kilo almış olabilirim ama beni bilen bilir silindir gibi ezer geçerim alimallahhçok sevinme canım benimtaaaaa bir zamanlar sıcak bir akşam üstü hasretimle beraber beni yeneceğinizi iddia ettiğiniz günler unutmadım ve aldım kilolarımı geldim, bu hafta beni geçin bakalım ikinizde ikinizin toplamda verdiğiniz kilodan bile fazla vereceğim haftaya hayyyyyyttttttt
tamam valla açlık da tamam özlemişim açlık hissetmeyihoşbulduk canım valla millet dokuz ay hamilelilkte bu kadar kilo alıyor neredeyse ben 2 hafta tatilde aldım 2 gün daha geç olsaydı aynı kiloda olurdukkkkk sen çok şişmemişsin kızzz ayrıca hemen verirsin bak çorbalar falan herşey tamam
et sevmem de yerim zorunluysa. yoğurt süt yumurta falan da severim. o zaman gidip kırmızı et tavuk falan almak lazım pff.. yarın çıkarsam alırım yaparım kızzzzzzzzzzz çok kilo verdiriyosa :)canım et ve süt ürünlerini seviyorsan çok kolay yaparsın çünkü hiç aç kalınmıyor amma ben pek et sevmiyorum o yüzden 2 gün sonra beni bayıyor dukan amcam, bence seviyorsan kesin yap çok hızlı kilo verdiriyor
eveeet evde erkekim var sarılıp yatıyorum ohhh misss gibii. hele senin evde erkek doluanladım cnmm toprağın doğmasına yakında gece tek kakmıştın şimdi erkekin var tek kalmıycaksın
ben 74.500 tan 72500 e düştüm 2 günde et ve süt ürünleri tüketiyorum sadece 4 gün böle bugün 3. günüm
canim ben artik kaptan degilimm meyvem cevap versiin bu soruyaselam herkese...
yasemincim 6. takıma kardeş arıyorum kardeşimiz olur musunuz...
ricaaaederim caniimselma kızlar...
listeyi halletmiş yasemin saolsun tesekkür ederim canım...
ben bu gün o kadar cok yoruldum ki... öldüm yorgunluktan denir yaa bendeki drum tam anlamıyla o....
kızlar liste çökmüş eren seveni tebrik ediyorum en cok o vermiş takımda..
prensescim sevgili eşim sen neler yaptın bakim bu gün kız sakın kilo aldırıcı seyler yeme cok kızarım bak sana ben kızdım mı cok fena olurum hıııı (korktunmu yetermı)
canım gündüzleri olamıcam ama aksamları yazarım sana özel bak sakın diyetini bozma...
aeben ablam cumamızı kutlamıssın
ben birazdan uyucam sekerler... yemek yemeğe bile halim yok ama sabah cok fazla yememek için şimdi bişiler yicem
hasretim bugün uğrastırdım seni cok tesekkür ederim..
.bu hezimetten sonra direk moduma geri döndüm bacılarım, sevgili takımdaşlarım..
yoğurt çorbamı yaptım öğle yemeği olarak yedim. akşama bir tabak yeşil mercimek 1 dilim ekmek az sonra da yoğurt yerim. bu hafta fazlalıklar gitsin ilk etapta bekle beni 65!
eşim vardiyaya başladı 4-5 ay böyle çalışacak. 10 gün gece 10 gün gündüz. düzenim biraz değişecek ama iyi tarafı evde pek yemek pişmeyecek. yaşasın şeker üretimi(muhtemelen anlamadınız ama belki sezen anlamıştır bilemedim :))
dukanı anlatın bi hele be üşendim aramaya neymiş ne değilmiş. şu yemekteyizdeki zekasız kız da yapıyomuş sürekli övdü durdu. sezen de iyi sonuç aldım diyo zor mudur nedir ne değildir kızlar bi el atın zavallı bijoya :44:
selma kızlar...
listeyi halletmiş yasemin saolsun tesekkür ederim canım...
ben bu gün o kadar cok yoruldum ki... öldüm yorgunluktan denir yaa bendeki drum tam anlamıyla o....
kızlar liste çökmüş eren seveni tebrik ediyorum en cok o vermiş takımda..
prensescim sevgili eşim sen neler yaptın bakim bu gün kız sakın kilo aldırıcı seyler yeme cok kızarım bak sana ben kızdım mı cok fena olurum hıııı (korktunmu yetermı)
canım gündüzleri olamıcam ama aksamları yazarım sana özel bak sakın diyetini bozma...
aeben ablam cumamızı kutlamıssın
ben birazdan uyucam sekerler... yemek yemeğe bile halim yok ama sabah cok fazla yememek için şimdi bişiler yicem
et sevmem de yerim zorunluysa. yoğurt süt yumurta falan da severim. o zaman gidip kırmızı et tavuk falan almak lazım pff.. yarın çıkarsam alırım yaparım kızzzzzzzzzzz çok kilo verdiriyosa :)
ee et sütten sonra ne yicez peki?
