Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vaaayyy bir dark fani mi var burada

dayanamadım yorumlayacağım. her öğünün karbonhidrat patlaması yaşamış. patates çok olmamış mı? tarhanada hem irmik hem un var diğer malzemeleri saymıyorum. lahana sarması pirinç dolu ince olsa da.

Merhaba yeni eşim Legendwomen inşallah bol eksili bir hafta olur ikimiz içinde
19.03.2021

11:45

1 adet sultan kebabı
1 kase mevsim salata
1 bardak ayran

18:30
(Doğum günü partisi)
1 büyük dilim pasta
2 dilim ince kıymalı su böreği
1 kase sütlaç
15 adet yaprak sarma

Su 1,5 lt

Spor 4500 adım : 135 p

Spor yapamadım ama bugün hiç durmadım gerçekten sabah iş.. öğleden sonrada doğum günü hazırlıkları

Arrietty_ H3RA_ sedulu

Kaptanım bugün bana izin vermiştin tekrar hatırlatayım dedim.. ödül hakkımda dolmuş oldu böylelikle. Teşekkür ederim

graphicdesigner merhaba eşim, süper bir hafta olur umarım önünüzdeki hafta

Amanın spor puanları düşmüş ya.. Demek ki çok çalışmamız lazım neyse bugün menüm sabah sahanda yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 7 zeytin kayısı cayı akşam fırında patates köfte ve yoğurt ödül olarak yarım gofret yedim arada. Spor olarak 7000 adım 210 puan 60 mekik 10 puan(sanki mekik puanı fazla düşmüş) 220 puan toplam sedulu A arrietty H3RA_

Eklentiler

• Screenshot_20210320_002840_com.huawei.health.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 31
Sabah
Peynir, 1yumurta,1 simit, 1 zeytin
Ara, 1 muz
Akşam chia tuhumlu ve keten tohumlu yoğurt
2 lt su
Spor, 4500 adım = 225
A arrietty sedulu H3RA_
Eşim pek dengeli birgün olmamış
1 simit 4 dilim ekmeğe esdegermis, yarım ile sınırlardan daha iyi olur, devamında da çok az geldi bana ve hiç sebze yok, vitamin açısından yorgun düşersin dikkat et

Çok şükür herkes uyudu . oğlum biraz düzeldi gibi kucuk kızım da hastalanacak herhalde hapşırıyor sesi değişti ikisine de surup verdim yattılar bakalim .
Geç kaldım kusura bakmayın.
Menu
Sabah
Pırasalı yumurta
Peynir
2 zeytin
2 dilim tb ekmeği
Öğle
Ton balıklı salata
Akşam
Yoğurtlu ince bulgur.koftesi 5 kaşık
Bol salata
Su
2.5 lt
Spor
2x25 den
Mekik, yan mekik,makas,köprü,yerde makas,alt karın hareketi ,bacakları açma kapama 350÷6 =60 puan
200 adet bisiklet sürüşü 34 puan
Plank+ wallsit 100 puan
3000 adim oğlanın nazından yapmışım
90 puan
284 puan yanlış hesap yamadıysam
@Arriety_
sedulu
H3RA_

Merhaba eşim Ozzybal yeniden es olmak güzel inşallah birlikte vereceğiz kilolarımızı
Hem minik kuzunun dişi hem misafir kolaylıklar diliyorum

Sabah:
2 yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim hellim peyniri

Aksam:
1 lahmacun
1 bardak ayran
Salata

Su: 2litre

Spor: 8943 adım 268 puan
20 dk zumba 80 puan
Toplam 348 puan
Yeni puanlama bu şekilde dimi?

Arrietty_ sedulu H3RA_

Eklentiler

• 20210319_234701.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 33
Bugünkü menüm (19 mart)
14:30 2 haşlanmış yumurta, bir tabak kereviz yemeği
Ara çay, 1 adet hurma, 1 avuç badem/Hindistan cevizi cipsi
20:00 adana durum sadece eti, bir bardak ayran, bulgur pilavı (çok acikmistim ne kadar yediğimi kontrol edemedim ama bir porsiyon civarıdır)
Ara filtre kahve, 1 hurma
Su 2lt
Spor plank-wallsit challenge, 45dk tenis, 11560 adım, toplam 816 puan
Benim uygulama bir garip gösteriyor adım sayısını ama altta toplam adım sayısı var, üstte saatlik adım sayısı, ne işe yariyorsa
graphicdesigner

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-19-21-28-43-02.webp
    13 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar adım bildirimleri fotoğraflı olsun lütfen.
Daha önce duyuru yapmıştık.
Foto olmayanlar tabloya eklenmeyecek.

yatana kadar bi kac yuz adim daha olur da o zaman unuturum diye simdiden yazayim
Ama sen sabit cikmamis miydin bu hafta ?
evet bu hafta sapitmamak icin motivasyon amacli yedim. kendimi biliyorum cunku pazar falan cosardim bugun yemesem

utandim simdi kalkip 1000 adim daha mi atsam

Çok sevindim yorumuna açıklık getireyim hemenpatates çok az vardı içinde ben daha çok yumurta kısmını yedim. tarhanada irmik yok kendi ev yapımı tarhanam hatta neredeyse un bile yok sarmaya gelince kıymalı yapıyorum pirinç yine bir okadar az. İçinde 1 tatlı kaşığı pişmiş pirinç bile yoktu iki minik sarmanın ve hiç bir şekilde ekmek tüketmedim.
Yarında 3 günlük yeşilçay lı detoksa başlıyorum. Bakalım nasıl olacak

Benimde 13 yaşında ergenusum var .
Çok pasaklı dağınık , pandemi de daha da.kotu oldu insallah ilerde düzelir diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…