Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

reyhancım seni yeni üye gibi değerlendiriyoruz cuma günü aldığın kilolar bizi ilgilendirmiyor sen uğras
canım saka bi tarafa naptın sen öyle 9 kilo kız dövesim geldi valla

tadını merak ettim yoksa herkes söylüyor yulaf - yulaf kepeği falan diye hem tok tutuyomuş tam bana göre alsam mı acaba. bazen canım hiç kahvaltı etmek istemiyor ya da yemek hazırlamaya üşeniyorum atıştırıyorum o da kötü oluyor en azından yogurda karıştırırım falan.. olmazsa bugün bakayım migrosta vardır heralde.

canim dukanda güclendirme evresine kadar meyve yok malesef
ay ne güzel tam benlikmiş

Son düzenleme:
meyvecim gelmeyeni yolla buna ben de dahilim boşuna yer işgal etmemek lazım..

günaydınnn ,gerçi öğlen oldu ben anca fırsat buldum buraya oturabilmek için.
meyvecim tarçın gerçekten çokk tatlı ama beni inanılmaz yoruyor ,aslında kızlara hediye gelmişti ama bana kaldı.gerçi halimdende şikayetçi değilim sayesinde sürekli hareket halindeyim.dün onu banyo yaptırırken bile çok fazla enerji harcamışımdır.2 sefer banyodan kaçtı kuyruğundan yakalayıp getirdim banyoya....
yaa ben her gün aksatmadan geliyorum ve sık sık giriyorum ama bakıyorum kimse yok bende geri çıkıyorum.

bijom canım sana nazarmı değdi aman hemen bir maşallah diyim.
bence sen çok sıkı diyet yaptığın için şu anda kendini kontrol edemiyosun bende eskiden çok sıkı diyetler yapardım ve inanılmaz kilolar verirdim.1 ayda 12 kilo verdiğimi biliyorum.ama diyet modundan çıkınca bir daha geri dönemezdim.ve hemen kilo alırdım.en azından sen benim gibi kilo almıyosun.artık o eski katı diyetleri yapmıyorum çok hızlı veremiyorum ama az da olsa veriyorum ve hayatım boyunca ilk defa 3 senedir verdiğim kiloyu aşağı yukarı koruyorum.bence kendini çok fazla sıkma canın bişey istediyse abartmadan onu ye abla tavsiyesiiii:)))

canim isine karismak gibi olmasin ama bence diskalifiye etmelisin yeni üyeydiler denem süreleri iiyydi sonra kayboldular ortadan

reyhancım seni yeni üye gibi değerlendiriyoruz cuma günü aldığın kilolar bizi ilgilendirmiyor sen uğras
canım saka bi tarafa naptın sen öyle 9 kilo kız dövesim geldi valla

ohh rahatladım valla.bölünecek olsa ugraşdur.döv valla kız.boşuna demiyorum eli maşalı meyveyi istiyorum diye.bende kendime kızıyorum.hayatım boyunca hiç 84 kilo olmamıştım.aştım kendimi

suana kadar gayet iyi gidiyorum kizlar 1 litre suyumuda ictim bir kupa yesil cayimida

kahvaltidan önce
2 mandalina

kahvalti
2 dilim kizarmis kepekli ekmek
beyaz peynir
zeytin
salatalik,domates
tatlandiricili cay

ara
bir elma

ögle
firinda kizarmis patlican ve kabak domates soslu ve yogurtlu

ara
2 mandalina

aksam
taze fasulye kavurmasi ve yogurt

bugünkü planladigim menüde böyle
tabiki 1 saate yakin plateeesssssss

ayrica sana yolladigim linkte dvd 2 diyorya o dvd de bütün vucüdu calistiran egzersizler var,bu selülit savar cdsi alt tarafa yönelik sadece :)

ayrica sana yolladigim linkte dvd 2 diyorya o dvd de bütün vucüdu calistiran egzersizler var,bu selülit savar cdsi alt tarafa yönelik sadece :)

ben o kadar çok kilo aldım ki heryerin çalışması lazım bana.ayrıca popoda gitse süper olur tabi.2 ay önce toparlanayım dedim.takıma alınmadım.püsküt kilo aralıgındakilerin topiğine ugra dedi oraya girdim sen de okumustun o zaman kk da ilk kez ordakilerle tartıştım.kkda öyle hatunlarla ilk kez karşılaştım.heves falan kalmadı.kilo vermede yalnız olmuyor.destek şart

canim aslina bakarsan benimde heryerimin calimsasi lazim ama öncelik alt tarafda oldugu icin su 21 günlük programi uygulayip sonra 2 .dvd den devam edicem ardada tv programindakilerden yapicam degisiklik olsun diye orda bölümlerde var ben indirdim onlarida :)

plates topu lastik falan aldın mı?bende yok onlar

mersacım valla haklısın yanlızken takım hiç cekilmiyor bişi diyemiyorum o yüzden sen tarcın kızına cici bak o seni zayıflatıcak zaten

canim isine karismak gibi olmasin ama bence diskalifiye etmelisin yeni üyeydiler denem süreleri iiyydi sonra kayboldular ortadan

gecmişlerini bilmiyorum canım yeni alındıysalar tabiki diskalifiye olmayı hakediyorlar ama gecerli bir bahaneleride varsa die düşündüm :26:
cuma olsunda bi düşüneyim..

ohh rahatladım valla.bölünecek olsa ugraşdur.döv valla kız.boşuna demiyorum eli maşalı meyveyi istiyorum diye.bende kendime kızıyorum.hayatım boyunca hiç 84 kilo olmamıştım.aştım kendimi

sen alısıksın reyhanımda kızlar korkup kacmasın

afiyet olsun canım

selam kızlarr,
yorgunluktan ölüyorum.akşam koca bir tencere lahana sarması yaptım belim çok ağrıdı ve ben 5 tane sarma yedim .herkese duyurulurrrrr.dövün beniiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…