cnm 5 taneden nolcak ama saati önemli kacta yedinselam kızlarr,
yorgunluktan ölüyorum.akşam koca bir tencere lahana sarması yaptım belim çok ağrıdı ve ben 5 tane sarma yedim .herkese duyurulurrrrr.dövün beniiiiii
günaydin kizlar..
ben hic iyi degilim anlamadigim bir sekilde kilo aliyorum ,sanirim yaptigim diyetlerin ceremesini cekmeye basladim,tamam dün aksam biraz kacirdim ama 1 kilo alacak kadar degil,ve son bi kac haftadir sürekli kilo aliyorum
hasretim öğle bir dönem oluyor.sakın moralini bozma ve bırakmadeğilse benimki gibi 9 kiloyu hop diye alıverirsin
canim ne kaldi sanki 9 a 5 oldu bile
aman canım 5 ken önlemini albende 5 ken görmedim mi gördüm.yapıyorum olmuyor deyip bıraktım.sonra hiç olmadıgım kilolara çıktım.78 in üstüne çıktıgımı bilmezdim.alver alver 84 oldum
cnm bnm bende senle ayniyim ya aliyomda aliyom valla tartiya cikmak istemiyorum ya korkuyorum:18: ama adetim bitsin 2 ay oruc tutacam 56 garanti diyorum hem kazam var hemde oructa kendime daha cok hakim oluyorum hadi ins pazartesi baslarim heralde moralini bozma sakin kendini birakma yoksa daha coook alisinn aman deyimcanim ne kaldi sanki 9 a 5 oldu bile
cnm senin boyun kac ama 84 baya fazla:26:aman canım 5 ken önlemini albende 5 ken görmedim mi gördüm.yapıyorum olmuyor deyip bıraktım.sonra hiç olmadıgım kilolara çıktım.78 in üstüne çıktıgımı bilmezdim.alver alver 84 oldum
cnm senin boyun kac ama 84 baya fazla:26:
cnm bnm bende senle ayniyim ya aliyomda aliyom valla tartiya cikmak istemiyorum ya korkuyorum:18: ama adetim bitsin 2 ay oruc tutacam 56 garanti diyorum hem kazam var hemde oructa kendime daha cok hakim oluyorum hadi ins pazartesi baslarim heralde moralini bozma sakin kendini birakma yoksa daha coook alisinn aman deyim
gün içinde içtiğim şeyler kahve yeşil çay diet cola ve çay bunlarda sınır yok
diyet kolayı da mı sınırsız içiyorsun canım :44: onun kalorisi diğerinden sadece bir parça daha az.çok güzel vermişssin tebrikleryarına az daha gider inşallah [/QUOTE
2 bardak içtim dukan amcam en zararsızı o yazmıştı
tut cnm oructa daha cok insan kendine hakim oluyor bende öyle tabi baskasinda nasil bilemem:44:benimde bi sürü borcum var bende tutucam bu kis
tut cnm oructa daha cok insan kendine hakim oluyor bende öyle tabi baskasinda nasil bilemem:44:
.günaydınn kızlar uzun bir aradan sonra kilo vermenin mutluluğunu yaşıyorum dün sabah tartıda 74.500 ü gördüm
bu sabah çıkınca gözlerime inanamadım 72.900:))))))))))
2 gündür tuvalete çıkmamama rağmen iyi vermişim kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?