Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de normal doğumdan sonra idrar kaçırır hale gelmiştim şu sıra toparladım. Egzersizler işe yarıyor gerçekten.
Ben sezeryan doğum yaptım 3 çocuğumu da ama bende altıma kaçırır oldum .
Canım bak bu hafta A 101 de satılacakmış
Haberin olsun
Ya çok iyi yaptın Bende mat istiyorum halıda mekik çekmek zor.oluyor sabah kalkıp alabilirim insallah

Sporlarımı da bildireyim
14000 adım 420 puan
25 dk dans 75 puan
100 ipsiz atlama 25 puan
30 dk leslie 90 puan
10 dk plates 60 puan
Challenge lar 200 puan
Toplam 870 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_

Eklentiler

• 20210320_194130.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 32
Hayırlı yaşların olsun canim

Cansın Ceydoşum. İyi yaptın kanal tedavisi yaptırdım bugün ne zman yapılsa Ogün iptal oluyorum ağrıdan kendimi bildiğim için oyüzden bugün yeşilçay lı yumurtalı detoksa başlamıştım gün boyu yeşilçay süt karışımı içtim iyi oldu bakalım tartıya nasıl etkisi olacak

Merhabalar
Menümü yazayım
Sabah
1pors sucuklu yumurta
3 zeytin
1d ekmek

Ara sütlü kahve

Akşam
1pors mercimek çorbası
1/2 kase yoğurt
1dilim pizza

Su 2 lt

Spor
200 ip = 200 p
1 er dk plank ve wall sit = 20 puan
Adım 1063= 53 puan
Toplam 273 puan

Adım 1063

Kitap okudum tüm gün. Birazda camları sildim. Verimli gün mü oldu verimsiz mi bilemedim.

Arrietty_
sedulu
H3RA_
bnnu

Nerelerdesin eşim

Eklentiler

• Screenshot_20210320_200943_com.xiaomi.hm.health.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 22
çok geçmiş olsun geçen yıl ben dişçideydim ağzımda inşaat çalışması yaptılar resmen 7 ocak dişçiye başladım hop 8 ocakta 4. takımdaydım.nasılsa beslenemiyordum bari kilo vereyim demiştim maceram böyle başlamıştı anılar anılar.

sedulu
Henüz spor yapacak vakit bulamadim 22 30 'dan sonra başlayabilirimdiye umuyorum
Sabah 》 1 dilim mercimek ekmegi, 3 dilim sucuk
Oglen》 1 dilimin dörtte birinin dörtte üçü browni ( yememek için çok direndim ama arkadaşım çok ısrar etti, ben cezasını dansı 30 dk yaparak halletcemkaptancim :))
Akşam 》 Tavuk şiş, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata

Alisamadim kiz. Cok ozluyorum.

5bini tek seferde attim da gerisi ev isi
3mi boleyim

Hmm hem ip hem jj Challenge mi olsun diyorsun? Dogrumu anladim :)
Keşke 1-2 saat bende anneme bırakabilsem
Tek seferde 10000geçme dedi diyetisyen.
İp atlama challange günü yapılan jj de *2 puan olsa mı dedim sonuçta onda da zıplıyoruz
Ben bugün jj de yaptım da atlarken aklıma geldi sonuçta zıplama

Bi insanın ayakta hiç mi fotoğrafı olmaz yaw . bide diyete başladığımda çekseymişim keşke . bu kadar sürdüreceğimi bende tahmin etmiyordum zahar nasıl kızlar fark anlaşılıyo mu ?
Süpersin... İnternette ki başarı öykülerine konu olacak kadar var hemde. Resmen yarı vücudunu çıkarıp atmışsın. Ayyy birde 60 larda düşünsene kendini. Zaten fıstığız ama daha bi fıstık olacaksın.

Ay bencede sence... Ben ip atlarken ve JJ de wc ye yakın olurum hep. Bugün spor hocamda söyledi yaptırdığım çoğu harekette size kengelde yaptırıyorum diye. Ama hangi konuda konuşuyordukda buraya geldik unuttum. Buda yaşlılıktan herhal

sizde yaşlıysanız hadi oradan. belli karın hareketleri ve bacak hareketleri özellikle popo sıkmalılar yada iç bacak olanlar evet kegel içeriyor ama ben anlamadım cidden hangi konudan geldiniz ???

Bi insanın ayakta hiç mi fotoğrafı olmaz yaw . bide diyete başladığımda çekseymişim keşke . bu kadar sürdüreceğimi bende tahmin etmiyordum zahar nasıl kızlar fark anlaşılıyo mu ?
Ayşecim muhteşem görünüyorsun maşallah
Son bildirim sabah erken şaatler diye değişti sanırım. Sen yatmadan bildir canım
kargo yapalım sana kendimi de paketleyeyim. kapıdan bırakırsın beni bir paderbonn yapar dönerim ülkeme. yakın mı bari sana?
Beklerim canım buyur gel. Şehrin adını ilk defa duydum baktım aramızda 400km var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…