ben bu mesajı yeni gördüm kusura bakma. İyiyim artıkMuafta olsan diyetine yazık etme eyleme o kadar çaba sarf ediyorsun
Ya ben bu siteyi cozemedim hala anlayamiyorum ben hergun eksiksiz menu paylasimida yaptim spor paylasimida yaptim ama bana uc gun ust uste menu paylasmadin denildi nasil oluyor anlamiyorum etiket mi yapmam lazim etiket nasil yapiliyor bilmiyorum alinti nasil yapiliyor mesajlara cevap atinca soze bildirim geliyo mu bana gelmiyo . Tek tek bakmayinca görmüyorum bazen de kontrol etmeyi unutuyorum cevap vermedigimi dusunmeyin görmüyorumTUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Arrietty_ ÖDÜL @ozrengin İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ H3RA_ ÖDÜL @Serina08 ÖDÜL istanbulin ÖDÜL sedulu Alys E Emeeelll bnnu Ceyhans ÖDÜL E English_teacherrr @Aylakkadin @Cikocev rockandroll ÖDÜL graphicdesigner Ozzybal @Dilber Hala @SsSiMqE ÖDÜL İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ K klbk33 ÖDÜL Oaktree Legendwomen Melegimkorusun @sadece_ben ÖDÜL esmeriiim Sismaniye Aomine Daiki Asi Matmazel 100JJ noram ÖDÜL AppLesma ÖDÜL @Sade_Bilge CEYDOS Lenochka stitch
3 gün menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!
ES mi istiyorsunEşledin mi ben göremedim
yok canım temsili kilo koydum oraya ama 80' lerdeyim diye tahmin ediyorum. vermek eziyet ama almak çok kolay. ben izne 63,9 ile ayrıldım. ama ayrıldıktan sonra en son görüdğüm rakam 61,4 idi. sen hesap et 6 ayda verdim 6 ayda fazlasını aldım koruma yapamadım.Güncel kilon 86 mı yanlış hatırlamıyorsam 63 te bıraktım demiştin o kadar kilo alınıyor mubırakınca
Ben böyle bişey görmedim mümkün degil ya ben bunun kadar yemesem bile veremiyorumKızlar face de gördüm
Bir bayan 6 ayda 21.5 kilo vermiş en son 105 kg yi görmüş şu an 83.5 kg imiş
Sabah ve akşam öğün örneklerine bakın
Bu etiketleri nasil yapiyorsun cnm ben bilmiyorum etiketlemeyi kaptanlar görmüyor benim menuleri nasil etiketlerimMenüyü yazayım
Sabah erken saatte yerfıstıklı bar'ın yarısını yedim.
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
8 dilim sucuk
17 yeşil zeytin
3 dilim fırın patates
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 buçuk domates
1 dilim tam buğday ekmeği
1 avuç ceviz
Akşam (17:00'da bitirdim)
2 dilim tb ekmeği
Ton balığı
Salata
Kahvaltı biraz çok kaçmış olabilir, dün yemek yemeyi saat 14:30'da kesmiştim. Öyle olunca sabah biraz fazla acıktım.
Arrietty_ sedulu H3RA_
mesaj yazdığın zaman etiketleme için @ işaretini kimin adını yazacaksan onun önüne boşluk bırakmadan koymalısın . @ ceydos ama ikisi birleşik yazılmış olacak arada boşluk olmadan şimdi senin görmen için boşluk bıraktımBu etiketleri nasil yapiyorsun cnm ben bilmiyorum etiketlemeyi kaptanlar görmüyor benim menuleri nasil etiketlerim
Sagol cnm mesajina cevap yazinca sana mesaj geliyor mu benim gonderdigime dair? Birde mesajiniza alinti yapti diyor onu nasil yapiyorsunuzmesaj yazdığın zaman etiketleme için @ işaretini kimin adını yazacaksan onun önüne boşluk bırakmadan koymalısın .
Cok gecmis olsun canimIyi aksamlar tüm gün oğlumla uğraştım ateşi var cok huzursuz sürekli ağladı şimdi sürüp vericem biraz düzelsin hemen gelicem
@Arriety_ kaptanim senin sayende 3. Olmuşuz tebrik ederim benim pek katkım olmadı
Ama ben cok eminim hic atmadigim hun olmadi bazen onikiden sonra yada ertesi gune kaldi evet basım kalabalik olunca ama hep attim neyse bundan sonra etiket yapmayi ogrendim sizi etiketliycem hepsine9 92kubra etiketlemek istediğin kişinin önüne @ koyarsan ona da bildirim gider. Menüyle ilgili soruna gelince haftada toplam 3 defa bildirim yapmadığın için takipten çıktın ben senin mesajlarını takip ediyorum. Bu hafta menüne göre ekleyeceğim seni tabloya.
Alıntı yapmak için mesajın altında alıntı diye bir yazı var ona tıklarsan alıntı ekler ya da direkt cevap ver de diyebilirsin
Senin diyetisyen menüleri guzel oluyor canimCeydoşum yeni şeyler denemeye korkar oldum
Evet büyük ihtimalle öyle yoksa başka bir açıklaması olamaz bu tartı sonucunun. Yediklerim ortada kaçamak yok, ödül yok. Neyse sabırla devam 100 de olsa eksi sonuçta
Çok geçmiş olsun canım
bu mesajında alıntı bildirimi gelmişSagol cnm mesajina cevap yazinca sana mesaj geliyor mu benim gonderdigime dair? Birde mesajiniza alinti yapti diyor onu nasil yapiyorsunuz
Önce alintiya tikladim sonra cevapla yazdım sanirim boyle oluyobu mesajında alıntı bildirimi gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?