- 5 Mart 2008
- 281
- 1.515
- 638
Haha kendini bilen insanKaptan benim bu hafta içi 3 gün sınavım var. Ben azıcık izin alsam cumaya kadar olur mu acabağı? Çok yoğun çalışmam gerekiyor. Ufak kaçamaklar da yapabilirim ama kilo almadan geleceğim cumaya.
Arrietty_ sedulu H3RA_
Düzenleme:
Ya da neyse kaptan vazgeçtim izinden. Şimdi ben cok yerim. İzin istemiyim.
Ouuw suna bak :))Kaptan benim bu hafta içi 3 gün sınavım var. Ben azıcık izin alsam cumaya kadar olur mu acabağı? Çok yoğun çalışmam gerekiyor. Ufak kaçamaklar da yapabilirim ama kilo almadan geleceğim cumaya.
Arrietty_ sedulu H3RA_
Düzenleme:
Ya da neyse kaptan vazgeçtim izinden. Şimdi ben cok yerim. İzin istemiyim.
Reformer den hesapla canimKızlar selam sabahtan reformere gittim. Reformer, ağırlıkla bölgesel be crosfitt karışımı bir antreman yaptık. Nasıl puanlarız bunuArrietty_ kaptanım.
E English_teacherrr 50 dk antrenman 1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım. Akşama kadar adımlarımı çoğaltırım.
Bugün annemler geldi kızlar aylardır göremiyordum. Onlarla ilgileneceğim tabloyu akşam çalışacağım. Sporlarla birlikte paylaşırım.
Güzel bir hafta sonu olsun kızlar adımlat marş marş öptüm hepinizi
Haha kendini bilen insankaçamak yapma canım ya cig fındık ceviz badem falan ye beyini çalıştırır bak derslerine faydası olur cikolata kurabiye konsantrasyon bozar
Ouuw suna bak :))
Iyi olmus vazgectigin. Ogunlerin hazir olsun bence hep. Minik ara yap
Kuruyemis aslinda cok iyi secenek
Selam canım bende bugün öğlene kadar temizlik le uğraştım şimdi öğle yemeğimi yedim tavuklu salata ve yoğurt akşama doğru da sporlarımı yaparım inşallah . oh ne güzel gözün aydın güzel vakit geçir ailenleKızlar selam sabahtan reformere gittim. Reformer, ağırlıkla bölgesel be crosfitt karışımı bir antreman yaptık. Nasıl puanlarız bunuArrietty_ kaptanım.
E English_teacherrr 50 dk antrenman 1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım. Akşama kadar adımlarımı çoğaltırım.
Bugün annemler geldi kızlar aylardır göremiyordum. Onlarla ilgileneceğim tabloyu akşam çalışacağım. Sporlarla birlikte paylaşırım.
Güzel bir hafta sonu olsun kızlar adımlat marş marş öptüm hepinizi
Aynennn ben düşünüyorum hala bu ileri seviyeleri nası yaoacam diyeeeArrietty_ tek seferde 60 sn wallsit yakti bacakları cayir cayir alev alev yanıyor daha bi tane yaptım 2 tane daha var aboooowwww
Yaa ben daha yapmadimArrietty_ tek seferde 60 sn wallsit yakti bacakları cayir cayir alev alev yanıyor daha bi tane yaptım 2 tane daha var aboooowwww
canım eşim tünaydınnnn...menün çok güzel kusursuz. sadece şunu önericem bir sabah lapa bir sabah sadece meyve yesen belki hızlanır mı kilo vermen diye düşünmüyor değilim.
aç gözlü olmak istemedim gönlünden kopuyorsa hepsini bile verebilirsin beni bozmaz seve seve kabul ederimOlmaz tabii ceydosum. 5bin az olur. Yari yariya ne dersin
Bugun senin icin 10 bin adim atayim da vereyim ceydosumcanım eşim tünaydınnnn...menün çok güzel kusursuz. sadece şunu önericem bir sabah lapa bir sabah sadece meyve yesen belki hızlanır mı kilo vermen diye düşünmüyor değilim.
