Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim selülit savar ebrunun son cdsi 21 gün fresiz yaparsaniz farki görebilirisniz diyor ki benyapan arkadasimda farki gözümle gördüm gercekten cok etkili

sağol canım... peki topla mı yapılıyo...
zira ben topun üstünde durmayı beceremedim de...

ya evet 1 ay kaldi evet ama ben bu 1 ayda eriyecem insallah tabiki sende meyvem esim ve bütün kizlar tamammi tamam cnm bi daha yemicem cikolata yarindan itibaren yok cikolata ve tatli seyler yeter artikkk bekle beni 56 hadi ben geliyorum

Bijouxum seni de kutlarım canım süper başladın haftaya tü tü tü maşallah sana.
ah canımmm nazkaam teşekkürlerr benden de sana bi tü maşallah

bijom diyette olmak nasıl huzur veriyor insana dimi
benimde içimde değişik bi huzur ve heycan var
valla ya hakatten huzurlu oluyorum ben demek yalnız değilmişim :)

selam kızlarrrr
aldım tosun paşamı çıktım çarşılara. pazara gittik bir sürü sebze meyve aldım kendime. dukandan vazgeçtim gelsin sebze yemeklerii

ya benim alt taraf ince hatta 29-30 kotlar oluyor yaa göbek savar cdsi yok muymuş ebrunun benim alt şimdi 40 falan ama üst fenaaaa.

var olmazmi ilk cdsi üst tarafa yönelik ikinci cdsi alt üst ücüncü cdside alt :)

kızlar merhabaaa..ianaın burayı unutmadımmm...aklım hep sizdeydi ama girmeye fırsat bulamadımm..dün kilo bildiirimi bile yapamadımm..kaptanımm özürrr...

çarşamba günü boluya gittimm..yüksek lisans işleri içinn..pğlum diş çıkarıyo sanırımm..2 gece üsst üstte ateşlendii..sabahlara kadar uyumadık..gündüzleri soluksuz tezim için çalıştımm..cuma yani dün matbaadaydımm..son düzeltmeler, basım derken üniversiteden çıkış işlemleri sanite durmadımm..değil buraya yazmak yenek yemeye bile vaktim olmadıı..a

ama sonunda yüksek lisans diplomamı aldımm

gece izmite evime döndümm..eve 1 de girdim gece..
bugun oğlumun diş buğdayı partisi vardı..evi topladım yaş pasta filan yaptımm..sabahta pasta börek ddevamm..misafirlerim şimdi gitti..oğlumu uyuttu size koştumm..
geçmişe bakamadımm.daha mutfakta bir yığın beni bekliyorr..

mucksssss...

canım burdayım sabahtan misafirim vardı gittiğindede saat 6 dı .o yüzden hiç girme şansım olmadı.ama inanki çok abartmıyorum şimdide sitede kına var oraya gidecem.

bijom gerçekten bende özledim kalistemi yaa .reyhan ablamıda .azarlardı her şeyi söylerdi ama hiç birimizim gıkı çıkmazdı.kız 5 gün 5 kilo diyetini yapmıştım iyide kilo vermiştim ne bilim acep yapabilirmiyim dediydim.sen beni tanıyosun yapamazsın diyosan yapamam.ayyy ağzından balmı damlıyo ne bende seni öpim ablacım ama en çok ta toprağııııı ya ben onu çok mıncıklamak istiyorum.bijom karşı komşum olduğunu düşünsene toprak sana düşmezdi bile valla nereye gitsem götürürdüm.alır yanıma hadi nereye gidiyosan git derdim.canımmm seni çok seviyorum bakarsın bir gün bir araya geliriz.ve ben toprağın her yerini sıkıştırırımmmmm:)))

iyi aksamlar kizlar,bugün plates yerine az önce zumba yaptim cok zevkliymis ama benim gibi odun birine zor biraz azcik kivraksaniz iyi olur hahahhaha dusumu aldim yarim elma yedim simdide tarcinli süt icmek istiyom ama üseniyoom :)

selam kızlar.bugun öğleden sonra tiyatroya gittim.birkaç işim vardı onları hallettim akşamda misafirim vardı gelemedim.yarın görüşmek üzere.iyi geceler

slm kizlar meyvem napiyosun prensesim bugün hic giremedim misafirim vardi eee napcan iste isim bitti yeni girdim suyumu iciyorum yarin oruca basliyorum
kizlarrrr bayramda citir olmaya varmisiniz? haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…