Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptaaaaan var benim sporum kaptan Arrietty_

Bu pizza isareti ne anlama geliyor canim birde carpi isareti ?

Gecmis olsun canim balli zencefil cayi icirmeni tavsiye ederim yaşlarını bilmiyorum ama col kucuk degilse bı diş sarimsak vermeni tavsiye ederim ben bu seneyi o sekilde hic hastalik gormeden atlattim cocuklarimla çok şükür

tamam ben ayrılayım

Bu pizza isareti ne anlama geliyor canim birde carpi isareti ?
Canım o pizza işareti her gün değişiyor farklı şeyler koyuyorum oraya menü bildirimi yaptığını gösteriyor. Carpi işareti yoksa korkma
Çarpı işareti o gün menü bildirmedi demek. Bir hafta içinde 3 çarpı olursa menü takip listesinden çıkarıyorum.

Ah çocuklar bu sıra salgın var sanırım ya geçen ayda ben atlattım öyle ateş 2 gün oldu ama şurupla toparladı. Burun akıntısı falan olmamıştı bizimkinde.
Çok zor sürekli ateş takibi yapıp uykusuz kalıyorsun. Bir an önce toparlar umarım.

Afiyet olsun canim.Gayet dengeli menu
20dk zumba 60 puan
onun disinda dogru
Gecersiz saymadim ama
sadece duzenledim toplam puani
Cok teşekkür ederim kaptanım
Ilk sayfada zumba dk - 4 puan yazıyor. Ona göre yaptım aslında. Müsait olunca bir kontrol edebilir misin? Çok bir fark yok 20 puan sadece tabi de

Eklentiler

• Screenshot_20210320-003012.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 27
Yeni gördüm kaptancim geçen hafta senin cezaların sayesinde artı çıkmadım. Hatta reglken eksi çıkabildim. Seve seve yaparım bunları da belki tekrar harekete geçerim ya iyice uyuşuk oldum.

Kahvaltı hazırlığı yapıyorum kendime bugün erken kalksam da kahvaltı yapmak canım istemedi
Sanki sofradan yeni kalkmış gibiyim

Erkenden bugün şu içeceği hazırladım kendime değişiklik olsun dedim

1 elma
1/2 çay kaşığı toz zencefil
1/2 çay kaşığı tarçın
2 dilim limon
1 lt kaynamış su

Eklentiler

• 20210320_104210.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…