Sana da geçmiş olsun canım çok sağol aynen öyle yaptım ama hala sakat gibiyim kalkamıyorumgeçmiş olsun canım. hemen bir sıcak banyo ve ardından vicks sür. beline sıcak tutacak bişeyler sar ve düz zeminde dinlen. yoksa zorlarsan daha beter yaparsın. diyor kolu 3 gündür tutamayan kadın.
ah ah aklıma ne geldi. ben pisilerden birinin üzerine bağlasam telefonu onlar koştukça bana adım yazsa... nasılsa onlar koşarken ben yoruluyorum sayılmaz mı ???E English_teacherrrH3RA_
Alys @pisi pisi kopatim
@bnnu @klbk33
Oaktree esmeriiim
@rockandroll @Asi Matmazel
@Aomine Daiki @Mathteacher27
@MelegimkorusunCEYDOS
@Ozzybal @Emeeelll
graphicdesigner @stitch
@istanbulin 9 92kubra
@nurdeva @noram
sedulu AppLesma
Kızlar yeni eş listemiz bu şekilde. Umarım hepimiz için bol hareketli ve eksili bir hafta olsun.
Ufak bir hatırlatma geçeyim
-Haftalık 35.000 adımdan az atanlar
-Cuma bildirimlerini yapmayanlar
-Günlük menü bildirimlerini her gün düzenli yapmayanlar eş listesine alınmayacaktır.
Hayirlisi olsun elimden geleni yapicam bugun açlıktan ölmüş olsamda pes etmiycemE English_teacherrrH3RA_
Alys @pisi pisi kopatim
@bnnu @klbk33
Oaktree esmeriiim
@rockandroll @Asi Matmazel
@Aomine Daiki @Mathteacher27
@MelegimkorusunCEYDOS
@Ozzybal @Emeeelll
graphicdesigner @stitch
@istanbulin 9 92kubra
@nurdeva @noram
sedulu AppLesma
Kızlar yeni eş listemiz bu şekilde. Umarım hepimiz için bol hareketli ve eksili bir hafta olsun.
Ufak bir hatırlatma geçeyim
-Haftalık 35.000 adımdan az atanlar
-Cuma bildirimlerini yapmayanlar
-Günlük menü bildirimlerini her gün düzenli yapmayanlar eş listesine alınmayacaktır.
Yaa korktum şimdi en iyisi burdan hiç ayrılmamakyok canım temsili kilo koydum oraya ama 80' lerdeyim diye tahmin ediyorum. vermek eziyet ama almak çok kolay. ben izne 63,9 ile ayrıldım. ama ayrıldıktan sonra en son görüdğüm rakam 61,4 idi. sen hesap et 6 ayda verdim 6 ayda fazlasını aldım koruma yapamadım.
ah keşke,ah ah aklıma ne geldi. ben pisilerden birinin üzerine bağlasam telefonu onlar koştukça bana adım yazsa... nasılsa onlar koşarken ben yoruluyorum sayılmaz mı ???@meleğimkorusun Allah beni Ben seni utandırmam inşallah
30 dk dansı eklemeyi unutmuşum 90 puan toplam 795 puan
bende ayrılmak istememiştim şartlar neden oldu. ama haklısın mümkün olduğunca bağlı kalmak gerekiyor.Yaa korktum şimdi en iyisi burdan hiç ayrılmamak
yok adil yapalım biz işleri.ah keşke,benim küçük zillinim üstüne bağlasam günlük 50.000 atar herhalde. Bildiğin atom karınca
Çok geçmiş olsun kaptanım dikkat etPek sporum yok. Belimi agrittim iste.
Sicak torba ile yatiyorum
Sabah 30dk yuruyus 30 puan
11.000 adim 330 puan
Toplam 360 puan
H3RA_
Eki Görüntüle 2805038
yumurta orucu 5 gün sürecek sonra ketoya başlayacağım kısmetse. .7 gün tavuk diyeti + 3 gün detoks + 5 gün yumurta orucu toplamda 15 gün hızlandırma tamamlanmış olacak.
öncelikle geçmiş olsun diyeceğim ama sporun olsa ne olacak 11000 adım var be utan utan bende 2000 ancak oldu.Pek sporum yok. Belimi agrittim iste.
Sicak torba ile yatiyorum
Sabah 30dk yuruyus 30 puan
11.000 adim 330 puan
Toplam 360 puan
H3RA_
Eki Görüntüle 2805038
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?