Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selma kızlar...
listeyi halletmiş yasemin saolsun tesekkür ederim canım...

ben bu gün o kadar cok yoruldum ki... öldüm yorgunluktan denir yaa bendeki drum tam anlamıyla o....
kızlar liste çökmüş eren seveni tebrik ediyorum en cok o vermiş takımda..

prensescim sevgili eşim sen neler yaptın bakim bu gün kız sakın kilo aldırıcı seyler yeme cok kızarım bak sana ben kızdım mı cok fena olurum hıııı (korktunmu yetermı)
canım gündüzleri olamıcam ama aksamları yazarım sana özel bak sakın diyetini bozma...

aeben ablam cumamızı kutlamıssın

ben birazdan uyucam sekerler... yemek yemeğe bile halim yok ama sabah cok fazla yememek için şimdi bişiler yicem

kilo almış olabilirim ama beni bilen bilir silindir gibi ezer geçerim alimallahh

tamam valla açlık da tamam özlemişim açlık hissetmeyi

et sevmem de yerim zorunluysa. yoğurt süt yumurta falan da severim. o zaman gidip kırmızı et tavuk falan almak lazım pff.. yarın çıkarsam alırım yaparım kızzzzzzzzzzz çok kilo verdiriyosa :)

ee et sütten sonra ne yicez peki?

eveeet evde erkekim var sarılıp yatıyorum ohhh misss gibii. hele senin evde erkek dolu

az önce eşim işe gitti kızlar sabah gelicek. gitmeden hamur kızarttım ona, yemedim tabi ki öğlenki çorbayla duruyorum ekmeksiz. şimdi de içeyim bi tas, kapatayım günü. ama hiç su içmedim offf.. susamadan su içmeyi hiçççç sevmiyorum yaa

pf şimdiden uykum geldi akşam feriha var maç var en önemlisi oğluş vaaaarrr

selam herkese...
yasemincim 6. takıma kardeş arıyorum kardeşimiz olur musunuz...
canim ben artik kaptan degilimm meyvem cevap versiin bu soruya
ricaaaederim caniim
hasretim bugün uğrastırdım seni cok tesekkür ederim..

önemli degil caim

.

bu gün bende izledim o zekasızı anlattıkça yapasım geldi .bijom 5.takımdayken 5 günde 5 kilo diyeti yapmıştık hep beraber bende 3 kilo vermiştim eğer çok zor değilse bende denemek istiyorum.ama birbirimizi teşvik edelim araştıralım iyce .sen kesin yaparsında bende o moda bir girebilsem bende yaparımdaaaa,kaptanımız bize kıyamıyor kalliste gibi olsa o bize nefes aldırmazdı kimsenin gözünün yaşına bakmazdı.kaptancımm sen bize biraz daha gaddar ol en iyisi acıma bize yüklen yüklenebildiğin kadar belki o zaman aklımız başımıza gelirrr:)))

cnm bnm meyvemm esim napim kiz valla kusura bakma bugun biraz cikolata kacirdim ama söz oruca baslicam regl bitmesini bekliyorum ins hem kazalárimi ödücem hem de kilolardan kurtulucammm valla tirstim ya cok mu kizdin :18: ee kizma yaww tamam bak elimden geleni yapiyorum bu aralar biraz canim sikkin
ondan kendimi yemeye vuruyom arada bi ama cok kiloaldiran seyler yemiyorum yogurt fln yiyorum öyle iste
neyse sekerim hadi iyi geceler cnm bnm

canım dukanın bir sitesi var google amcadan bulursun oradan ilk olarak atak evresini ne kadar süre ile yapacağını bulacaksın öle bir testi var 1 veya 10 gün diyordu kitapta, ben siteden testi yapınca bana 2 gün çıkmıştı.

