Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım bak bu hafta A 101 de satılacakmış
Haberin olsun

Eklentiler

• Screenshot_20210320-164704_A101.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 48
Tabiki canım sen vücudunu herkesten iyi tanırsın eğer hızlı ve fazla vermek seni yoruyorsa bu şekilde devam et aman aman sağlık herşeyden önemli
Böyle de canımı ye
Ben rahat insanım öyle sıkıştırmaya gelemem

Çocukların ikiside ateşlediler banyo yaptırdım
Oğlanı uyutucam dinlensin biraz
markete de gidemedim yürüyüş kaldı
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Kaç yaşındasın

Ve akşam yemeğim

Bu kez de kuzu etiyle haşlanmış nohutu birleştirdim
1.5 tahta kaşık ıspanak
5 yk yoğurt
Kahvaltı öncesi

250 ml su

Kahvaltım

2 haşlanmış yumurta
1 kk koyun peyniri
7 zeytin
2 domates + 1 yk zeytinyağı
10 kaju
10 fındık
3 kayısı
21 kuru üzüm
32 gr galeta
250 ml şekersiz kuşburnu çayı

Aralarda

Sadece sabah hazırladığım metabolizma hızlandırıcı çay

Bundan sonrası için su madensuyu süt
1 elma ya da 1 hurma
1 çay bardağı kabak çekirdeği gibi seçeneklerden bir ya da bir kaçı olabilir

Bi insanın ayakta hiç mi fotoğrafı olmaz yaw . bide diyete başladığımda çekseymişim keşke . bu kadar sürdüreceğimi bende tahmin etmiyordum zahar nasıl kızlar fark anlaşılıyo mu ?

Eklentiler

• Polish_20210320_174839718-1.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 38
Bi insanın ayakta hiç mi fotoğrafı olmaz yaw . bide diyete başladığımda çekseymişim keşke . bu kadar sürdüreceğimi bende tahmin etmiyordum zahar nasıl kızlar fark anlaşılıyo mu ?
Masallah Ayse
Olmaz mi fark. Cok fazla belli. Sakin vazgecme olur mu. Takilsanda, azar azar gitsede devam et

Masallah Ayse
Olmaz mi fark. Cok fazla belli. Sakin vazgecme olur mu. Takilsanda, azar azar gitsede devam et
Yoook asla vazgeçmem artık bu kadar yol katetmişim daha yolumdan döner miyim sağol canım. Hiç foto bulamadım şişkoyken hep kafadan selfie çekmişim çünkü kilolu çıkıyorum diye

artık unutmam challenge günlerini. sözde tüm yazılanları okuyorum nasıl atlamışım bunu. iyi ki hatırlattın bana.
kegel candır ekstra mutluluktur ama işte sidikli halime pek yaramıyor başka şeylere iyi ama
kahve eskiden gün boyu götürürdüm ama günde 3 kupaya düştü 500 x 3 ml su çok içiyorum bence ondan.
ipimi buldum azıcık atladım devam edeceğim. en son bildirim saati ne ona göre geç kalmayayım. bu kızlar beni kalın bırakacaklar hadi bakalım. benim eski diyetisyen bana yasak koymuştu spora erken başlarsan kalın kalır vücudun demişti ondan yapmak istemiyorum yoksa enerjim hala var bitmedim. merdiven bile çıkmam yasaktı aldığım kalori düşük diye.

CEYDOS memnun kaldigin mati yazsana, benimki baya eskidi yenileyecegim artik.

Bir de ip atlamak icin ip almak istiyorum bakalim
hemen mesaj yolluyorum buldum linkini
Böyle de canımı ye
Ben rahat insanım öyle sıkıştırmaya gelemem

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

Kaç yaşındasın
çok yakında 45 olacağım kuzum.

muhteşemsin canım nasıl güzel bir değişim. durmak yok yola devam. harikasın demekten başka diyecek sözüm yok.

Iki normal dogumdan sonra bende de maalesef öyle bir problem oldu, ilk dogumdan 1 yıl sonra spor sayesinde geçti, simdi de biraz problem yaşıyorum, ziplamali hareketler cok fena, hemen öncesinde wc ye girmek lazım.

Bugun neler yedim?

Sabah Bol yeşillikli peynir ve zeytinli yumurta salatası

Öğlen kahve

Aksam
Kabak uzerine yogurt ustune kiyma kavurma iki yemek kaşığı kadar

Bugün de kabak detoxuna devam ettim sayilir aslinda kiyma ile yapanları da okudum sonuç alanlar var yoksa sadece kabak yiyemicektim hic değilse kabağı bi sekilde yemis oldum
Sabah bi gunde 400 gram gittiğini gorunce tamamen birakamadim

5000 adim 150 puan
Leslie 30 dk 90 puan

2.5 litre su

Maşaallah ne kadar güzel vermişsin çok fark ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…