Saglikli yag alternatifi bulunsun hep elinin altinda.Iste o meyveler zaten tok oldugum halde yedim durdum. halbuki bugun low carb beslenmeyi dusunuyordum sabah tb ekmegimi bile yemedim etin yanina lavas degil marul yedim ama yine de bozdum. Tam da artiyi atmistim
Bnde bu sıra boyleyı. Aureklı agzıma bıseyler atmak ıstıyorum. Bende lımon tuzlayıp yıyorum. Domates yıyorum. 3-5 fındık badem atıyorumIste o meyveler zaten tok oldugum halde yedim durdum. halbuki bugun low carb beslenmeyi dusunuyordum sabah tb ekmegimi bile yemedim etin yanina lavas degil marul yedim ama yine de bozdum. Tam da artiyi atmistim
Tekrar Basin saolsun canimKızlar mesajlarınızı okudum tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın. Bas sağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Covid sebebiyle zaten aile içi oldu hemen defnedildi. Akşam anca eve geldim çocuk uyusun menü bildirimi yaparım.
Bugun biraz sacmaladim yine. Tikinircasina yeme bozuklugundan supheleniyorum..tok.oldugum canim istemedigi halde yeme ataklari geliyor bazen.
Sabah
2 Yumurta ile peynirli chiali omlet
Cay
Ara
4 Ceviz
Ara
1 elma
14.00
2 kozlenmis biber
6 kasik et
Marul, maydonoz
14.30 sutlu kakolu kahve
15.00 1 elma
16.00 1 portakal, 4 uzum
16.30
70 gram civari peynir(%27 yagli) ve sosunda kaju fistigi olan peynirli curry.
2 kasik yagsiz basmati pilavi
18.00 Cay
Baska birsey yemeyi dusunmuyorum. Cok acikirsam cacik olabilir.
Su 2 lt
Sporu sonra ekleyecegim
Arrietty_ Alys
Merhaba hoşgeldiniz, burada hem birbirimizi motive ediyoruz hem diğer gruplarla yarışarak zayıflıyoruz.Teşekkür ederim.Karışık geldi biraz bakınıp çözmeye çalışayım
Kızlar bugün sabah tartıda gördüğüm rakam
Bakalım cuma günü de en azından aynı rakamı görebilecek miyim ?
Hava degisminden mi acaba?Bugun yemek sonrasi sporumu o kadar zorlanarak yaptim ki anlatamam. Nedense midem bulaniyor, yogurttan dolayi bir gozum kapali zaten, surune surune tamamladim adimlarimi, oturdum koltuga yataga bile gitmicem
15bin adim 450p
30 dak bisiklet 120p
30 dak dans 240p
30 dak kardio 180p
500 ip atlama 60p
Toplam 1000 puan
H3RA_ Arrietty_ Sismaniye
Eki Görüntüle 2808849
Hava degisminden mi acaba?
Sporlar sahane Yinede
Bugün hava soğuktu yürüyemedim fazla.Tam da aklimdan geciyordun :)
Spor ne oldu diye
Teşekkür ederimEvet hem takım dayanışması hem de yarış yapıyoruz takımlar arası. Gün içerisinde menü su ve egzersiz bilgilerimizi paylaşıyoruz. Hem birbirimize destek olup yardımlaşıyoruz hem de yanlış bişeyler yaptıysak eşlerimiz ya da diğer takım üyeleri bizi uyarıyor ve silkelenip kendimize geliyoruzdaha ayrıntılı bilgi için ilk sayfaya gidip oradaki yazıları okuyun form var onu doldurun ve sormak istediğiniz başka bişey olursa yazın. Sorularınız olursa Arrietty_ sedulu H3RA_ kaptanlarımızı etiketleyin ki sizi görüp cevap versinler
Cevapları yazdıktan sonra bulmakta azcık zorlanıyorum. Umarım alışırım teşekkür ederimHoşgeldiniz takımımıza istediğiniz merak ettiğiniz herşeyi çekinmeden sorun muhakkak cevap alır daha güzel pekiştirirsiniz
Ben bulamadım formuEvet hem takım dayanışması hem de yarış yapıyoruz takımlar arası. Gün içerisinde menü su ve egzersiz bilgilerimizi paylaşıyoruz. Hem birbirimize destek olup yardımlaşıyoruz hem de yanlış bişeyler yaptıysak eşlerimiz ya da diğer takım üyeleri bizi uyarıyor ve silkelenip kendimize geliyoruzdaha ayrıntılı bilgi için ilk sayfaya gidip oradaki yazıları okuyun form var onu doldurun ve sormak istediğiniz başka bişey olursa yazın. Sorularınız olursa Arrietty_ sedulu H3RA_ kaptanlarımızı etiketleyin ki sizi görüp cevap versinler
İyi akşamlar hanımlar
Çarşamba menüm
Sabah:
2 yumurtalı omlet, 30gr peynir, 5-6zeytin, roka, maydanoz, domates
Ara
1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı chia, tarçın, yarım avakado, yeşil çay
Ara
Sütlü filtre kahve, 20 kadar çiğ badem
Akşam
Zeytinyağlı taze fasülye, keten tohumlu yoğurt, salata
Su: 3lt
Spor:
80mekik: 13p
30dk chloe: 300puan
50dk zumba: 200*2: 400puan
8000adım: 240p
Top: 953puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS
Ben bulamadım formuyardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?