bu atak evresinde sadece pirzola ve antrikot hariç dana ve sığır eti, karaciğer, böbrek, balıkların ve deniz ürünlerinin hepsi, ördek ve kaz hariç derisiz tüm kümes hayvanları, jambon, yumurta, süt ürünleri, günde 1.5 çorba kaşığı yulaf kepeği yiyorsun. hepsi yağsız olacak. ekstra olarak kahve çay bitki çayları sirke hoş kokulu otlar baharatlar salatalık turşusu limon ve az miktarda tuz ve hardal var. bunların hepsinden istediğin kadar ve istediğin zaman yiyebiliyorsun.

ataka evresinden sonra seyir dönemi var.seyit döneminde 1 gün saf protein yani atak evresindeki gibi beslenip ertesi gün protein+sebze günü yapıyorsun. sen bir atak evresini yap bu kısmı da sonra anlatırım.seyir evresinden sonra istediğin kilona inince verdiğin her kilo başına 10 gün sürecek olan güçlendirme evresi var onu yapıyorsun.

hııı sitenin adı da Régime Dukan Coaching minceur: Régime Pierre Dukan : coaching minceur personnalisé, maigrir facilement buradaki testi yaparsın işte

offff bu kadar yazdım benimde yapasım geldi :)

günaydın iyi hafta sonları gelen giden kimse yok boşu boşuna beni işe gtiriyorlar üff sinir bir durum

reyhan.prenses,eren sezen tebrikler kizlar

teşekkürler canım.inşallah böyle devam eder

selam kizlar nasilsiniz meyvem nerelerdesin ya prensesim 70 e düsersin böyle devam et tamammi öptüm senii

ağzından bal damlıyor inşşallllahhhh

mersa eşim nerelerdesin neler yapıyorsun gel hele anlat

günaydın kızlar...
nasılsınız güzel bir haftasonu diliyorum herkese ben birazcık ev işlerine dalıp kendimi carsıya salcam gezmek istiyorum yanlzı yanlız sıkıcı oluyor ama mecburen öyle olucak daha kahvaltımı yapmadım ne yicem bilmiyorum ekmek kızartıcm sanırım yanınada domates peynir yeşil zeytin falan yicem ..
öğlen fırında köfte salata ayran
aksam tavuk salata ayran

bu gün protein ağırlıklı bir gün olucak çünkü cok saldım kendimi...

canım benimmm
çikolatayı cok cok canın cekerse 1 küçük kare yemen yeterli ama daha fazlası olmaz sonucda 1 karedende alacağın aynı tat 1 kilodanda o yüzden fazladan hiç bir seye gerek yok..
tut kendini yağlı yağlı gezme zayıfla bakimm bak kurban bayramı geliyor 1 ay kaldı

valla kalliste olsa ciğerimizi sökerdi bizimahfederdi azarlardan azar beğenirdikk :) özledim hilalimi ablamı napıyo ki yaaa
elif abla o diyeti ne sen yapabilirsin ne ben.. ha ben yapmıştım süper sonuç almıştım verdiklerimi geri de almamıştım. son gün hariç pek zorlanmamıştım ama şimdi emziriyorum. hem sütüm gider diye korkarım hem de içim çekilir emzirdikçe. sen ise şeker hastasısın allah korusun kötü şeyler yaşayabilirsin. sen az sık kalorisiz yiceksin başka çaren yok ablaların ablasıı gel bi öpem

ah canım benim çok tşk yazmışsın üşenmemişsin. o zaman yapılabilir en azından 3-4 kilo için denenebilir yani. tavuk yerim göğüs yumurta yoğurt falan geçiririm birkaç gün nolcak. bugün dışarı çıkmayı düşünüyorum çıkarsam alayım.. bizim evde tavuk olmaz hiç beyfendi yemiyor diye olsa bugün başlardım.

günaydınnn kızlar
mutluyum huzurluyum çünkü diyetteyimmmm

dün akşam çorba da içmedim 1 bardak süt içtim yetti. sabah çok aç uyandım tabi. az önce kahvaltımı yaptım. suyumu içiyorum :S pf bi de yeşil çay olayına girmem lazım neyse toparlanıyorum işte.

