slmm kizlarr nasilsiniz yasom prensesim meyvem nasil gidiyor kahvaltimi yaptim ben kaciyorum hepinize günaydin evisim cok var öptüm sizleri
tadını merak ettim yoksa herkes söylüyor yulaf - yulaf kepeği falan diye hem tok tutuyomuş tam bana göre alsam mı acaba. bazen canım hiç kahvaltı etmek istemiyor ya da yemek hazırlamaya üşeniyorum atıştırıyorum o da kötü oluyor en azından yogurda karıştırırım falan.. olmazsa bugün bakayım migrosta vardır heralde.dukan dietinde şartmış bu bijom her gün 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği ister omlet yap ister yoğurda koy ister süte midede hacminden 10 kat şişip tokluk hissi veriyomuş bende sabah kahvaltımda yaptımkitapla beraber sipariş ettim ben tadı fena değil ilk yediğim için garip geldi
ay ne güzel tam benlikmişcanim dukanda güclendirme evresine kadar meyve yok malesef
günaydın kızlar.... :79:
nasılsınız diyetler nasıl gidiyor benim ki berbat
çok stresliyim hala yazım gelmedi postadamı takıldı bilmiyorum ..
dün aksam girdim takıma ama mesaj yazamadım..
mersacım cok tatlıymıs tarcın senide baya yoruyor ama eneji harcıyorsun ben bu durumdan cok memnunum takıma az gelsende takipdesin ve diyetini aksatmıyorsun yürüyüşlerinide tabi .. sen takımın ben senin takibindeyim
eren sezen cim dukan düzgün yapıldığında cok işe yarıyor inş sonuna kadar yapabilirsin..
seni takımda daha cok görmek isterim canım...
bijom pes mi ediceksin kendine gel bak ne güzel kiloların coğunu verdin yılmak yok düzgün beslenmeye calıs takıma daha cok uğraki adapte olman kolay olur canım ..
prenses68 cım cumaya kadar toparlan artık cuma hızlı bi baslangıc yapmanı bekliyorum senden...
nazar değdi nazarrr
elem tere fişşşşş kem gözlere şişşşşşşşşşşşşşş
hoşt hoşt gidin ben hala şişkoyum hoşttt
tamam daha çok yazayımmm bu hafta da aynı tutmaya çalışayım kendimi. canım çooook bişey istiyor onu da yapıp yiyeyim ondan sonra hakatten başlamak istiyorum. hatta bir şokla başlamak hiç fena olmaz şimdi düşündüm deee.. cumartesiye kadar toparlanma dönemi olsun..
canim isine karismak gibi olmasin ama bence diskalifiye etmelisin yeni üyeydiler denem süreleri iiyydi sonra kayboldular ortadan****4.takım 225. etap**** [/I] etap 11.si
hasretim34(63.1/ 64/-0.9/ -%1.42)
deniz1984(86.4/86.2/0.2/%0.23)
iremögze(73.8/73.8/0/%0.0)
mersa(81/80.2/0.8/%0.99)
_katherina_( 72,5/72.5/0/0)Kilo bildirmedi
ebraryusuf(77.8/77.8/0/0)kilo bildirmedi
eren sezen(73.3/74/0.35/%-0.48 ) Gecen hafta bildirim yapmadigindan kilosu 2 ye bölündü
prenses68(70.6/71.3/-0.7/-%0.99)
meyvenull( 62.7/63.1/-0.2/-%0.31)221. etapda ayrılmıstı 4e bölündü
bijoux(69.2/69.8/-0.3/-%0.43)223.Etapda ayrilmisti 2 ye bölündü
kızlar eğer cumaya kadar gellmezlerse ebraryusuf ve kartina yı geri dönmek üzere ayırıcam bilginiz olsun ..
reyhancım seni yeni üye gibi değerlendiriyoruz cuma günü aldığın kilolar bizi ilgilendirmiyor sen uğras
canım saka bi tarafa naptın sen öyle 9 kilo kız dövesim geldi valla
oh platesimi yaptim rahatladim simdi yesil cay iyi gider :)
bencede süper gider.ohh afiyet olsun
dün yazacaktım unuttum.sana fotograflarını göstermiş ya arkadaşın.değişim nasıl?göremeyeceğim sen anlat bende heves edeyim
ayrica sana yolladigim linkte dvd 2 diyorya o dvd de bütün vucüdu calistiran egzersizler var,bu selülit savar cdsi alt tarafa yönelik sadece :)
ben o kadar çok kilo aldım ki heryerin çalışması lazım bana.ayrıca popoda gitse süper olur tabi.2 ay önce toparlanayım dedim.takıma alınmadım.püsküt kilo aralıgındakilerin topiğine ugra dedi oraya girdim sen de okumustun o zaman kk da ilk kez ordakilerle tartıştım.kkda öyle hatunlarla ilk kez karşılaştım.heves falan kalmadı.kilo vermede yalnız olmuyor.destek şart
canim aslina bakarsan benimde heryerimin calimsasi lazim ama öncelik alt tarafda oldugu icin su 21 günlük programi uygulayip sonra 2 .dvd den devam edicem ardada tv programindakilerden yapicam degisiklik olsun diye orda bölümlerde var ben indirdim onlarida :)
plates topu lastik falan aldın mı?bende yok onlar
günaydınnn ,gerçi öğlen oldu ben anca fırsat buldum buraya oturabilmek için.
meyvecim tarçın gerçekten çokk tatlı ama beni inanılmaz yoruyor ,aslında kızlara hediye gelmişti ama bana kaldı.gerçi halimdende şikayetçi değilim sayesinde sürekli hareket halindeyim.dün onu banyo yaptırırken bile çok fazla enerji harcamışımdır.2 sefer banyodan kaçtı kuyruğundan yakalayıp getirdim banyoya....
yaa ben her gün aksatmadan geliyorum ve sık sık giriyorum ama bakıyorum kimse yok bende geri çıkıyorum.
canim isine karismak gibi olmasin ama bence diskalifiye etmelisin yeni üyeydiler denem süreleri iiyydi sonra kayboldular ortadan
ohh rahatladım valla.bölünecek olsa ugraşdur.döv valla kız.boşuna demiyorum eli maşalı meyveyi istiyorum diye.bende kendime kızıyorum.hayatım boyunca hiç 84 kilo olmamıştım.aştım kendimi
suana kadar gayet iyi gidiyorum kizlar 1 litre suyumuda ictim bir kupa yesil cayimida
kahvaltidan önce
2 mandalina
kahvalti
2 dilim kizarmis kepekli ekmek
beyaz peynir
zeytin
salatalik,domates
tatlandiricili cay
ara
bir elma
ögle
firinda kizarmis patlican ve kabak domates soslu ve yogurtlu
ara
2 mandalina
aksam
taze fasulye kavurmasi ve yogurt
bugünkü planladigim menüde böyle
tabiki 1 saate yakin plateeesssssss
tsk ederim cnm bitti sayilir yemek haziliyorumiyiyim canım sen nasılsın?çalışıyorum yogunluk vardı sabahtan.ancak yarım lt su içebildim.işlerinde kolaylıklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?