- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Ayy hiiç düşünmedim valla 60 ları bana 70 lerde yeter sanırım ahahaSüpersin... İnternette ki başarı öykülerine konu olacak kadar var hemde. Resmen yarı vücudunu çıkarıp atmışsın. Ayyy birde 60 larda düşünsene kendini. Zaten fıstığız ama daha bi fıstık olacaksın.
Teşekkürler canım ❤❤Ayşecim muhteşem görünüyorsun maşallah
Son bildirim sabah erken şaatler diye değişti sanırım. Sen yatmadan bildir canım
Beklerim canım buyur gel. Şehrin adını ilk defa duydumbaktım aramızda 400km var
Bu sene 40.000 bakımdayım canım. Biraz minyonum yırtırıyorum ama dolu dolu 40sizde yaşlıysanız hadi oradan. belli karın hareketleri ve bacak hareketleri özellikle popo sıkmalılar yada iç bacak olanlar evet kegel içeriyor ama ben anlamadım cidden hangi konudan geldiniz ???
Aynenn bana da şuan en fazla 75 sin diyolar ama bilmiyo lar gerçek kilomu ahahaE English_teacherrr canım harika görünüyorsun maşallahhh inşallah hedefine ulaşırsın boy uzun olunca kilo kamufle oluyor benimde 1.73 boyum 87 kiloyum diyorum asla kimse inanmıyor en fazla 75 diyorlarişte bide gerçekten 75 olsak manken derler
Menü güzel spor da harikaMerhabalar
Bugünkü menüm
Kahvaltı 10.30
1 yumurta
1 dilim peynir
4-5 zeytin
Yeşillik
Salata domates
Ceviz
Tek şekerli çay
Ara yok
Akşam 18.00
Güveç ( kabak-biber-mantar-parça et)
1 çorba kaşığı patates püresi
Şimdi de yeşil çay içiyorum. Karşımda profiterol yiyorlar ve bir kaşık yemedim. Bana bir alkış.
Spor:
40 dk chloe 400 puan
Plank ch 200 puan
3 dk plank 60 puan
7306 adım 220 puan
Toplam:880 puan
H3RA_ sedulu Arrietty_ Lenochka
Resim yükleyemiyorum hataveriyor. Ne yapmam gerek acaba?
Ay bayılazağım bunları duydukça çok teşekkür ederim sedum gaza geldim iyicene
Maşallah ne hafıza varsağol kuzum seninde 40000 bakımına az kaldı diye hatırlıyorum. girdin mi?
Sen gazdan çekme hiç elini ayağını harika bir değişim yaşıyorsunAy bayılazağım bunları duydukça çok teşekkür ederim sedum gaza geldim iyicene
Eşim senin menün de güzel ama kahvaltın besleyici değil. Güçsüz düşersin bu şekilde. Sabah sadece muz yiyip 1-2 saat sonra kahvaltı yapabilsen çok iyi olur. Ya da Muzun yanına süt ve kuru yemiş ilave etsen daha iyi olur. Diğeri hem kalorili diyet yazdığına bakma hem de sağlıklı değil. Tok tutmaz akşama kadar seni.Bugünkü menü
Sabah: 5 kepekli yulaflı bisküvi ve 1 küçük muz. (Sabah okula gitmek için çok erken kalkıyorum o saatlerde pek bir şey yiyemiyorum maalesef.)
Öğle: 1 avuç kuruyemiş
Akşam: 1 tabak etli nohut yemeği
1 yemek kaşığı pirinç pilavı
Salata
Su neredeyse 3 litre oldu daha da içerim.
Spor 6000 adım 180 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ noram
Anlaşılmaz mı Ayşecim harikasınBi insanın ayakta hiç mi fotoğrafı olmaz yaw . bide diyete başladığımda çekseymişim keşke . bu kadar sürdüreceğimi bende tahmin etmiyordum zaharnasıl kızlar fark anlaşılıyo mu ?
Hallettim kaptanım sonradan teşekkür ederim.noram kk uygulaması kullanarak giriyorsan oradan resim yüklenmiyor hata veriyor.
çok geçmiş olsun geçen yıl ben dişçideydim ağzımda inşaat çalışması yaptılar resmen 7 ocak dişçiye başladım hop 8 ocakta 4. takımdaydım.nasılsa beslenemiyordum bari kilo vereyim demiştim maceram böyle başlamıştı anılar anılar.
Sağol ablacımAnlaşılmaz mı Ayşecim harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?