Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptan benim bu hafta içi 3 gün sınavım var. Ben azıcık izin alsam cumaya kadar olur mu acabağı? Çok yoğun çalışmam gerekiyor. Ufak kaçamaklar da yapabilirim ama kilo almadan geleceğim cumaya.

Arrietty_ sedulu H3RA_

Düzenleme:

Ya da neyse kaptan vazgeçtim izinden. Şimdi ben cok yerim. İzin istemiyim.

Haha kendini bilen insan kaçamak yapma canım ya cig fındık ceviz badem falan ye beyini çalıştırır bak derslerine faydası olur cikolata kurabiye konsantrasyon bozar

Kızlar selam sabahtan reformere gittim. Reformer, ağırlıkla bölgesel be crosfitt karışımı bir antreman yaptık. Nasıl puanlarız bunu Arrietty_ kaptanım.

E English_teacherrr 50 dk antrenman 1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım. Akşama kadar adımlarımı çoğaltırım.

Bugün annemler geldi kızlar aylardır göremiyordum. Onlarla ilgileneceğim tabloyu akşam çalışacağım. Sporlarla birlikte paylaşırım.
Güzel bir hafta sonu olsun kızlar adımlat marş marş öptüm hepinizi

Ouuw suna bak :))
Iyi olmus vazgectigin. Ogunlerin hazir olsun bence hep. Minik ara yap
Kuruyemis aslinda cok iyi secenek

Reformer den hesapla canim
Ah ne guzel. Tadini cikar.
Tablolari dusunme
Kolay gelsin

Haha kendini bilen insan kaçamak yapma canım ya cig fındık ceviz badem falan ye beyini çalıştırır bak derslerine faydası olur cikolata kurabiye konsantrasyon bozar

Ouuw suna bak :))
Iyi olmus vazgectigin. Ogunlerin hazir olsun bence hep. Minik ara yap
Kuruyemis aslinda cok iyi secenek

Tamamdır kaptanlarımmm
Gidip 7 8 kilo çig fındık alayım. Şaka

Selam canım bende bugün öğlene kadar temizlik le uğraştım şimdi öğle yemeğimi yedim tavuklu salata ve yoğurt akşama doğru da sporlarımı yaparım inşallah . oh ne güzel gözün aydın güzel vakit geçir ailenle

Arrietty_ tek seferde 60 sn wallsit yakti bacakları cayir cayir alev alev yanıyor daha bi tane yaptım 2 tane daha var aboooowwww
Yaa ben daha yapmadim
Sabah takim isi sonra test olmak icin ciktik. Sonra dayanamadım anneme geldim cocuklari ozledim
Eve gitcez birazdan. Yansin benimkiler de

canım eşim tünaydınnnn...menün çok güzel kusursuz. sadece şunu önericem bir sabah lapa bir sabah sadece meyve yesen belki hızlanır mı kilo vermen diye düşünmüyor değilim.
Olmaz tabii ceydosum. 5bin az olur. Yari yariya ne dersin
aç gözlü olmak istemedim gönlünden kopuyorsa hepsini bile verebilirsin beni bozmaz seve seve kabul ederim

Bugun senin icin 10 bin adim atayim da vereyim ceydosum

nasıl oldu canım düştü mü ateşi ? sen ona 1 kaşık bal yarım limon suyunu karıştırıp içir , uyuzlanıyorlar ama yılma bak nasıl hemencecik kendine geliyor.
Bugun senin icin 10 bin adim atayim da vereyim ceydosum
yuppi en harika kaptan bizim kaptan. kız seviyorum seni cömertliğini

Geçen hafta fırın sütlaçlar, normal sütlaçlar ,halleyler ,katmerler ,kolalar havada uçuştu
Bu hafta tık yok bende canım hiçbirşey istemiyor

Sabah sabah yaptığım elma tarçın limon zencefil karışımının da tadını sevdim tavsiye ederim kızlar değişik içecek ya da tat arıyorsanız.

Kızlar bugün şehir dışından ailem geliyor 9-10 gün bende kalacaklar. Tabii ki diyete devam edeceğim bozmak yok. Spor olarak da artık yürüyüşe çıkarım okula da yürüyerek gidip gelirim. Benim canımı sıkan reglim tam Cuma günü görünüyor adet takviminde.

canım eşim tünaydınnnn...menün çok güzel kusursuz. sadece şunu önericem bir sabah lapa bir sabah sadece meyve yesen belki hızlanır mı kilo vermen diye düşünmüyor değilim.
Tünaydın ceydosum. Son 3 gün aynıydı. Bugün haftanın ilk günlerindeki gibi beslendim
Sabah: 1 bardak tarçınlı süt, 1 dilim ananas, 2 ceviz
Şimdi 50gr ekmekle tost, salata yiyorum, akşama fırın sebze var,
Bugün diyetisyenle görüşmem vardı yarından itibaren ketojeniğe yakın beslenme yazdı ama yoğurt, süt var ketojenikte yok sanırım bir nevi low Çarb besleneceğim. Sporun İyi öyle devam et tartıya takılma yağ yakıyorsundur dedi. Direnç kiloların olabilir dedi bakalım chloe yapacağım devam ama dirseklerim geçen yaralandı hala acıyor kabuk bağladı Mat almam lazım
Senin gün nasıl geçiyor bugün ip atlama challange var unutma, ben jj de yaptım çok az

Matın üzerinde yaparsan sorun olmaz canım ben bazen kısa kollu ya da braletle falan yapıyorum direkt kollar acımasın diye. Diyetisyenle sadece online mı oluyor görüşme. Aslında ölçüm yapılsa yağ kas oranı hesaplansa için rahat eder

low carb daha rahat ketoya göre sen yaparsın onu da zaten ona yakın besleniyorsun. belli bir mat tercihin var mı yoksa öneride bulunabilirim. 2 pilates 1 yoga matı aldım sadece pilates için aldığım bir tanesi beni tatmin etti. yoğun sporda kaydırma yapmıyor son aldığım. diğer mat gibi pofuduk değil ama daha kullanışlı. yoga matımda çok sert kemiklerim battı hep hani o kilo verdiğim dönem.
bir dakika ben olayı tamamen yanlış mı anladım. bizim eşli grubumuz yürüyüş değilmiydi oy oy hergüne farklı mı olacak. bende telefona yapışıkgeziyordum evde. tüh tüh hemen atlamam lazım 100-200

Oh ne güzel hasret gidermece.
Sağlıklı beslenmeye devam edersen eksi görebilirsin bence regl bile olsa ama artı da çıkarsan ona takılma artık. Belki bir kaç gün önceden gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…