Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arrietty_ kaptancım bak benim komşu ne yapıp getirmiş bana
Ama bu tuzağa düşmem
Bende sedu nun Havuclu keki aksama da yaptim.
Esim cok begendi
Kucuk yapmistim oglen. 3 cocuk yedi bitirdi. Esim de tatmis. Cayin yanina guzel olur diyip durdu
Yaptim Bende. Sekeri az olmus diyor halbuki bilerek :))

Evet hem takım dayanışması hem de yarış yapıyoruz takımlar arası. Gün içerisinde menü su ve egzersiz bilgilerimizi paylaşıyoruz. Hem birbirimize destek olup yardımlaşıyoruz hem de yanlış bişeyler yaptıysak eşlerimiz ya da diğer takım üyeleri bizi uyarıyor ve silkelenip kendimize geliyoruz daha ayrıntılı bilgi için ilk sayfaya gidip oradaki yazıları okuyun form var onu doldurun ve sormak istediğiniz başka bişey olursa yazın. Sorularınız olursa Arrietty_ sedulu H3RA_ kaptanlarımızı etiketleyin ki sizi görüp cevap versinler

Bugun biraz sacmaladim yine. Tikinircasina yeme bozuklugundan supheleniyorum..tok.oldugum canim istemedigi halde yeme ataklari geliyor bazen.

Sabah
2 Yumurta ile peynirli chiali omlet
Cay

Ara
4 Ceviz

Ara
1 elma

14.00
2 kozlenmis biber
6 kasik et
Marul, maydonoz

14.30 sutlu kakolu kahve

15.00 1 elma
16.00 1 portakal, 4 uzum

16.30
70 gram civari peynir(%27 yagli) ve sosunda kaju fistigi olan peynirli curry.
2 kasik yagsiz basmati pilavi

18.00 Cay

Baska birsey yemeyi dusunmuyorum. Cok acikirsam cacik olabilir.

Su 2 lt

Sporu sonra ekleyecegim

Arrietty_ Alys

Kızlar mesajlarınızı okudum tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın. Bas sağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Covid sebebiyle zaten aile içi oldu hemen defnedildi. Akşam anca eve geldim çocuk uyusun menü bildirimi yaparım.

Bende sedu nun Havuclu keki aksama da yaptim.
Esim cok begendi
Kucuk yapmistim oglen. 3 cocuk yedi bitirdi. Esim de tatmis. Cayin yanina guzel olur diyip durdu
Yaptim Bende. Sekeri az olmus diyor halbuki bilerek :))
Eline sağlık canım
Enişteye vanilya kalmamış cuma günü yapayım deseydin

Bunlarin hepsi can skntisindan

15-16 meyvesi olmasa olurmus.

Onlar disinda kotu degil kuzum. Tek karbonhidrat pilav Oda cok degil. Sadece o ara ogundeki meyveler cok olmus.
Suyu 500ml daha icmeye calis. Saat daha erken nede olsa

Bunlarin hepsi can skntisindan

15-16 meyvesi olmasa olurmus.

Onlar disinda kotu degil kuzum. Tek karbonhidrat pilav Oda cok degil. Sadece o ara ogundeki meyveler cok olmus.
Suyu 500ml daha icmeye calis. Saat daha erken nede olsa
Iste o meyveler zaten tok oldugum halde yedim durdum. halbuki bugun low carb beslenmeyi dusunuyordum sabah tb ekmegimi bile yemedim etin yanina lavas degil marul yedim ama yine de bozdum. Tam da artiyi atmistim

Darkqueenn merhaba

Ilk sayfa nin Ilk postunda kurallarimiz var. Okuyup ciddi anlamda katilim saglayacaksaniz kapimiz acik. Kabul ettim diyip formu doldurmaniz yeterlidir.

Sunuda belirteyim. Cok onem veriyoruz hergun menu, su, spor paylasimi. Tarti bildirim gunlerini duzenli ve sorunsuz olmasina.
Sadece menu paylasimi degil grupda aktif katilim da bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…