- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Yaa ne güzel işte onlara da değişiklik sana daAnnemden geldim. Yine getiremedim cocuklari
Alisamadim kiz. Cok ozluyorum.Yaa ne güzel işte onlara da değişiklik sana da
Salamiyorum seduuuSal çocukları takılsınlar kafalarına göre
Canım bak bu hafta A 101 de satılacakmışValla mat önerisi iyi olur ceydoş yaa ama çok pahalı Birseyde olmasınben eserekliyim sıkılıp bırakma ihtimalim yüksek çünkü canım adımlama hergün var. Ama challange gümlerinde puanları 2 karı oluyor sedulu kaptan yazmış zaten challange günlerini ben de hatırlatırım sana bugün ip atlama aslında ip atlama günlerinde jj de 2 katı puan olsa o da atlama aslında ne dersiniz kaptanlarım Arrietty_ sedulu @neutral
Yaa senin jj ler unutulur mu hatırlıyorumyaa kıyamam kegel egzersizlerini düzenli yap canım
sıkıntılı durum gerçekten çay kahve alımını azalt bari suyu azalt diyemeyeceğim
İpsizde olur canım ikisi aynı puan
Kaptanım bugün diyetisyene yaptığım sporlarıda atıyorum 15000adım görünce bunun hepsini aynı anda yapma dedi gün içinde 2 seferde olur dedi. Çok spor yapınca da vücut strese giriyormuş kaş yapalım derken göz çıkartmayalım
Böyle de canımı yeTabiki canım sen vücudunu herkesten iyi tanırsın eğer hızlı ve fazla vermek seni yoruyorsa bu şekilde devam et aman aman sağlık herşeyden önemli
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinÇocukların ikiside ateşlediler banyo yaptırdım
Oğlanı uyutucam dinlensin biraz
markete de gidemedim yürüyüş kaldı
Kaç yaşındasınyaş haddine takılanlara x3 verilse ne güzel olur. takımın en yaşlısı olarak x3 talep ediyorum. o hasta külotlarından almalıyım kesinlikle,artık,mecburen
siz tabi bilmiyorsunuz ben jumping jack yapmaya bayılıyordum. peki nerede wc de... 50 atlayıp oturuyor, kalkıp 50 yapıp tekrar oturuyordum.
Kahvaltı öncesiVe akşam yemeğim
Bu kez de kuzu etiyle haşlanmış nohutu birleştirdim
1.5 tahta kaşık ıspanak
5 yk yoğurt
Masallah AyseBi insanın ayakta hiç mi fotoğrafı olmaz yaw . bide diyete başladığımda çekseymişim keşke . bu kadar sürdüreceğimi bende tahmin etmiyordum zaharnasıl kızlar fark anlaşılıyo mu ?
Yoook asla vazgeçmem artık bu kadar yol katetmişim daha yolumdan döner miyimMasallah Ayse
Olmaz mi fark. Cok fazla belli. Sakin vazgecme olur mu. Takilsanda, azar azar gitsede devam et
artık unutmam challenge günlerini. sözde tüm yazılanları okuyorum nasıl atlamışım bunu. iyi ki hatırlattın bana.Valla mat önerisi iyi olur ceydoş yaa ama çok pahalı Birseyde olmasınben eserekliyim sıkılıp bırakma ihtimalim yüksek çünkü canım adımlama hergün var. Ama challange gümlerinde puanları 2 karı oluyor sedulu kaptan yazmış zaten challange günlerini ben de hatırlatırım sana bugün ip atlama aslında ip atlama günlerinde jj de 2 katı puan olsa o da atlama aslında ne dersiniz kaptanlarım Arrietty_ sedulu @neutral
Yaa senin jj ler unutulur mu hatırlıyorumyaa kıyamam kegel egzersizlerini düzenli yap canım
sıkıntılı durum gerçekten çay kahve alımını azalt bari suyu azalt diyemeyeceğim
İpsizde olur canım ikisi aynı puan
Kaptanım bugün diyetisyene yaptığım sporlarıda atıyorum 15000adım görünce bunun hepsini aynı anda yapma dedi gün içinde 2 seferde olur dedi. Çok spor yapınca da vücut strese giriyormuş kaş yapalım derken göz çıkartmayalım
hemen mesaj yolluyorum buldum linkiniCEYDOS memnun kaldigin mati yazsana, benimki baya eskidi yenileyecegim artik.
Bir de ip atlamak icin ip almak istiyorum bakalim
çok yakında 45 olacağım kuzum.Böyle de canımı ye
Ben rahat insanım öyle sıkıştırmaya gelemem
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Kaç yaşındasın
muhteşemsin canım nasıl güzel bir değişim. durmak yok yola devam. harikasın demekten başka diyecek sözüm yok.Bi insanın ayakta hiç mi fotoğrafı olmaz yaw . bide diyete başladığımda çekseymişim keşke . bu kadar sürdüreceğimi bende tahmin etmiyordum zaharnasıl kızlar fark anlaşılıyo mu ?
Çoook teşekkür ederimmuhteşemsin canım nasıl güzel bir değişim. durmak yok yola devam. harikasın demekten başka diyecek sözüm yok.
Iki normal dogumdan sonra bende de maalesef öyle bir problem oldu, ilk dogumdan 1 yıl sonra spor sayesinde geçti, simdi de biraz problem yaşıyorum, ziplamali hareketler cok fena, hemen öncesinde wc ye girmek lazım.kegel egzersini ilk olarak 19 yaşında bir kadın dergisinde denk gelmiştim o gün bugün yaparım onu aslında zor olan iki kolay normal doğum yaptım. onların etkisi sanırım bu sidikli halim.birde idrar kesesi bazı kişilerde daha küçük oluyormuş onlardan biri olmam muhtemel. içtiğim sular yüzünden günde 20 kere wc sever oldum vallahi yıka silden acıyor artık.
Hic anlaşılmaz olur mu? Muhteşem bir fark varBi insanın ayakta hiç mi fotoğrafı olmaz yaw . bide diyete başladığımda çekseymişim keşke . bu kadar sürdüreceğimi bende tahmin etmiyordum zaharnasıl kızlar fark anlaşılıyo mu ?
Maşaallah ne kadar güzel vermişsinBi insanın ayakta hiç mi fotoğrafı olmaz yaw . bide diyete başladığımda çekseymişim keşke . bu kadar sürdüreceğimi bende tahmin etmiyordum zaharnasıl kızlar fark anlaşılıyo mu ?
Yaa çok teşekkür ederim bende sanki net değil gibi geldi anlaşılmaz sanmıştımMaşaallah ne kadar güzel vermişsinçok fark ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?