- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Karışık gelecek birşey yok ilk sayfadaki formu doldurup kaptanları etiketleyinizTeşekkür ederim.Karışık geldi biraz bakınıp çözmeye çalışayım
Hoşgeldiniz takımımıza istediğiniz merak ettiğiniz herşeyi çekinmeden sorun muhakkak cevap alır daha güzel pekiştirirsinizTeşekkür ederim.Karışık geldi biraz bakınıp çözmeye çalışayım
Başın sağolsun kaptanım Rabbim sabırlar versinAllah rahmet etsin geride kalanlara sabirlar versin.
Beni ye de azıcık kilolarımdan gitsinOff olsa da yesemşuan herşeyi yiyebilirim açımmmm
Başınız sağolsun kaptanım Rabbim mekanını cennet eylesin sizlere de sabırlar versinBugün pek aktif olamam kızlar ananem vefat etti. Mesajları akşam okuyup cevap vermeye calisicam. Bugün ikindiden sonra defnedilecek
Bende sedu nun Havuclu keki aksama da yaptim.
Evet hem takım dayanışması hem de yarış yapıyoruz takımlar arası. Gün içerisinde menü su ve egzersiz bilgilerimizi paylaşıyoruz. Hem birbirimize destek olup yardımlaşıyoruz hem de yanlış bişeyler yaptıysak eşlerimiz ya da diğer takım üyeleri bizi uyarıyor ve silkelenip kendimize geliyoruzKusura bakmayın ben burda yeni kayıt oldum daha şimdi. Dukan birası yorumların hepsine bakmak için ama sonra yarışmaları gördüm merak ettim. Ne yapıyorsunuz bende katılabilir miyim. Grup dayanışması sanırım.
Ellerine sağlık kaptanımBende sedu nun Havuclu keki aksama da yaptim.
Esim cok begendi
Kucuk yapmistim oglen. 3 cocuk yedi bitirdi. Esim de tatmis. Cayin yanina guzel olur diyip durdu
Yaptim Bende. Sekeri az olmus diyor halbuki bilerek :))
Eline sağlık canımBende sedu nun Havuclu keki aksama da yaptim.
Esim cok begendi
Kucuk yapmistim oglen. 3 cocuk yedi bitirdi. Esim de tatmis. Cayin yanina guzel olur diyip durdu
Yaptim Bende. Sekeri az olmus diyor halbuki bilerek :))
Bunlarin hepsi can skntisindanBugun biraz sacmaladim yine. Tikinircasina yeme bozuklugundan supheleniyorum..tok.oldugum canim istemedigi halde yeme ataklari geliyor bazen.
Sabah
2 Yumurta ile peynirli chiali omlet
Cay
Ara
4 Ceviz
Ara
1 elma
14.00
2 kozlenmis biber
6 kasik et
Marul, maydonoz
14.30 sutlu kakolu kahve
15.00 1 elma
16.00 1 portakal, 4 uzum
16.30
70 gram civari peynir(%27 yagli) ve sosunda kaju fistigi olan peynirli curry.
2 kasik yagsiz basmati pilavi
18.00 Cay
Baska birsey yemeyi dusunmuyorum. Cok acikirsam cacik olabilir.
Su 2 lt
Sporu sonra ekleyecegim
Arrietty_ Alys
Fark etmez onaEline sağlık canım
Enişteye vanilya kalmamış cuma günü yapayım deseydin
Of varya. Karin kaslari ne gucludur bunlarin. Yoksa hayat da yapilmaz
Iste o meyveler zaten tok oldugum halde yedim durdum. halbuki bugun low carb beslenmeyi dusunuyordum sabah tb ekmegimi bile yemedim etin yanina lavas degil marul yedim ama yine de bozdum. Tam da artiyi atmistimBunlarin hepsi can skntisindan
15-16 meyvesi olmasa olurmus.
Onlar disinda kotu degil kuzum. Tek karbonhidrat pilav Oda cok degil. Sadece o ara ogundeki meyveler cok olmus.
Suyu 500ml daha icmeye calis. Saat daha erken nede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?