Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haftanın 3 günü challengelar var canım.
Bugün ip atlama günü
Pazartesi adım günü
Çarşamba zumba günü
Bu günlerde bu sporlar 2 kat puan kazandırıyor..

Bugün ip atlama günü
Pazartesi adım günü
Çarşamba zumba günü
yaş haddine takılanlara x3 verilse ne güzel olur. takımın en yaşlısı olarak x3 talep ediyorum. o hasta külotlarından almalıyım kesinlikle,artık,mecburen
siz tabi bilmiyorsunuz ben jumping jack yapmaya bayılıyordum. peki nerede wc de... 50 atlayıp oturuyor, kalkıp 50 yapıp tekrar oturuyordum.

Ya şu kegel egzersizlerine baktın mı hiç ? oradaki kasları kuvvetlendiriyor.

Çocukların ikiside ateşlediler banyo yaptırdım
Oğlanı uyutucam dinlensin biraz
markete de gidemedim yürüyüş kaldı
hemen iyileşirlerde seni üzmezler inşallah. bende yürüyerek alışveriş planlamıştım az önce iptal ettim. ip atlama challenge varmış bugün ona efor harcayayım dedim adımı evde de adımlarım nasılsa bugün 8000 adım yapmam lazım hadi bakalım gazam mübarek olsun diyorum. bu kızlar yüzünden zayıf ama kalın kalacağım galiba yaktılar beni.

Ya şu kegel egzersizlerine baktın mı hiç ? oradaki kasları kuvvetlendiriyor.
kegel egzersini ilk olarak 19 yaşında bir kadın dergisinde denk gelmiştim o gün bugün yaparım onu aslında zor olan iki kolay normal doğum yaptım. onların etkisi sanırım bu sidikli halim.birde idrar kesesi bazı kişilerde daha küçük oluyormuş onlardan biri olmam muhtemel. içtiğim sular yüzünden günde 20 kere wc sever oldum vallahi yıka silden acıyor artık.

Ben de normal doğumdan sonra idrar kaçırır hale gelmiştim şu sıra toparladım. Egzersizler işe yarıyor gerçekten.

Iyi spor olmus bacaklara : )
esas liste icin 67 i mi beklemek istersin yoksa 5% ekstrem durumuna gore mi devam edelim?
Ayrica harika eksi
Sen bilirsin kaptanım, istersen girerim listeye ama ben normalde böyle güzel kilo veremiyorum, regl sisligiymis o ilk tartı, nedeni anlaşıldı bugün
Dün ekstrem durumdu, bir daha cumalari bildirimleri daha erken yaparim
Çok geçmiş olsun canim
Kızlar ip atlama challenge günümüz unutmayın iki kat puan demek
Ben sporları yaptım dinlenme moduna aldım kendimi
Tüh yaa, tek iddialı olmadığım spor, ah dizlerim ah gençliğim
Bugün ip atlama günü
Pazartesi adım günü
Çarşamba zumba günü
Kaptanım bunu da ilk sayfada spor puanlarının yanına not mu düşsek acaba siz hatirlatiyorsunuz ama ben hep kaçırıyorum aralarda az puan aldığıma üzülmem de yanlış hesaplamada puan almazsam üzülürüm

Canım ilk sayfada var egzersiz puanlarının altında yazıyor..

Ben senin 10bin in 8ini attim
Kendim icinde bi 10 atayim

Var ki kiz not olarak spor puani altinda
Ozaman azcik bekleyelim. Izleyeyim seni

Yaa halı naylonumsu ondan sıyrıldı sanırım evet diyetisyenle online o yüzden kas yağ ölçümü yok mezura ile ölçüyorum aslında göbekte bu hafta incelme bariz var bende farkediyorum inceldim gibi ama işte insan tartıda da sonucu görmek istiyor

Valla mat önerisi iyi olur ceydoş yaa ama çok pahalı Birseyde olmasın ben eserekliyim sıkılıp bırakma ihtimalim yüksek çünkü canım adımlama hergün var. Ama challange gümlerinde puanları 2 karı oluyor sedulu kaptan yazmış zaten challange günlerini ben de hatırlatırım sana bugün ip atlama aslında ip atlama günlerinde jj de 2 katı puan olsa o da atlama aslında ne dersiniz kaptanlarım Arrietty_ sedulu H3RA_
Yaa senin jj ler unutulur mu hatırlıyorum yaa kıyamam kegel egzersizlerini düzenli yap canım
sıkıntılı durum gerçekten çay kahve alımını azalt bari suyu azalt diyemeyeceğim
ben kaçtım kızlar ipimi bulayım nerelere tıktım. bakalım ne kadar yapabileceğim.
İpsizde olur canım ikisi aynı puan
Ben senin 10bin in 8ini attim
Kendim icinde bi 10 atayim
Kaptanım bugün diyetisyene yaptığım sporlarıda atıyorum 15000adım görünce bunun hepsini aynı anda yapma dedi gün içinde 2 seferde olur dedi. Çok spor yapınca da vücut strese giriyormuş kaş yapalım derken göz çıkartmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…