reyhan.prenses,eren sezen tebrikler kizlar
selam kizlar nasilsiniz meyvem nerelerdesin ya prensesim 70 e düsersin böyle devam et tamammi öptüm senii
cnm bnm meyvemm esim napim kiz valla kusura bakma bugun biraz cikolata kacirdim ama söz oruca baslicam regl bitmesini bekliyorum ins hem kazalárimi ödücem hem de kilolardan kurtulucammmvalla tirstim ya cok mu kizdin :18: ee kizma yaww tamam bak elimden geleni yapiyorum bu aralar biraz canim sikkin
ondan kendimi yemeye vuruyom arada bi ama cok kiloaldiran seyler yemiyorum yogurt fln yiyorum öyle iste
neyse sekerim hadi iyi geceler cnm bnm
günaydıniyi hafta sonları gelen giden kimse yok boşu boşuna beni işe gtiriyorlar üff sinir bir durum
valla kalliste olsa ciğerimizi sökerdi bizimahfederdi azarlardan azar beğenirdikk :) özledim hilalimi ablamı napıyo ki yaaa.
bu gün bende izledim o zekasızı anlattıkça yapasım geldi .bijom 5.takımdayken 5 günde 5 kilo diyeti yapmıştık hep beraber bende 3 kilo vermiştim eğer çok zor değilse bende denemek istiyorum.ama birbirimizi teşvik edelim araştıralım iyce .sen kesin yaparsında bende o moda bir girebilsem bende yaparımdaaaa,kaptanımız bize kıyamıyor kalliste gibi olsa o bize nefes aldırmazdı kimsenin gözünün yaşına bakmazdı.kaptancımm sen bize biraz daha gaddar ol en iyisi acıma bize yüklen yüklenebildiğin kadar belki o zaman aklımız başımıza gelirrr:)))
ah canım benim çok tşk yazmışsın üşenmemişsin. o zaman yapılabilir en azından 3-4 kilo için denenebilir yani. tavuk yerim göğüs yumurta yoğurt falan geçiririm birkaç gün nolcak. bugün dışarı çıkmayı düşünüyorum çıkarsam alayım.. bizim evde tavuk olmaz hiç beyfendi yemiyor diye olsa bugün başlardım.canım dukanın bir sitesi var google amcadan bulursun oradan ilk olarak atak evresini ne kadar süre ile yapacağını bulacaksın öle bir testi var 1 veya 10 gün diyordu kitapta, ben siteden testi yapınca bana 2 gün çıkmıştı.
bu atak evresinde sadece pirzola ve antrikot hariç dana ve sığır eti, karaciğer, böbrek, balıkların ve deniz ürünlerinin hepsi, ördek ve kaz hariç derisiz tüm kümes hayvanları, jambon, yumurta, süt ürünleri, günde 1.5 çorba kaşığı yulaf kepeği yiyorsun. hepsi yağsız olacak. ekstra olarak kahve çay bitki çayları sirke hoş kokulu otlar baharatlar salatalık turşusu limon ve az miktarda tuz ve hardal var. bunların hepsinden istediğin kadar ve istediğin zaman yiyebiliyorsun.
ataka evresinden sonra seyir dönemi var.seyit döneminde 1 gün saf protein yani atak evresindeki gibi beslenip ertesi gün protein+sebze günü yapıyorsun. sen bir atak evresini yap bu kısmı da sonra anlatırım.seyir evresinden sonra istediğin kilona inince verdiğin her kilo başına 10 gün sürecek olan güçlendirme evresi var onu yapıyorsun.
hııı sitenin adı da Régime Dukan Coaching minceur: Régime Pierre Dukan : coaching minceur personnalisé, maigrir facilement buradaki testi yaparsın işte
offff bu kadar yazdım benimde yapasım geldi :)
ben varım burda yetmez mii:76::76::76:
günaydınnn kızlar
mutluyum huzurluyum çünkü diyetteyimmmm
dün akşam çorba da içmedim 1 bardak süt içtim yetti. sabah çok aç uyandım tabi. az önce kahvaltımı yaptım. suyumu içiyorum :S pf bi de yeşil çay olayına girmem lazım neyse toparlanıyorum işte.
hadi kızlar bu hafta siz de toparlanın güzel sonuçlar alalım..
canim ben artik kaptan degilimm meyvem cevap versiin bu soruya
tamam canım sen ayrıldıysan gerek yok ozaman ben sen varsın diye istemiştim..
