- 5 Mart 2008
- 281
- 1.515
- 638
Kaptaaaaan var benim sporum kaptanDün cok uykusuzdum. Kalkarim diye yattim . Bi baktim saat 06:00
Cuma günkü menüm:
08:00
2 yumurta
1 parca eski kaşar
11:30
Simit ayran
17:00
1tabak bezelyeli beyaz etli patatesli havuclu yemek
1 dilim ekmek
1 kase salata
1 kurabiye
Atistirmaliklar:
1 avuc kaju
1 avuc ceviz
Bir kac kasik yemek
Su:
1 litre civari.
Spor:12329 adım
616 puan
Arrietty_ sedulu @neutral @Asi Matmazel
Bu pizza isareti ne anlama geliyor canim birde carpi isareti ?TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Varyemez İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ @neutral ÖDÜL @Serina08 İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ istanbulin ÖDÜL 20D sedulu ÖDÜL @Alys ÖDÜL E Emeeelll @bnnu @Ceyhans ÖDÜL @Ayse_M ÖDÜL @Aylakkadin İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ @Cikocev rockandroll ÖDÜL @graphicdesigner ÖDÜL @Ozzybal @Dilber Hala @SsSiMqE İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ @klbk33 @Oaktree @Melegimkorusun @sadece_ben ÖDÜL @esmeriiim @pisi pisi kopatim ÖDÜL 100JJ @Aomine Daiki ÖDÜL @Asi Matmazel @noram AppLesma @Sade_Bilge @Ceydos @nurdeva @stitch 9 92kubra
3 gün menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!
@graphicdesigner simit için ödül yazdım diğer türlü cezaya girecekti bu şekilde dengelemiş oldum. Her ne kadar sabah yemiş olsan da simit oldukça karbonhidratlı bir gıda.
istanbulin güzelim diyetini karbonhidratlarla yakma istedim yanan kaloriler olsun o yüzden 20dk dans
@pisi pisi kopatim kilo vermen sabit çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam üzerine bir de pasta yiyip midene oturmasın diye 100 adet jumpin jack
Var gordum zaten. Ama sen bir ust de ki postumu gormemisisin
Gunaydin AblaGünaydın kızlar
Afiyet olsun.Sabah ac karnina ilik su iki kasik tereyağlı yumurta bir dilim t.ekmek bi kasik keci peyniri 1b.cay 500 ml su
Canim yesilligim az kaldi onu aksama sakliycamAfiyet olsun.
Yesillik olunca daha tok tutar kahvalti
Gecmis olsun canim balli zencefil cayi icirmeni tavsiye ederim yaşlarını bilmiyorum ama col kucuk degilse bı diş sarimsak vermeni tavsiye ederim ben bu seneyi o sekilde hic hastalik gormeden atlattim cocuklarimla çok şükürGünaydın
Oğlum sabaha.kadar hiç uyumadı beni.de uyutmadı iki kere surup içti susadı su istedi. Ateşinden konuşdu. Çok şükür şimdi iyi gibi kiziminda burnu tıkalı hapşırıyor bakalim insallah suruplarla düzelirler.
tamam ben ayrılayımDün Duyuru yapildi ve herkesi etiketledim puan hesabi degisti diye. Dogru hesap yapmayanin Puanlari sayilmiyor. Persembe de haber verildi degisiklik olacak diye
Legendwomen takima geldiginden beri tarti fotografin yok. Persembe aksami da bildirdim bunu. Tarti paylasamazsan aramizdan ayrilmak durumunda kalacaksin diye
Konu Mesajı '4. Takım' Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
Dünde defalarca etiketlendin tarti bildirimi icin
Canım o pizza işareti her gün değişiyor farklı şeyler koyuyorum oraya menü bildirimi yaptığını gösteriyor. Carpi işareti yoksa korkmaBu pizza isareti ne anlama geliyor canim birde carpi isareti ?
Ah çocuklar bu sıra salgın var sanırım ya geçen ayda ben atlattım öyle ateş 2 gün oldu ama şurupla toparladı. Burun akıntısı falan olmamıştı bizimkinde.Günaydın
Oğlum sabaha.kadar hiç uyumadı beni.de uyutmadı iki kere surup içti susadı su istedi. Ateşinden konuşdu. Çok şükür şimdi iyi gibi kiziminda burnu tıkalı hapşırıyor bakalim insallah suruplarla düzelirler.
Cok teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim.Gayet dengeli menu
20dk zumba 60 puan
onun disinda dogru
Gecersiz saymadim ama
sadece duzenledim toplam puani
Of ben niye dans diye baktim kiCok teşekkür ederim kaptanım
Ilk sayfada zumba dk - 4 puan yazıyor. Ona göre yaptım aslında. Müsait olunca bir kontrol edebilir misin? Çok bir fark yok 20 puan sadece tabi de
Yeni gördüm kaptancim geçen hafta senin cezaların sayesinde artı çıkmadım. Hatta reglken eksi çıkabildim. Seve seve yaparım bunları da belki tekrar harekete geçerim ya iyice uyuşuk oldum.TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Varyemez İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ @neutral ÖDÜL @Serina08 İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ istanbulin ÖDÜL 20D sedulu ÖDÜL @Alys ÖDÜL E Emeeelll @bnnu @Ceyhans ÖDÜL @Ayse_M ÖDÜL @Aylakkadin İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ @Cikocev rockandroll ÖDÜL @graphicdesigner ÖDÜL @Ozzybal @Dilber Hala @SsSiMqE İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ @klbk33 @Oaktree @Melegimkorusun @sadece_ben ÖDÜL @esmeriiim @pisi pisi kopatim ÖDÜL 100JJ @Aomine Daiki ÖDÜL @Asi Matmazel @noram AppLesma @Sade_Bilge @Ceydos @nurdeva @stitch 9 92kubra
3 gün menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!
@graphicdesigner simit için ödül yazdım diğer türlü cezaya girecekti bu şekilde dengelemiş oldum. Her ne kadar sabah yemiş olsan da simit oldukça karbonhidratlı bir gıda.
istanbulin güzelim diyetini karbonhidratlarla yakma istedim yanan kaloriler olsun o yüzden 20dk dans
@pisi pisi kopatim kilo vermen sabit çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam üzerine bir de pasta yiyip midene oturmasın diye 100 adet jumpin jack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?