Vaaayyy bir dark fani mi var buradakız benim diyet geçmişimde darktan daha fazla döngü var. ben hep tecrübeliyim. aynı kaderi yaşamaktan alıkoymuyor beni. her taşınmada bir tavan yapıyorum. sağlık olsun .
bugün böyle oldu ama bekleyin ben gümbür gümbür döneceğim spora. şu - 10 kg gelsinde...
dayanamadım yorumlayacağım. her öğünün karbonhidrat patlaması yaşamış. patates çok olmamış mı? tarhanada hem irmik hem un var diğer malzemeleri saymıyorum. lahana sarması pirinç dolu ince olsa da.Yeni eşim @rockandroll güzel ve bol eksili bir hafta bizimle olsun
Arrietty_ sedulu H3RA_ bugünlük çetelem
Sabah: 5 zeytin, 1küçük parça eski kaşar, 1 yumurta ile patatesli yumurta
17.00: Bitki çayı
16.30: 1 kase Tarhana çorbası, yağsız tuzsuz salata, 2 küçük( ince çok ince) lahana sarması
2.5 lt. Su
5.000 adım (150p)
1 saat tabata ve cardio(360p)
10 dk. Bölgesel (60p)
Plank,wallsit challenge (200p)
Toplam:770 puan
Arz ederim
biz sezonları bunun için mi devirdik yani eşim diyene kadar evet fandım. sende mi?Vaaayyy bir dark fani mi var burada
Hem de koyu onceligim breaking bad sonra dark ya beynimi yakti resmen döngüleribiz sezonları bunun için mi devirdik yani eşim diyene kadar evet fandım. sende mi?
bak bunu izlemedim bir ara bakmalıyım bendebreaking bad
Bu efsane efsanesi bir dizi yerini dolduramadım resmenbak bunu izlemedim bir ara bakmalıyım bende
Hooohhhh naptin kiz sen
yarım dizilerimizi bitirelim ilk sırada bu varBu efsane efsanesi bir dizi yerini dolduramadım resmen
Ben izleyecek dizi bulamıyorum ya kısır döngüde kaldım bu sıra eskilere sardımyarım dizilerimizi bitirelim ilk sırada bu var
@Ayse_MH3RA_
Alys Sismaniye
@bnnu @klbk33
@Oaktree @esmeriiim
@rockandrollAsi Matmazel
Aomine Daiki Legendwomen
@MelegimkorusunCEYDOS
Ozzybal E Emeeelll
graphicdesigner stitch
@istanbulin @92kubra
@nurdeva @noram
sedulu AppLesma
Kızlar yeni eş listemiz bu şekilde. Umarım hepimiz için bol hareketli ve eksili bir hafta olsun.
Ufak bir hatırlatma geçeyim
-Haftalık 35.000 adımdan az atanlar
-Cuma bildirimlerini yapmayanlar
-Günlük menü bildirimlerini her gün düzenli yapmayanlar eş listesine alınmayacaktır.
Eşim pek dengeli birgün olmamış
Kızlar adım bildirimleri fotoğraflı olsun lütfen.
Daha önce duyuru yapmıştık.
Foto olmayanlar tabloya eklenmeyecek.
evetAma sen sabit cikmamis miydin bu hafta ?
Çok sevindim yorumuna açıklık getireyim hemendayanamadım yorumlayacağım. her öğünün karbonhidrat patlaması yaşamış. patates çok olmamış mı? tarhanada hem irmik hem un var diğer malzemeleri saymıyorum. lahana sarması pirinç dolu ince olsa da.
bazen böyle şeyler itici güç olarak güzel sonuçlar veriyor
Canım ev işi yapmak istemediğinde adım olur diye kalkıyorum ayağa
sen ev işinden emekli olmadın mı daha, iki tane fıstığın var mis gibi
gerçi söyleyene bak diyebilirsin, benim 19 luk fıstığın kahve bardaklarını bile haftalık topluyorum odasından.
Hadi bakalım kaptanim hayırlı olsun@Ayse_MH3RA_
Alys Sismaniye
@bnnu @klbk33
@Oaktree @esmeriiim
@rockandrollAsi Matmazel
Aomine Daiki Legendwomen
@MelegimkorusunCEYDOS
Ozzybal E Emeeelll
graphicdesigner stitch
@istanbulin @92kubra
@nurdeva @noram
sedulu AppLesma
Kızlar yeni eş listemiz bu şekilde. Umarım hepimiz için bol hareketli ve eksili bir hafta olsun.
Ufak bir hatırlatma geçeyim
-Haftalık 35.000 adımdan az atanlar
-Cuma bildirimlerini yapmayanlar
-Günlük menü bildirimlerini her gün düzenli yapmayanlar eş listesine alınmayacaktır.
Inşallah kaptanim
Kaptanım ben onu kaçırdım şimdi baktım telefona geçmişi kaybetmiyor c.tesiden itibaren sayılsın benim kiKızlar adım bildirimleri fotoğraflı olsun lütfen.
Daha önce duyuru yapmıştık.
Foto olmayanlar tabloya eklenmeyecek.
Çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?