Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay gecmis olsun
Reformera kadar aynen dinlen bolca.

Kiz sen zaten gecen hafta 1 kilonun ustunde vermedin mi, bunlar kilosu inatci kisiler icin, sen maasallah zaten tikir tikir veriyorsun, hic duzenini degistirme bosa.
Bu hafta bi değişiklik olsun dedim pazartesi regl den yine 90 ı görünce moralim bozduldu yaa ama daha yapmam bugün böyle olsunda

Selam hanımlar

Bugünkü menüm
Sabah 10.00
Kremalı patates
Peynir
Bol yeşillik-salata-domates
Yeşil çay

Ara öğün 13.30
1 bardak ballı-zencefilli ıhlamur

Akşam 17.30
1 tabak kuru fasulye
Bol yeşil salata

1.5 litre su içtim ama daha içerim.

Spor: plank ch 250
8300 adım 250

Toplam 500 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_ Lenochka

Galiba sayilmaliymişım. Perperişan halde ders çalisiyorum. Burası da içimde dert. Of ne yapayim bilmiyorum.

Ne guzel renk cumbusu

Guzel gecmis günün
Evet erkwn kapattım yemeyı
Az once 2 mınık domates yedım. Boyle canımız bıseyler ısteyımce dımates salatalık falan arıstrmanın zararı varmıdır
Benımde adımlarım ev ıcı/ bıde dısarda yurusem ne olacak keske yer olsada yurusem takıp kulaklıgı

Arrietty_ sedulu H3RA_ rockandroll evet cancağızlarım bugünkü menüm
12:00 duble sade Türk kahvesi
13:00 1 yumurta ile menemen, 5 zeytin, 1 burgu peynir
16:00 4 yk. Et kavurma, (yağsız tuzsuz) yeşil salata
2lt su
Zumba ve challenge yapamıcam yine belim inanılmaz ağrıyor zorlamak istemiyorum bu hafta sadece adım paylaşırım onuda gece yarısına doğru paylaşırım muhtemelen 10.000 adım oldu ama gece yarısına kadar devam ederim

Kusura bakmayın ben burda yeni kayıt oldum daha şimdi. Dukan birası yorumların hepsine bakmak için ama sonra yarışmaları gördüm merak ettim. Ne yapıyorsunuz bende katılabilir miyim. Grup dayanışması sanırım.

Merhaba ben çok yeniyim. Az önce bi mesj yazdım nere gitti bilmiyom bende bu gruplara katılmak istiyorum katılabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…