karatay kanal d de. meyve yemeyin diyor tam benlik
o nasıl bişey kız merak ettim tadı falan nasıl :)az önce yulaf kepeğinden kendime peynirli omlet yaptım yanınada çayımı içiyorum
günaydın kızlar dukana bu sabah başladım inş. sonunu getiririm sabahki tartımı sormayın facia
az önce yulaf kepeğinden kendime peynirli omlet yaptım yanınada çayımı içiyorum
o nasıl bişey kız merak ettim tadı falan nasıl :)
canım günaydın..
tatlım dukanda ilk atak evresi var ben atakta yulaf kepeği yenmiyor die biliyorum 2. evreye geçince yenmesi lazım die aklımda..sende kitap var gerci okumussundur. hadi bakalım diyetin hayırlı olsun afiyetle yeee...
kitap aldım evet okudum ben atakta yenmesi gereken 10 şart var 9. su yulaf kepeği hatta omlet tarifi bile vermişlerben öle okudum umarım yanlış yapmıyorumdur:26:
yok canım yanlıs değildir ben kitabı okumadım sen kitaptan yap işe yarıcaktır bu diyet doyurucu oluyor protein ağırlıklı olduğundan..
canim haiften spora baslarsan toparlanmna yardimci olacaktir,günaydın kızlar.... :79:
nasılsınız diyetler nasıl gidiyor benim ki berbat
çok stresliyim hala yazım gelmedi postadamı takıldı bilmiyorum ..
dün aksam girdim takıma ama mesaj yazamadım..
mersacım cok tatlıymıs tarcın senide baya yoruyor ama eneji harcıyorsun ben bu durumdan cok memnunum takıma az gelsende takipdesin ve diyetini aksatmıyorsun yürüyüşlerinide tabi .. sen takımın ben senin takibindeyim
eren sezen cim dukan düzgün yapıldığında cok işe yarıyor inş sonuna kadar yapabilirsin..
seni takımda daha cok görmek isterim canım...
bijom pes mi ediceksin kendine gel bak ne güzel kiloların coğunu verdin yılmak yok düzgün beslenmeye calıs takıma daha cok uğraki adapte olman kolay olur canım ..
prenses68 cım cumaya kadar toparlan artık cuma hızlı bi baslangıc yapmanı bekliyorum senden...
:)))nazar değdi nazarrr
elem tere fişşşşş kem gözlere şişşşşşşşşşşşşşş
hoşt hoşt gidin ben hala şişkoyum hoşttt
tamam daha çok yazayımmm bu hafta da aynı tutmaya çalışayım kendimi. canım çooook bişey istiyor onu da yapıp yiyeyim ondan sonra hakatten başlamak istiyorum. hatta bir şokla başlamak hiç fena olmaz şimdi düşündüm deee.. cumartesiye kadar toparlanma dönemi olsun..
ya soorma bn meyvesiz yasayamam kac gündür alis veris yapamamistim dün bi sürü meyve aldim ve bi ürü yedim resme meyve aserdim haha cikolata krfizi gibi meyve krizine girdimkaratay kanal d de. meyve yemeyin diyor tam benlik
hadi canim hayirli olsun dukan cok tkili bir diyet tabi yapabilene sakin 1,5 litre sivini ihmal etme Allah korusun böbrekler gider yoksagünaydın kızlar dukana bu sabah başladım inş. sonunu getiririm sabahki tartımı sormayın facia
az önce yulaf kepeğinden kendime peynirli omlet yaptım yanınada çayımı içiyorum
canim dukanda güclendirme evresine kadar meyve yok malesefdukandada ilk hafta meyve yok
canim haiften spora baslarsan toparlanmna yardimci olacaktir,
:)))
ya soorma bn meyvesiz yasayamam kac gündür alis veris yapamamistim dün bi sürü meyve aldim ve bi ürü yedim resme meyve aserdim haha cikolata krfizi gibi meyve krizine girdim
hadi canim hayirli olsun dukan cok tkili bir diyet tabi yapabilene sakin 1,5 litre sivini ihmal etme Allah korusun böbrekler gider yoksa
canim dukanda güclendirme evresine kadar meyve yok malesef
günaydin kizlar,
yukaidada yazdgim gibi dün meyve krizine grdim ama sükür bugün düsüs yasadim buna ragmn tabi artida oldugum iicn henüz eksiye gecemedim ama olsun moral oldu bana bu sabahda düzgün kahvaltimi yaptim bugün ve sonrasindan umuluyum bakalim platesimide apabilisem bugün degmeyin keyfime dün yapamadi canim SIKILDI fire vermeyin diyordu ebrucuk :)
atakta 3 kilo civarı gitmesi lazımmış 5 gün yapıcam bakalım sonuç ne olucak :97:
ya soorma bn meyvesiz yasayamam kac gündür alis veris yapamamistim dün bi sürü meyve aldim ve bi ürü yedim resme meyve aserdim haha cikolata krfizi gibi meyve krizine girdim
hadi canim hayirli olsun dukan cok tkili bir diyet tabi yapabilene sakin 1,5 litre sivini ihmal etme Allah korusun böbrekler gider yoksa
günaydin kizlar,
yukaidada yazdgim gibi dün meyve krizine grdim ama sükür bugün düsüs yasadim buna ragmn tabi artida oldugum iicn henüz eksiye gecemedim ama olsun moral oldu bana bu sabahda düzgün kahvaltimi yaptim bugün ve sonrasindan umuluyum bakalim platesimide apabilisem bugün degmeyin keyfime dün yapamadi canim SIKILDI fire vermeyin diyordu ebrucuk :)
yapabilirsen bi kac hareket yürüyüş falanda eklemeye calıs canım faydası olacaktır..
canım babm var şuanda yanımda o varken yapamam ama persembe aksamı yada cuma sabahı gidicek sanırım gidince baslıcam spora..
haftada 2 gün bence boşluk omalı yasom sporda sen canını sıkma daha fazla boşlama ama..
günaydin kizlar,
yapabilirsen bi kac hareket yürüyüş falanda eklemeye calıs canım faydası olacaktır..
canım babm var şuanda yanımda o varken yapamam ama persembe aksamı yada cuma sabahı gidicek sanırım gidince baslıcam spora..
haftada 2 gün bence boşluk omalı yasom sporda sen canını sıkma daha fazla boşlama ama..
hasretim ne dieti yapıyosun sanadamı meyve yasak
yok canim be herhangi br diyet yapmiorum aliseris kurbani oldum ben hahah arabam bozuldu yapamadim sonra tatil girdi derken krize girdim :)
anladım sanal marketten alsaydın idareten
slmm kizlarr nasilsiniz yasom prensesim meyvem nasil gidiyor kahvaltimi yaptim ben kaciyorum hepinize günaydin evisim cok var öptüm sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?