Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar dukana bu sabah başladım inş. sonunu getiririm sabahki tartımı sormayın facia
az önce yulaf kepeğinden kendime peynirli omlet yaptım yanınada çayımı içiyorum

canım günaydın..
tatlım dukanda ilk atak evresi var ben atakta yulaf kepeği yenmiyor die biliyorum 2. evreye geçince yenmesi lazım die aklımda..sende kitap var gerci okumussundur. hadi bakalım diyetin hayırlı olsun afiyetle yeee...

o nasıl bişey kız merak ettim tadı falan nasıl :)

dukan dietinde şartmış bu bijom her gün 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği ister omlet yap ister yoğurda koy ister süte midede hacminden 10 kat şişip tokluk hissi veriyomuş bende sabah kahvaltımda yaptım kitapla beraber sipariş ettim ben tadı fena değil ilk yediğim için garip geldi

kitap aldım evet okudum ben atakta yenmesi gereken 10 şart var 9. su yulaf kepeği hatta omlet tarifi bile vermişlerben öle okudum umarım yanlış yapmıyorumdur:26:

kitap aldım evet okudum ben atakta yenmesi gereken 10 şart var 9. su yulaf kepeği hatta omlet tarifi bile vermişlerben öle okudum umarım yanlış yapmıyorumdur:26:

yok canım yanlıs değildir ben kitabı okumadım sen kitaptan yap işe yarıcaktır bu diyet doyurucu oluyor protein ağırlıklı olduğundan..

canim haiften spora baslarsan toparlanmna yardimci olacaktir,
:)))
karatay kanal d de. meyve yemeyin diyor tam benlik
ya soorma bn meyvesiz yasayamam kac gündür alis veris yapamamistim dün bi sürü meyve aldim ve bi ürü yedim resme meyve aserdim haha cikolata krfizi gibi meyve krizine girdim
günaydın kızlar dukana bu sabah başladım inş. sonunu getiririm sabahki tartımı sormayın facia
az önce yulaf kepeğinden kendime peynirli omlet yaptım yanınada çayımı içiyorum
hadi canim hayirli olsun dukan cok tkili bir diyet tabi yapabilene sakin 1,5 litre sivini ihmal etme Allah korusun böbrekler gider yoksa
dukandada ilk hafta meyve yok
canim dukanda güclendirme evresine kadar meyve yok malesef

günaydin kizlar,

yukaidada yazdgim gibi dün meyve krizine grdim ama sükür bugün düsüs yasadim buna ragmn tabi artida oldugum iicn henüz eksiye gecemedim ama olsun moral oldu bana bu sabahda düzgün kahvaltimi yaptim bugün ve sonrasindan umuluyum bakalim platesimide apabilisem bugün degmeyin keyfime dün yapamadi canim SIKILDI fire vermeyin diyordu ebrucuk :)

sağol cnmm inş. başarabilirim suyu ihmal etmiycem zaten susatıyomuş yediğim proteinler öle okudum

atakta 3 kilo civarı gitmesi lazımmış 5 gün yapıcam bakalım sonuç ne olucak :97:

yapabilirsen bi kac hareket yürüyüş falanda eklemeye calıs canım faydası olacaktır..

canım babm var şuanda yanımda o varken yapamam ama persembe aksamı yada cuma sabahı gidicek sanırım gidince baslıcam spora..

haftada 2 gün bence boşluk omalı yasom sporda sen canını sıkma daha fazla boşlama ama..

bebekle yürüyebilirmiyim ne kadar yürürüm o şüpheli geçen sene platese başlamıştım ebrunun programı başlarsa ona devam edicem

hasretim ne dieti yapıyosun sanadamı meyve yasak

yok canim boslamayi düsünmüyru zaten hazir ismisken dün alisveris yüzünden yapamadim bugün oglani uyutur uyutmaz yapiacm ins

slmm kizlarr nasilsiniz yasom prensesim meyvem nasil gidiyor kahvaltimi yaptim ben kaciyorum hepinize günaydin evisim cok var öptüm sizleri

****4.takım 225. etap**** [/I] etap 11.si

hasretim34(63.1/ 64/-0.9/ -%1.42)
deniz1984(86.4/86.2/0.2/%0.23)
iremögze(73.8/73.8/0/%0.0)
mersa(81/80.2/0.8/%0.99)
_katherina_( 72,5/72.5/0/0)Kilo bildirmedi
ebraryusuf(77.8/77.8/0/0)kilo bildirmedi
eren sezen(73.3/74/0.35/%-0.48 ) Gecen hafta bildirim yapmadigindan kilosu 2 ye bölündü
prenses68(70.6/71.3/-0.7/-%0.99)
meyvenull( 62.7/63.1/-0.2/-%0.31)221. etapda ayrılmıstı 4e bölündü
bijoux(69.2/69.8/-0.3/-%0.43)223.Etapda ayrilmisti 2 ye bölündü

kızlar eğer cumaya kadar gellmezlerse ebraryusuf ve kartina yı geri dönmek üzere ayırıcam bilginiz olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…