Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçmiş olsun canım. hemen bir sıcak banyo ve ardından vicks sür. beline sıcak tutacak bişeyler sar ve düz zeminde dinlen. yoksa zorlarsan daha beter yaparsın. diyor kolu 3 gündür tutamayan kadın.
Sana da geçmiş olsun canım çok sağol aynen öyle yaptım ama hala sakat gibiyim kalkamıyorum

ah ah aklıma ne geldi. ben pisilerden birinin üzerine bağlasam telefonu onlar koştukça bana adım yazsa... nasılsa onlar koşarken ben yoruluyorum sayılmaz mı ??? @meleğimkorusun Allah beni Ben seni utandırmam inşallah

Hayirlisi olsun elimden geleni yapicam bugun açlıktan ölmüş olsamda pes etmiycem tarti listelerine baktim yuz gr ucyuz gr derken ben regli olmama ragmen 1.5 kilo vermisim kendimi cok iyi hissediyorum bugun motivasyonum yuksekti gaza geldim saglam bi diyet listesi yaptim bugun kacamak ta yok bu haftaki hedefim 84 olucak insallah

Yaa korktum şimdi en iyisi burdan hiç ayrılmamak

ah keşke, benim küçük zillinim üstüne bağlasam günlük 50.000 atar herhalde. Bildiğin atom karınca

Afiyet olsun CEYDOS
Kac gun yapacaktin?

Sabah kahvaltı
Ara turk kahvesı hafıf sütlü
5-6 fındık badem
Saat 17:00 bakla 1 dılım ekmek
Su 2 lt
Plank ve wallist
30 dk fırnes dans karışık
6.900 adım
Sanırım 390 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
Oaktree canım eş olmuşuz umarım guzel bı hafta olur

Eklentiler

• F11C8B89-E544-4FF0-9E92-6CAB10E302DB.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 34
  • 28193B6F-E2C5-4D0F-914F-D28EBB283A31.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 28
Pek sporum yok. Belimi agrittim iste.
Sicak torba ile yatiyorum

Sabah 30dk yuruyus 30 puan
11.000 adim 330 puan
Toplam 360 puan
H3RA_

Eki Görüntüle 2805038
öncelikle geçmiş olsun diyeceğim ama sporun olsa ne olacak 11000 adım var be utan utan bende 2000 ancak oldu. 5000 ini bana versene arkadaş arasında adımın lafı olmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…