Ben de 77 modelimartık unutmam challenge günlerini. sözde tüm yazılanları okuyorum nasıl atlamışım bunu. iyi ki hatırlattın bana.
kegel candır ekstra mutluluktur ama işte sidikli halime pek yaramıyor başka şeylere iyi ama
kahve eskiden gün boyu götürürdüm ama günde 3 kupaya düştü 500 x 3 ml su çok içiyorum bence ondan.
ipimi buldum azıcık atladım devam edeceğim. en son bildirim saati ne ona göre geç kalmayayım. bu kızlar beni kalın bırakacaklar hadi bakalım. benim eski diyetisyen bana yasak koymuştu spora erken başlarsan kalın kalır vücudun demişti ondan yapmak istemiyorum yoksa enerjim hala var bitmedim. merdiven bile çıkmam yasaktı aldığım kalori düşük diye.
hemen mesaj yolluyorum buldum linkini
çok yakında 45 olacağım kuzum.
minnaksın sen bendenBen de 77 modelim
Hay Çok yaşa emi A'lı B'li market dedin bu ağrılı dişimle beni güldürdün4. takım bu hafta A'lı be B'li marketlere muhteşem spor malzemeleri ve basküller geliyor. ihityacı olan kaçırmasın derim. baskülde benim tercihim B'li markete gelecek olan olur, çünkü şu an kullandığım o ve çok memnunum. benimle birlikte çok arkadaşım ve o dönem takımdaki arkadaşlarımdan bazıları aldı hepsi memnun kaldılar.
Harikasın canim azmine hayran kaldım. Manken gibi olmuşsunBi insanın ayakta hiç mi fotoğrafı olmaz yaw . bide diyete başladığımda çekseymişim keşke . bu kadar sürdüreceğimi bende tahmin etmiyordum zaharnasıl kızlar fark anlaşılıyo mu ?
Bi insanın ayakta hiç mi fotoğrafı olmaz yaw . bide diyete başladığımda çekseymişim keşke . bu kadar sürdüreceğimi bende tahmin etmiyordum zaharnasıl kızlar fark anlaşılıyo mu ?
Maşallah canım ne güzel bi değişim ama hiç kilonu göstermiyorsunBi insanın ayakta hiç mi fotoğrafı olmaz yaw . bide diyete başladığımda çekseymişim keşke . bu kadar sürdüreceğimi bende tahmin etmiyordum zaharnasıl kızlar fark anlaşılıyo mu ?
Oğlum da ateş var burun akıntısı yokAh çocuklar bu sıra salgın var sanırım ya geçen ayda ben atlattım öyle ateş 2 gün oldu ama şurupla toparladı. Burun akıntısı falan olmamıştı bizimkinde.
Çok zor sürekli ateş takibi yapıp uykusuz kalıyorsun. Bir an önce toparlar umarım.
Yaa çok teşekkür ederim çok mutlu oldumHarikasın canim azmine hayran kaldım. Manken gibi olmuşsun
Eşim diyoki sırf bacak kaldınAy resmen bisi kalmamis geriye,
Super
Sağol canım biraz sıkıyım sanırım o yönden şanslıyım boyunda uzun olunca kamufle ediyorumMaşallah canım ne güzel bi değişim ama hiç kilonu göstermiyorsun
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versinOğlum da ateş var burun akıntısı yok
Kızım da ise ateşi yok.burun akıntısı hapşırık var hemen iyilessin kuzular ben cok stres oluyorum
Inşallah canim saol
Aynen büyük şans benim etim yumuşak özellikle göbek löp löpSağol canım biraz sıkıyım sanırım o yönden şanslıyım boyunda uzun olunca kamufle ediyorum
durup dururken reklam olmasın dedim neyleyim.Hay Çok yaşa emi A'lı B'li market dedin bu ağrılı dişimle beni güldürdün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?