aç gözlü olmak istemedim gönlünden kopuyorsa hepsini bile verebilirsin beni bozmaz seve seve kabul ederim
11de gittimUykucu
Sevgiler saat 20.30 da uyumaya giden tavuk
nasıl oldu canım düştü mü ateşi ? sen ona 1 kaşık bal yarım limon suyunu karıştırıp içir , uyuzlanıyorlar ama yılma bak nasıl hemencecik kendine geliyor.Günaydın
Oğlum sabaha.kadar hiç uyumadı beni.de uyutmadı iki kere surup içti susadı su istedi. Ateşinden konuşdu. Çok şükür şimdi iyi gibi kiziminda burnu tıkalı hapşırıyor bakalim insallah suruplarla düzelirler.
yuppi en harika kaptan bizim kaptan. kız seviyorum seni cömertliğiniBugun senin icin 10 bin adim atayim da vereyim ceydosum
Tünaydın ceydosum. Son 3 gün aynıydı. Bugün haftanın ilk günlerindeki gibi beslendimcanım eşim tünaydınnnn...menün çok güzel kusursuz. sadece şunu önericem bir sabah lapa bir sabah sadece meyve yesen belki hızlanır mı kilo vermen diye düşünmüyor değilim.
Matın üzerinde yaparsan sorun olmaz canım ben bazen kısa kollu ya da braletle falan yapıyorum direkt kollar acımasın diye. Diyetisyenle sadece online mı oluyor görüşme. Aslında ölçüm yapılsa yağ kas oranı hesaplansa için rahat ederTünaydın ceydosum. Son 3 gün aynıydı. Bugün haftanın ilk günlerindeki gibi beslendim
Sabah: 1 bardak tarçınlı süt, 1 dilim ananas, 2 ceviz
Şimdi 50gr ekmekle tost, salata yiyorum, akşama fırın sebze var,
Bugün diyetisyenle görüşmem vardı yarından itibaren ketojeniğe yakın beslenme yazdı ama yoğurt, süt var ketojenikte yok sanırım bir nevi low Çarb besleneceğim. Sporun İyi öyle devam et tartıya takılma yağ yakıyorsundur dedi. Direnç kiloların olabilir dedi bakalımchloe yapacağım devam ama dirseklerim geçen yaralandı hala acıyor kabuk bağladı Mat almam lazım
Senin gün nasıl geçiyor bugün ip atlama challange var unutma, ben jj de yaptım çok az
low carb daha rahat ketoya göre sen yaparsın onu da zaten ona yakın besleniyorsun. belli bir mat tercihin var mı yoksa öneride bulunabilirim. 2 pilates 1 yoga matı aldım sadece pilates için aldığım bir tanesi beni tatmin etti. yoğun sporda kaydırma yapmıyor son aldığım. diğer mat gibi pofuduk değil ama daha kullanışlı. yoga matımda çok sert kemiklerim battı hep hani o kilo verdiğim dönem.Tünaydın ceydosum. Son 3 gün aynıydı. Bugün haftanın ilk günlerindeki gibi beslendim
Sabah: 1 bardak tarçınlı süt, 1 dilim ananas, 2 ceviz
Şimdi 50gr ekmekle tost, salata yiyorum, akşama fırın sebze var,
Bugün diyetisyenle görüşmem vardı yarından itibaren ketojeniğe yakın beslenme yazdı ama yoğurt, süt var ketojenikte yok sanırım bir nevi low Çarb besleneceğim. Sporun İyi öyle devam et tartıya takılma yağ yakıyorsundur dedi. Direnç kiloların olabilir dedi bakalımchloe yapacağım devam ama dirseklerim geçen yaralandı hala acıyor kabuk bağladı Mat almam lazım
Senin gün nasıl geçiyor bugün ip atlama challange var unutma, ben jj de yaptım çok az
Oh ne güzel hasret gidermece.Kızlar bugün şehir dışından ailem geliyor 9-10 gün bende kalacaklar. Tabii ki diyete devam edeceğim bozmak yok. Spor olarak da artık yürüyüşe çıkarım okula da yürüyerek gidip gelirim. Benim canımı sıkan reglim tam Cuma günü görünüyor adet takviminde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?