- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Bugün benim et, tavuk, balık günüm. 100gr fırın somon + salata var bugün plandaAkşam icin planlar neler kızlar ben karar vermedim bana da fikir olsun ?
Spor yaptım biraz şimdi filtre kahve molası sonra akşam yemeği hazırlığına geçmem lazım
Bugün ve yarın dinlenme günü yapacağımDunku sporun eksisini yarina gorursun zaten, dinlen bugun, yuruyus falan yap sadece.
ama aslında hiç gelmemeliler normal bile olsa vefat neticede bir kalabalık oluyor kim virüslü kim değil bilemezsin. dün gece gelen arkadaşımız annesini coronadan kaybetmiş kendiside ağır atlatmış. antikor taşıyor olduğu için güvenle evimize davet ettik. normalde kimlerle iletişime geçtiğini bilmediğim kişileri kabul etmiyorum eve.Ah çok zor bir durum corona sebebiyle vefatta ekstra dikkat gerekiyor. Dün bende cenaze kaldırılacağı zaman komşular gelmeye başlayınca çocuğu alıp dışarı çıktım mecbur. Toplasan 20 kişi yoktu ama yine de uzaklaştım en son mezarliga gittim çok korkuyorum virüs kaparız diye hele benim oğlan ufak maskeden de anlamıyor takamiyorum taksam 5 dk durmuyor.
tüm gün için planım yeşilçay içmek ceza kestim kendime dün için. evdekilere salma yapacağım etli lahana yemeği yani. artık yarın öğlen menüsünde yerim onuAkşam icin planlar neler kızlar ben karar vermedim bana da fikir olsun ?
Spor yaptım biraz şimdi filtre kahve molası sonra akşam yemeği hazırlığına geçmem lazım
Benim arada saplanan ağrı dışında tüm belirtiler yok oldu gitti.Ilahi @Alys
Oyle tutturamamaya can kurban
4gun gecikmeli reglimi oldum bende
Sabah wc e cikip durdun
Gittim test aldim
Testen 2dk sonra regl oldum
4 gundur agrim vardi. Bugun tavan yapmis durumda.
Gecmis yapmadim. Umarim hersey yolundadir. Dun ki menüleri de yorumlayamadim
Sagol cnmAfiyet olsun
yok ben kahveye bayilirim, o yuzden gittik profesyonel makina aldik. benim berbat dedigim nescafe, sutsuz hic icilmiyorsu bardak termoslar baya iyi is goruyor,
ben yolculuga cikacagim zaman aliyorum yanima, 3-4 saat sonra ictigimde bile cok sicak oluyor, oyle yaninda tasiyabilirsin belki.
kiz deme oyle kahveye tadi berbat falansade kahve iciyorum yillardir, sutlu falanicince acayip doyurucu oluyor, hatta gecen hc yagi ekledim, o da inanilmaz doyurucu idi, hayatta yemeklerden once/sonra icemem o sekilde kahve.
Aksam yemegini ben simdi yedim Menüde neler varAkşam icin planlar neler kızlar ben karar vermedim bana da fikir olsun ?
Bende mi alsam, keramet testde diyorsanValla bombaydi
Testi almam ayri sacmalikdi
Ama regl in gelmesi icin gerekliymis
Benim doktor menopoz başlangıcı diye koyverme sakın, kaç hastam oldu önemsemediği için hamile kalan demişti.üretken dönemimde ben aylık alır kontrol ederdim. şimdi bile alıyorum be kuyunun kaynağı kuruduğu halde
son 5.000 ni tek seferde atarsan çikolatalardan yiyebilirsin yoksa seduya ispiyonlarım seni@seduluArrietty_ @pisi pisi kopatim
11.30
Elma sirkeli su
12.00
2 dilim tb ekmegi acukali
Avuc ici peynir
3 zeytin
1 hurma
1 mini kase cekirdek
17.00 (plan)
Yumurtali ispanak, 2 yumurta kiracagim bol ispanak
1 mini kase yogurt
H3RA_ 10 bin adimdan 1 tane fazla atmam fotoyu gece eklerim.
Telefona bağladın mı canım saatiniKizlar bana bi yardim edin ben simdi napcam bu saati esim bana almis telefonu yanimda tasimiyorum die bugun hastaneye gittim alisverise gittim bi dunya yol yürüdüm ama yok hic bisey yazmiyor nolcak simdi yaa
Muhakkak kutusunda kullanma kılavuzu vardır onu bir oku ya da youtube gir bak hangi modelde kurulum kullanma diye ayrıntılı anlatıyorlarKizlar bana bi yardim edin ben simdi napcam bu saati esim bana almis telefonu yanimda tasimiyorum die bugun hastaneye gittim alisverise gittim bi dunya yol yürüdüm ama yok hic bisey yazmiyor nolcak simdi yaa
Ben bu markayı kullanmıyorum. Yotubeda markaların kullanımı hakkında videolar oluyor. Bir oraya bak bence.Kizlar bana bi yardim edin ben simdi napcam bu saati esim bana almis telefonu yanimda tasimiyorum die bugun hastaneye gittim alisverise gittim bi dunya yol yürüdüm ama yok hic bisey yazmiyor nolcak simdi yaa
Ne tur dizi istiyosun canimKore dizicilerrr bana dizi önerin ay dizisiz kaldım
Eşime sordum o yapti simdi canım sağolMuhakkak kutusunda kullanma kılavuzu vardır onu bir oku ya da youtube gir bak hangi modelde kurulum kullanma diye ayrıntılı anlatıyorlar
Romantik komedi olabilirNe tur dizi istiyosun canim
Ahh ben baslatmadan takmisim canim koluma kocam ayarladi da takti simdi ama cok üzgünüm yaa adimlar bosa gittiBen bu markayı kullanmıyorum. Yotubeda markaların kullanımı hakkında videolar oluyor. Bir oraya bak bence.
Haftasonu annem diyet yapıyorum diye kızdı bana.Bugün evdeki arada
200 ml kahve kakao tarçınlı süt
3 kaju
Okulda
300 ml şekersiz kuşburnu çayı
300 ml şekersiz papatya çayı
1 karton bardak şekersiz çay
Evde hazırladığım 500 ml dukan içeceği beni bekliyor
Şu an karnım açlıktan gurulduyor
Annemdeyim birazdan eve geçeceğim
Annem dolma teklif etti yemedim saat 12.00 de okula gittim dedim ,karnım tok sanıyor aç olduğumu bilse beni gebertir
Aha benKore dizicilerrr bana dizi önerin ay dizisiz kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?