Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Akşam icin planlar neler kızlar ben karar vermedim bana da fikir olsun ?
Spor yaptım biraz şimdi filtre kahve molası sonra akşam yemeği hazırlığına geçmem lazım
Bugün benim et, tavuk, balık günüm. 100gr fırın somon + salata var bugün planda
Dunku sporun eksisini yarina gorursun zaten, dinlen bugun, yuruyus falan yap sadece.
Bugün ve yarın dinlenme günü yapacağım güneşe çıktım yine kedi gibi mayıştım

ama aslında hiç gelmemeliler normal bile olsa vefat neticede bir kalabalık oluyor kim virüslü kim değil bilemezsin. dün gece gelen arkadaşımız annesini coronadan kaybetmiş kendiside ağır atlatmış. antikor taşıyor olduğu için güvenle evimize davet ettik. normalde kimlerle iletişime geçtiğini bilmediğim kişileri kabul etmiyorum eve.

Spor yaptım biraz şimdi filtre kahve molası sonra akşam yemeği hazırlığına geçmem lazım
tüm gün için planım yeşilçay içmek ceza kestim kendime dün için. evdekilere salma yapacağım etli lahana yemeği yani. artık yarın öğlen menüsünde yerim onu

Benim arada saplanan ağrı dışında tüm belirtiler yok oldu gitti.
Bir anda ansızın sürpriz yapacak sanırım...
Şişlik yapmasında razıyım

yok ben kahveye bayilirim, o yuzden gittik profesyonel makina aldik. benim berbat dedigim nescafe, sutsuz hic icilmiyor
termosla evden almak iyi fikir aslinda. kesinlikle sutle cok doyurucu oluyor, ben de bazen hindistan cevizi veya findik sutu ile yapiyorum cekirdekten kahve ile
bugun evden calisiyorum, gidip yapiyim bari bir tane

Aksam yemegini ben simdi yedim Menüde neler var
Sıfır yağ ile tavuk sote icinde yag yakimini artirsin diye pul biber ve sogan bi porsiyon yaklasik 70 gr yani. Buharda pismis brokoli yanina tere dereotu maydonoz dal olarak tukettim pesinden bi bardak dukan birasi

bugun kahve ictigim icin kendime ceza kestim ara ogun olarak aksam yogurt kuru ve portakal yiycem

Kizlar bana bi yardim edin ben simdi napcam bu saati esim bana almis telefonu yanimda tasimiyorum die bugun hastaneye gittim alisverise gittim bi dunya yol yürüdüm ama yok hic bisey yazmiyor nolcak simdi yaa

Eklentiler

• 16166760404071054259463275144257.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 20
Valla bombaydi
Testi almam ayri sacmalikdi
Ama regl in gelmesi icin gerekliymis
Bende mi alsam, keramet testde diyorsan
üretken dönemimde ben aylık alır kontrol ederdim. şimdi bile alıyorum be kuyunun kaynağı kuruduğu halde
Benim doktor menopoz başlangıcı diye koyverme sakın, kaç hastam oldu önemsemediği için hamile kalan demişti.

son 5.000 ni tek seferde atarsan çikolatalardan yiyebilirsin yoksa seduya ispiyonlarım seni

Bugün evdeki arada

200 ml kahve kakao tarçınlı süt
3 kaju

Okulda

300 ml şekersiz kuşburnu çayı
300 ml şekersiz papatya çayı
1 karton bardak şekersiz çay

Evde hazırladığım 500 ml dukan içeceği beni bekliyor

Şu an karnım açlıktan gurulduyor

Annemdeyim birazdan eve geçeceğim
Annem dolma teklif etti yemedim saat 12.00 de okula gittim dedim ,karnım tok sanıyor aç olduğumu bilse beni gebertir

Kizlar bana bi yardim edin ben simdi napcam bu saati esim bana almis telefonu yanimda tasimiyorum die bugun hastaneye gittim alisverise gittim bi dunya yol yürüdüm ama yok hic bisey yazmiyor nolcak simdi yaa
Muhakkak kutusunda kullanma kılavuzu vardır onu bir oku ya da youtube gir bak hangi modelde kurulum kullanma diye ayrıntılı anlatıyorlar

Ben bu markayı kullanmıyorum. Yotubeda markaların kullanımı hakkında videolar oluyor. Bir oraya bak bence.

Haftasonu annem diyet yapıyorum diye kızdı bana.
Zaten çok koşturuyorsun güçten düşersin diye.
100 küsür santimlik popoma rağmen, zaten bi lolmacıksın dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…