Ben sezeryan doğum yaptım 3 çocuğumu da ama bende altıma kaçırır oldum .Ben de normal doğumdan sonra idrar kaçırır hale gelmiştim şu sıra toparladım. Egzersizler işe yarıyor gerçekten.
Ya çok iyi yaptın Bende mat istiyorum halıda mekik çekmek zor.oluyor sabah kalkıp alabilirim insallahCanım bak bu hafta A 101 de satılacakmış
Haberin olsun
Geçen yaz 64 kiloya indim gorumcem arkadan beni tanıyamamış eşimin yanında çocuk gibi kalmışsın demişti ben tabi cokkk mutlu olmuştum bu yaza da insallah öyle olucamEşim diyoki sırf bacak kaldın
Ay hadi inşallah canımGeçen yaz 64 kiloya indim gorumcem arkadan beni tanıyamamış eşimin yanında çocuk gibi kalmışsın demişti ben tabi cokkk mutlu olmuştum bu yaza da insallah öyle olucam
Hayırlı yaşların olsun canimartık unutmam challenge günlerini. sözde tüm yazılanları okuyorum nasıl atlamışım bunu. iyi ki hatırlattın bana.
kegel candır ekstra mutluluktur ama işte sidikli halime pek yaramıyor başka şeylere iyi ama
kahve eskiden gün boyu götürürdüm ama günde 3 kupaya düştü 500 x 3 ml su çok içiyorum bence ondan.
ipimi buldum azıcık atladım devam edeceğim. en son bildirim saati ne ona göre geç kalmayayım. bu kızlar beni kalın bırakacaklar hadi bakalım. benim eski diyetisyen bana yasak koymuştu spora erken başlarsan kalın kalır vücudun demişti ondan yapmak istemiyorum yoksa enerjim hala var bitmedim. merdiven bile çıkmam yasaktı aldığım kalori düşük diye.
hemen mesaj yolluyorum buldum linkini
çok yakında 45 olacağım kuzum.
Çok teşekkür ederim
sağol kuzum seninde 40000 bakımına az kaldı diye hatırlıyorum. girdin mi?Hayırlı yaşların olsun canim
Cansındurup dururken reklam olmasın dedim neyleyim.
zeytin al onu hafif çiğne çekirdeğini çıkar ağrıyan dişinin üstünde damağa gelecek şekilde tut biraz ağrı hafifleyince afiyet olsun.menünde belirtmeyi unutma ama
çok geçmiş olsun geçen yıl ben dişçideydim ağzımda inşaat çalışması yaptılar resmen 7 ocak dişçiye başladım hop 8 ocakta 4. takımdaydım.nasılsa beslenemiyordum bari kilo vereyim demiştim maceram böyle başlamıştı anılar anılar.CansınCeydoşum. İyi yaptın kanal tedavisi yaptırdım bugün ne zman yapılsa Ogün iptal oluyorum ağrıdan kendimi bildiğim için oyüzden bugün yeşilçay lı yumurtalı detoksa başlamıştım gün boyu yeşilçay süt karışımı içtim iyi oldu bakalım tartıya nasıl etkisi olacak
Keşke 1-2 saat bende anneme bırakabilsemAlisamadim kiz. Cok ozluyorum.
5bini tek seferde attim da gerisi ev isi
3mi boleyim
Hmm hem ip hem jj Challenge mi olsun diyorsun? Dogrumu anladim :)
Süpersin... İnternette ki başarı öykülerine konu olacak kadar var hemde. Resmen yarı vücudunu çıkarıp atmışsın. Ayyy birde 60 larda düşünsene kendini. Zaten fıstığız ama daha bi fıstık olacaksın.Bi insanın ayakta hiç mi fotoğrafı olmaz yaw . bide diyete başladığımda çekseymişim keşke . bu kadar sürdüreceğimi bende tahmin etmiyordum zaharnasıl kızlar fark anlaşılıyo mu ?
Ben Almanyadayım amaCanım bak bu hafta A 101 de satılacakmış
Haberin olsun
kargo yapalım sana kendimi de paketleyeyim. kapıdan bırakırsın beni bir paderbonn yapar dönerim ülkeme. yakın mı bari sana?Ben Almanyadayım amaama düşünmen yeter canım
Ay bencede sence... Ben ip atlarken ve JJ de wc ye yakın olurum hep. Bugün spor hocamda söyledi yaptırdığım çoğu harekette size kengelde yaptırıyorum diye. Ama hangi konuda konuşuyordukda buraya geldik unuttum. Buda yaşlılıktan herhalyaş haddine takılanlara x3 verilse ne güzel olur. takımın en yaşlısı olarak x3 talep ediyorum. o hasta külotlarından almalıyım kesinlikle,artık,mecburen
siz tabi bilmiyorsunuz ben jumping jack yapmaya bayılıyordum. peki nerede wc de... 50 atlayıp oturuyor, kalkıp 50 yapıp tekrar oturuyordum.
sizde yaşlıysanız hadi oradan. belli karın hareketleri ve bacak hareketleri özellikle popo sıkmalılar yada iç bacak olanlar evet kegel içeriyor ama ben anlamadım cidden hangi konudan geldiniz ???Ay bencede sence... Ben ip atlarken ve JJ de wc ye yakın olurum hep. Bugün spor hocamda söyledi yaptırdığım çoğu harekette size kengelde yaptırıyorum diye. Ama hangi konuda konuşuyordukda buraya geldik unuttum. Buda yaşlılıktan herhal
Ayşecim muhteşem görünüyorsun maşallahBi insanın ayakta hiç mi fotoğrafı olmaz yaw . bide diyete başladığımda çekseymişim keşke . bu kadar sürdüreceğimi bende tahmin etmiyordum zaharnasıl kızlar fark anlaşılıyo mu ?
Son bildirim sabah erken şaatler diye değişti sanırım. Sen yatmadan bildir canımartık unutmam challenge günlerini. sözde tüm yazılanları okuyorum nasıl atlamışım bunu. iyi ki hatırlattın bana.
kegel candır ekstra mutluluktur ama işte sidikli halime pek yaramıyor başka şeylere iyi ama
kahve eskiden gün boyu götürürdüm ama günde 3 kupaya düştü 500 x 3 ml su çok içiyorum bence ondan.
ipimi buldum azıcık atladım devam edeceğim. en son bildirim saati ne ona göre geç kalmayayım. bu kızlar beni kalın bırakacaklar hadi bakalım. benim eski diyetisyen bana yasak koymuştu spora erken başlarsan kalın kalır vücudun demişti ondan yapmak istemiyorum yoksa enerjim hala var bitmedim. merdiven bile çıkmam yasaktı aldığım kalori düşük diye.
hemen mesaj yolluyorum buldum linkini
çok yakında 45 olacağım kuzum.
Beklerim canım buyur gel. Şehrin adını ilk defa duydumkargo yapalım sana kendimi de paketleyeyim. kapıdan bırakırsın beni bir paderbonn yapar dönerim ülkeme. yakın mı bari sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?