burdayim canim hafta sonu malum gec kalktik biraz esim evde evet hafta sonlari calismiyor o,bende suan yaseminli yesil cay iciyorum tadi güzel ama bide demlemeye üsenmesem daha güzel olacak hahahamerhaba kızlar,
herkese mutlu haftasonları diliyorum. ama benim eşim nerelerde acaba yoksa buralardan kaçıp yemekler mi yiyor ki neden hiç uğramıyor.
kızlar ben sabah erken kalktım eşimin yarım gün işi varmış sağolsun zabahın köründe uyandırdı; kahvaltı hazırlamış sağolsun yan kahvaltımız da müsli ve 2 fincan yeşil çay... ikimizde diyetteyiz de :))) ama diyet yapalım yapmayalım eşim yeşil çayı çok seviyor ben de severim ama french presste yapıyoruz ve üşeniyorum ben hazırlamaya o sağolsun hergün en az 2 fincan içiyoruz sayesinde, onun dışında bazen yaseminle bazen de beyaz çayla falan karıştırıyoruz.
önümüzdeki hafta hiçbirimiz artıda olmayız umarım kızlar :) herkes eşine sahip çıksın birbirimizi engelleyelim destek olalım.
Bijouxum seni de kutlarım canım süper başladın haftaya tü tü tü maşallah sana.
meyvecim senin de menün süper olmuş çarşılarda çok dolaş kız bol bol enerji harcarsın
yasemin sen nerelerdesin eşin mi evde niye gelmiyorsun hııııı
günaydınnn kızlar
mutluyum huzurluyum çünkü diyetteyimmmm
dün akşam çorba da içmedim 1 bardak süt içtim yetti. sabah çok aç uyandım tabi. az önce kahvaltımı yaptım. suyumu içiyorum :S pf bi de yeşil çay olayına girmem lazım neyse toparlanıyorum işte.
hadi kızlar bu hafta siz de toparlanın güzel sonuçlar alalım..
merhaba kızlar,
herkese mutlu haftasonları diliyorum. ama benim eşim nerelerde acaba yoksa buralardan kaçıp yemekler mi yiyor ki neden hiç uğramıyor.
kızlar ben sabah erken kalktım eşimin yarım gün işi varmış sağolsun zabahın köründe uyandırdı; kahvaltı hazırlamış sağolsun yan kahvaltımız da müsli ve 2 fincan yeşil çay... ikimizde diyetteyiz de :))) ama diyet yapalım yapmayalım eşim yeşil çayı çok seviyor ben de severim ama french presste yapıyoruz ve üşeniyorum ben hazırlamaya o sağolsun hergün en az 2 fincan içiyoruz sayesinde, onun dışında bazen yaseminle bazen de beyaz çayla falan karıştırıyoruz.
önümüzdeki hafta hiçbirimiz artıda olmayız umarım kızlar :) herkes eşine sahip çıksın birbirimizi engelleyelim destek olalım.
Bijouxum seni de kutlarım canım süper başladın haftaya tü tü tü maşallah sana.
meyvecim senin de menün süper olmuş çarşılarda çok dolaş kız bol bol enerji harcarsın
yasemin sen nerelerdesin eşin mi evde niye gelmiyorsun hııııı
ben gene burdayim canimda kaptan degilim artik :)
günaydin kizlar hepinize iyi hafta sonlari..
kahvaltimi yaptim bende
2 dilim kizarmis kepek ekmek
bir dilim salam
bir tatli kasigi tahin ve pekmez karisimi
2 3 küp beyaz peynir
4 5 siyah ve yesil zeytin
domates salataölik
bir bardak süt
diger ögünleri henüz bilmiyorum
sizde toparlamisisniz ne güzel ins böyle devam ederiz hep birlikte ben 2 gündür platesimi yapamadim bugün yapicam ins basimda agriyo ama ins basaririm
iyi gördüm takımımı hepimize boncukkk
kızlar hadi bakalım bu hafta birinci biziz bundan sonrada salmak yok bayrama kadar fazlalıkları eritiyoruzz
benide arkadas davet etti aslında dükkan dükkan gezerim diyordum ama yarına kaldı artık...
kızlar eşlerinize iyi sahip cıkın ..
cumaya kızdırmayın beni ona göre artık salmak gibi bi lüksümüz yok hiçbirmizin ...
bijom diyette olmak nasıl huzur veriyor insana dimi
benimde içimde değişik bi huzur ve heycan var
nazkacım afiyet olsun canım senin kocacın ne güzel hamaratmıs öylee...her eve lazım :))
haftaya süper olucaz durmak yok bu hafta totişlerimiz kaldıralımm sporda yapalım
afiyet olsun tatlım platese ara 2 gün yeter 2 günden fazla olmaması gerekiyor..
sen o aralığı kapatırsın ama benim yasom tembelliğe bapuc bırakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?