Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşaallahBugün pek aktif olamam kızlar ananem vefat etti. Mesajları akşam okuyup cevap vermeye calisicam. Bugün ikindiden sonra defnedilecek
akşamları oğlum uyuyunca 30 dk dinlenme modu sonrası spor , saat oluyor 22-23 arası, sonrası da eşimle film keyfi filan :)bnnu canim aksam dan planlayip hazirlamak zorlar mi seni?
Benim kizda 2 yasina kadar seninki gibiydi. Kresde de 1 pedagog a boyleydi. Kadini gorunce onu isterdi. Mudurdu hatta Kisa dönem. Mira kucaginda iken cok masa basi calistigi oldu. Evde de bana boyleydi. Yapisik gezerdik
aynen 1 koçan :)Canım bence diyette herşey yenir ama ölçüsü önemli
Mısır koçan halindeyse bence 1 taneden fazla olmasın
Ayıklanmış şekildeyse 200 ml lik su bardağını geçmesin
HarikaBen 90'lar partisi yapıyorum kendime sık sık. Dün akşam benim müzikler çıkmış tv de eşim gel senin havalar dedi
Kendisine gıcıktım gözü şenlenmesin diye, dışarıda yürüyüşe çıktım.
Bu ara sen zayıfladın sözlerini sık duyar oldum. İncelmelerim göze görünmeye başladı sanırım.
Kendimi 20 lik çıtır zannediyorum o anda
neden pilav var canım bence o menüye yoğurt yeterli gelmeli. biraz abartılmışAkşam menüm
1 servis kaşığı pilav
1.5 servis kaşığı kuşbaşı
3 yk yoğurt
1 kase karışık komposto
su yok canım listende???
Su ile sporu akşam yazıyorum.su yok canım listende???
Kız zaten 2 yk anca gelir tahta kaşık ile 1 taneneden pilav var canım bence o menüye yoğurt yeterli gelmeli. biraz abartılmış
Başın sağolsunBugün pek aktif olamam kızlar ananem vefat etti. Mesajları akşam okuyup cevap vermeye calisicam. Bugün ikindiden sonra defnedilecek
Kiz ablaKız zaten 2 yk anca gelir tahta kaşık ile 1 tane
Gece uzun erken yedim birazdan dışarıya çıkacağım
Komposto ve yoğurt çok soğuktu onların soğukluğu da kalori yaktırır
3 gündür doğru düzgün akşam yemeği yemiyorum
Biraz şaşırtmak lazım
Aç olduğum için yemedim sabaha kadar önümde 14 saat olduğu için yedim
Valla 2 hafta güzel gösteriyor havayıOh tadini cikar
Dünde biz gunesi gorduk
Bugun yine dondu eski haline hava
İyi akşamlar hanımlarr bugün menüde bişe yok ama yazıyım
10.00 sütlü yeşil çay
12.00 sütlü yeşil çay
14.00 sütlü yeşil çay
16.00 sütlü yeşil çay
18.00 sütlü yeşil çay
20.00 sütlü yeşil çay
22.00 sütlü yeşil çay
Aralarda çay ve hc yağlı türk kahvesi tükettim ama zorluyo beni bu detoks bugün bitsin yatıyım diye dua ediyorum
Su yum 3 lt
Sporları ekleyeceğim
Arrietty_ sedulu H3RA_
Yok daha yapmam sanırım bugün yaptım biraz zorluyo açıkcası ama yapmışken tam yapim diyorum bakalım kötü olmazsam yemem yatana kadar bişeben sanırım yapamam bunu, yarında devam edecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?