Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hasretim izinli üyeler bu hafta tatildeler bildirim yapamıyorlar haftaya gelecekler nasıl olacak bilmiyorum cuma alanınada yazdım ama gerekli cevabı alamadın senden isteğim toparlayıp alana eklermisin ben giremeyebilirim belki..

ben iremözgeyle eşleşmişim yaşasınn o pek gelmiyor gelsin kebaplarr

ben iremözgeyle eşleşmişim yaşasınn, o pek gelmiyor gelsin kebaplarr tatlılarrr

bu hezimetten sonra direk moduma geri döndüm bacılarım, sevgili takımdaşlarım..

yoğurt çorbamı yaptım öğle yemeği olarak yedim. akşama bir tabak yeşil mercimek 1 dilim ekmek az sonra da yoğurt yerim. bu hafta fazlalıklar gitsin ilk etapta bekle beni 65!

eşim vardiyaya başladı 4-5 ay böyle çalışacak. 10 gün gece 10 gün gündüz. düzenim biraz değişecek ama iyi tarafı evde pek yemek pişmeyecek. yaşasın şeker üretimi (muhtemelen anlamadınız ama belki sezen anlamıştır bilemedim :))

dukanı anlatın bi hele be üşendim aramaya neymiş ne değilmiş. şu yemekteyizdeki zekasız kız da yapıyomuş sürekli övdü durdu. sezen de iyi sonuç aldım diyo zor mudur nedir ne değildir kızlar bi el atın zavallı bijoya :44:

ben iremözgeyle eşleşmişim yaşasınn, o pek gelmiyor gelsin kebaplarr tatlılarrr

çok sevinme canım benim taaaaa bir zamanlar sıcak bir akşam üstü hasretimle beraber beni yeneceğinizi iddia ettiğiniz günler unutmadım ve aldım kilolarımı geldim, bu hafta beni geçin bakalım ikinizde ikinizin toplamda verdiğiniz kilodan bile fazla vereceğim haftaya hayyyyyyttttttt

kebaplarla haftaya selamlaş sennnnnn

nazkaaaa hoşgeldin kızzzz sen de mi şiştin benim gibi

hoşbulduk canım valla millet dokuz ay hamilelilkte bu kadar kilo alıyor neredeyse ben 2 hafta tatilde aldım 2 gün daha geç olsaydı aynı kiloda olurdukkkkk sen çok şişmemişsin kızzz ayrıca hemen verirsin bak çorbalar falan herşey tamam

selam kizlar nasilsiniz meyvem nerelerdesin ya prensesim 70 e düsersin böyle devam et tamammi öptüm senii eee kizlar listelerde bitmis hadi bakalim haftaya daha cok vercer demi meyvem benim esim hadi bakalim

canım et ve süt ürünlerini seviyorsan çok kolay yaparsın çünkü hiç aç kalınmıyor amma ben pek et sevmiyorum o yüzden 2 gün sonra beni bayıyor dukan amcam, bence seviyorsan kesin yap çok hızlı kilo verdiriyor

selam herkese...
yasemincim 6. takıma kardeş arıyorum kardeşimiz olur musunuz...

abowww 1.ler arasınamı girdim ben şimdi

anladım cnmm toprağın doğmasına yakında gece tek kakmıştın şimdi erkekin var tek kalmıycaksın
ben 74.500 tan 72500 e düştüm 2 günde et ve süt ürünleri tüketiyorum sadece 4 gün böle bugün 3. günüm

Son düzenleme:
abowww 1.ler arasınamı girdim ben şimdi

anladım cnmm toprağın doğmasına yakında gece tek kakmıştın şimdi erkekin var tek kalmıycaksın
ben 74.500 tan 72500 e düştüm 2 günde et ve süt ürünleri tüketiyorum sadece 4 gün böle bugün 3. günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…