hadi kızlar bu hafta siz de toparlanın güzel sonuçlar alalım..

ben varım burda yetmez mii:76::76::76:

zaten sizde olmasanız.iş yerinde yalnız kk da yalnız çok sıkılırdım

harikasın harikasın haydi bu hafta toparlayalım artık.herkes artışta.daha çok takıma gelelim daha çok birbirimizi takip edelim

merhaba kızlar,

herkese mutlu haftasonları diliyorum. ama benim eşim nerelerde acaba yoksa buralardan kaçıp yemekler mi yiyor ki neden hiç uğramıyor.

kızlar ben sabah erken kalktım eşimin yarım gün işi varmış sağolsun zabahın köründe uyandırdı; kahvaltı hazırlamış sağolsun yan kahvaltımız da müsli ve 2 fincan yeşil çay... ikimizde diyetteyiz de :))) ama diyet yapalım yapmayalım eşim yeşil çayı çok seviyor ben de severim ama french presste yapıyoruz ve üşeniyorum ben hazırlamaya o sağolsun hergün en az 2 fincan içiyoruz sayesinde, onun dışında bazen yaseminle bazen de beyaz çayla falan karıştırıyoruz.

önümüzdeki hafta hiçbirimiz artıda olmayız umarım kızlar :) herkes eşine sahip çıksın birbirimizi engelleyelim destek olalım.

Bijouxum seni de kutlarım canım süper başladın haftaya tü tü tü maşallah sana.

meyvecim senin de menün süper olmuş çarşılarda çok dolaş kız bol bol enerji harcarsın

yasemin sen nerelerdesin eşin mi evde niye gelmiyorsun hııııı

tamam canım sen ayrıldıysan gerek yok ozaman ben sen varsın diye istemiştim..

ben gene burdayim canimda kaptan degilim artik :)

günaydin kizlar hepinize iyi hafta sonlari..

kahvaltimi yaptim bende

2 dilim kizarmis kepek ekmek
bir dilim salam
bir tatli kasigi tahin ve pekmez karisimi
2 3 küp beyaz peynir
4 5 siyah ve yesil zeytin
domates salataölik
bir bardak süt

diger ögünleri henüz bilmiyorum

sizde toparlamisisniz ne güzel ins böyle devam ederiz hep birlikte ben 2 gündür platesimi yapamadim bugün yapicam ins basimda agriyo ama ins basaririm

burdayim canim hafta sonu malum gec kalktik biraz esim evde evet hafta sonlari calismiyor o,bende suan yaseminli yesil cay iciyorum tadi güzel ama bide demlemeye üsenmesem daha güzel olacak hahaha

iyi gördüm takımımı hepimize boncukkk

kızlar hadi bakalım bu hafta birinci biziz bundan sonrada salmak yok bayrama kadar fazlalıkları eritiyoruzz

benide arkadas davet etti aslında dükkan dükkan gezerim diyordum ama yarına kaldı artık...

kızlar eşlerinize iyi sahip cıkın ..

cumaya kızdırmayın beni ona göre artık salmak gibi bi lüksümüz yok hiçbirmizin ...

bijom diyette olmak nasıl huzur veriyor insana dimi
benimde içimde değişik bi huzur ve heycan var

nazkacım afiyet olsun canım senin kocacın ne güzel hamaratmıs öylee...her eve lazım :))
haftaya süper olucaz durmak yok bu hafta totişlerimiz kaldıralımm sporda yapalım

afiyet olsun tatlım platese ara 2 gün yeter 2 günden fazla olmaması gerekiyor..
sen o aralığı kapatırsın ama benim yasom tembelliğe bapuc bırakmaz.

cocuklar cizgi film izliyo simdi canim bitsinde aticam kendimi yerlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…