haftada 1 sadece yeşilçay yapacaksan olur ama tüm detoks sürecini yapman sakıncalı. ayda bir tekrar edebilirsinBidaha yapmam diyodum ama ramazana kadar haftada bir yaparım diyorum şimdi eksiyi görünce
üretken dönemimde ben aylık alır kontrol ederdim. şimdi bile alıyorum be kuyunun kaynağı kuruduğu halde
Yok sadece yeşil çaylı detoksu yaparım demiştim int de bakınca öyle yazıyodu anaam yanlış olmasın da zararı olmasın yapmam yoksahaftada 1 sadece yeşilçay yapacaksan olur ama tüm detoks sürecini yapman sakıncalı. ayda bir tekrar edebilirsin
Ben en son kizima hamileyken kontrol ettim
Reglim sasinca durum bu oluyor. Cok sukur bu sefer yokmus
Artik yegen sevme dönemi sadece
Benimkiler Ilk ve tek torunlardi :))ben mumkunse direk torun sevme donemine geceyim, bir muddet kimse bebek falan yapmasinkomsu cocugu bile kaldiracak durumda degilim.
kiz kardeslerim var, hepimiz ard arda dogum yaptik,
sonra da ben finali yaptim bir tane daha dogurdum,
yeter da, bebek bebek bebek.
Benimkiler Ilk ve tek torunlardi :))
Simdi kizkardesimin 6aylik kizi var. Gelin de 3,5 aylik hamile
Ben seviyorum bebek
Ama benim olmasin
Sagol canimSismaniye sana cevap vermeyi unuttum.
evet if in bir cok versiyonu var,
en bilineni 16 saat aclik ve 8 saatlik yeme araligi seklinde, onu da benim anladigim cogu kisi 2 ana ogun 1 ara ogun olarak yapiyor.
ben haftaici 18 hatta bazen 19 saat yapiyorum, 2 ana ogun seklinde.
haftasonu da ailecek kahvalti yapalim diye 16 saat bazen 14-15 saat olabiliyor.
baslarkan 12 saat veya 14 saat ile baslayip zamanla artirmak onerilir.
Omad yapabilsek super olur, sofrayi donatirsin o zaman, ama zaten mide dolunca istesen de yiyemiyorsun,
e oruc baslayinca zaten yiyemiyorsun, dogal olarak mecburen az yiyorsun
Selamlar kızlar bugünki menüm
Sabah
Yarım haşlanmış yumurta
ara
Sade türk kahvesi
Öğle
1 koçan haşlanmış mısır
1 kase yoğurt
1 yemek kaşığı patates salatası(göz hakkı)
ara
1 adet kuru kayısı
1 bardak zencefilli ıhlamur çayı
Akşam
1 adet kırmızı biber dolması
1 yemek kaşığı domatesli pirinç pilavı (ay bı da göz hakkı)
Spor sonrası sade filtre kahve
Su:2 lt
Spor: 50 dk yürüyüş bandı 125 puan
Yürüyüş bandı hariç 1044 adım-31 puan
Toplam 156 puan
Toplam adım 5044
Arrietty_ sedulu H3RA_ @klbk33
Sagol canim
Ben zaten gunde en az 14 15 saat bir sey yemiyorum
Ara ogunlerle sorunum var. Durduramiyorum atistirma isini. Ramazanda mecburen durdurmus olacagim
Afiyet olsunGünaydın kızlar bugün geç kalktım kahvaltıyı şimdi yaptım saat 10 da bi bardak ilik su iki tane kuru kayisi sonra bi bardak su daha kocamın nescafesinden iki yudum aldimKahvalti tabagim bu sekilde ama salata nin sadece yarisini yiyebildim. Bir dilim tam bugday ekmeginin sadece çeyreğini yiyebildim . Herkese bol eksiler
Arrietty_ sedulu H3RA_ @istanbulin
Karnibahar Kisiri yapacagim ben.Akşam icin planlar neler kızlar ben karar vermedim bana da fikir olsun ?
Spor yaptım biraz şimdi filtre kahve molası sonra akşam yemeği hazırlığına geçmem lazım
Bende tavuklu güveç yapacağım fırında . nasılsın canım toparlayabildin mi birazAkşam icin planlar neler kızlar ben karar vermedim bana da fikir olsun ?
Spor yaptım biraz şimdi filtre kahve molası sonra akşam yemeği hazırlığına geçmem lazım
Sağol canım toparladık mecbur zaten bekleniyordu da insan yine de üzülüyor. Pandemi nedeniyle de fazla bir şey yapamıyoruzBende tavuklu güveç yapacağım fırında . nasılsın canım toparlayabildin mi biraz
Evet insan ne kadar beklesede konduramıyo canım tekrar allah rahmet eylesin en kötüsü de o zaten bu pandemi de hiiç bişe yapamamakSağol canım toparladık mecbur zaten bekleniyordu da insan yine de üzülüyor. Pandemi nedeniyle de fazla bir şey yapamıyoruz
ben kayınpederimin cenazesine gidemedim. evde oturup ağlamaktan ve dua okumaktan başka elimden bir şey gelmedi. kardeşlerini bile men ettik katılmaları konusunda. birde bizim ki corona vefatı olunca daha kötüydü. ailenin o kolu karantina altındaydı. zor dönemlerdi.Sağol canım toparladık mecbur zaten bekleniyordu da insan yine de üzülüyor. Pandemi nedeniyle de fazla bir şey yapamıyoruz
regli mi yoksa?
senin menulerin super, asla inanmam arti geldigine, yanlis bakmissindir
Regl daha bir hafta varbende bugün kendime ceza kestim 1 günlük detoks yapıyorum.
vallahi benlik değil çeşitleri görseniz inanamazsınız. adamcağız köyünde ne kadar el emeği malzeme yapılıyorsa bana taşımış. ceyda künefeyide senin için getirdim deyince yemezsem olmazdı. 28 yıllık arkadaşımız kıramadım.
yahu senin baskül yanlış tartıyor olmasın imkansız senin bu hafta artı gelmen. menülerin harika, su çok iyi,adımlarında güzel
Regl daha bir hafta varCuma’ya göre artıda değilim şükür dün tartıldıpımda Cuma’ya göre -600düm. Dünde spor yaptım baya, beslenmemde düzenli zaten bugün daha bir eksi olur dedim hevesle tartıya çıktım Cuma’ya göre -300 ondan dedim +300
Ah çok zor bir durum corona sebebiyle vefatta ekstra dikkat gerekiyor. Dün bende cenaze kaldırılacağı zaman komşular gelmeye başlayınca çocuğu alıp dışarı çıktım mecbur. Toplasan 20 kişi yoktu ama yine de uzaklaştım en son mezarliga gittim çok korkuyorum virüs kaparız diye hele benim oğlan ufak maskeden de anlamıyor takamiyorum taksam 5 dk durmuyor.ben kayınpederimin cenazesine gidemedim. evde oturup ağlamaktan ve dua okumaktan başka elimden bir şey gelmedi. kardeşlerini bile men ettik katılmaları konusunda. birde bizim ki corona vefatı olunca daha kötüydü. ailenin o kolu karantina altındaydı. zor dönemlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?