cocuklar cizgi film izliyo simdi canim bitsinde aticam kendimi yerlere
yasemin selülit savar ne canım...
bide ben baslasam süper olucak bu aksam bende baslıcam inş platese bacaklarım sarkık sarkık biraz toparlansın...
canim selülit savar ebrunun son cdsi 21 gün fresiz yaparsaniz farki görebilirisniz diyor ki benyapan arkadasimda farki gözümle gördüm gercekten cok etkili
kızlar deniz ne zamandır yok haber alacağımız baska bi yer varmı sizde face falan biliyormusunuz..
canim selülit savar ebrunun son cdsi 21 gün fresiz yaparsaniz farki görebilirisniz diyor ki benyapan arkadasimda farki gözümle gördüm gercekten cok etkili
günaydın kızlar...
nasılsınız güzel bir haftasonu diliyorum herkese ben birazcık ev işlerine dalıp kendimi carsıya salcam gezmek istiyorum yanlzı yanlız sıkıcı oluyor ama mecburen öyle olucak daha kahvaltımı yapmadım ne yicem bilmiyorum ekmek kızartıcm sanırım yanınada domates peynir yeşil zeytin falan yicem ..
öğlen fırında köfte salata ayran
aksam tavuk salata ayran
bu gün protein ağırlıklı bir gün olucak çünkü cok saldım kendimi...
canım benimmm
çikolatayı cok cok canın cekerse 1 küçük kare yemen yeterli ama daha fazlası olmaz sonucda 1 karedende alacağın aynı tat 1 kilodanda o yüzden fazladan hiç bir seye gerek yok..
tut kendini yağlı yağlı gezme zayıfla bakimm bak kurban bayramı geliyor 1 ay kaldı
ah canımmm nazkaam teşekkürlerr benden de sana bi tü maşallahBijouxum seni de kutlarım canım süper başladın haftaya tü tü tü maşallah sana.
valla ya hakatten huzurlu oluyorum ben demek yalnız değilmişim :)bijom diyette olmak nasıl huzur veriyor insana dimi
benimde içimde değişik bi huzur ve heycan var
sağol canım... peki topla mı yapılıyo...
zira ben topun üstünde durmayı beceremedim de...
ah canımmm nazkaam teşekkürlerr benden de sana bi tü maşallah
valla ya hakatten huzurlu oluyorum ben demek yalnız değilmişim :)
selam kızlarrrr
aldım tosun paşamı çıktım çarşılara. pazara gittik bir sürü sebze meyve aldım kendime. dukandan vazgeçtim gelsin sebze yemeklerii
ya benim alt taraf ince hatta 29-30 kotlar oluyor yaa göbek savar cdsi yok muymuş ebrununbenim alt şimdi 40 falan ama üst fenaaaa.
günaydıniyi hafta sonları gelen giden kimse yok boşu boşuna beni işe gtiriyorlar üff sinir bir durum
teşekkürler canım.inşallah böyle devam eder
ağzından bal damlıyorinşşallllahhhh
mersa eşim nerelerdesin neler yapıyorsun gel hele anlat
valla kalliste olsa ciğerimizi sökerdi bizimahfederdi azarlardan azar beğenirdikk :) özledim hilalimi ablamı napıyo ki yaaa
elif abla o diyeti ne sen yapabilirsin ne ben.. ha ben yapmıştım süper sonuç almıştım verdiklerimi geri de almamıştım. son gün hariç pek zorlanmamıştım ama şimdi emziriyorum. hem sütüm gider diye korkarım hem de içim çekilir emzirdikçe. sen ise şeker hastasısın allah korusun kötü şeyler yaşayabilirsin. sen az sık kalorisiz yiceksin başka çaren yok ablaların ablasıı gel bi öpem
ah canım benim çok tşk yazmışsın üşenmemişsin. o zaman yapılabilir en azından 3-4 kilo için denenebilir yani. tavuk yerim göğüs yumurta yoğurt falan geçiririm birkaç gün nolcak. bugün dışarı çıkmayı düşünüyorum çıkarsam alayım.. bizim evde tavuk olmaz hiç beyfendi yemiyor diye olsa bugün başlardım.
hasretim34 - eren sezen
deniz1984 - nazka
iremögze - bijoux
mersa -Prensesperi
prenses68 - meyvenull
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?