En bi sevdigim strong woman do bong soon var izlemediysen mutlaka izle .Romantik komedi olabilir
Yaa psikopoatlı hiç izlemedimAha ben
Ne tarz olsun?
Ben bu ara psikopatli Kore dizilerine taktim. Adamlar cok basarili ya
olsun bir daha yürüAhh ben baslatmadan takmisim canim koluma kocam ayarladi da takti simdi ama cok üzgünüm yaa adimlar bosa gitti
Emergency couple da guzelEn bi sevdigim strong woman do bong soon var izlemediysen mutlaka izle .
İzlememmmii izledim onuEn bi sevdigim strong woman do bong soon var izlemediysen mutlaka izle .
Ahahahha benimde 120 cm kocam benle dalga geciyorHaftasonu annem diyet yapıyorum diye kızdı bana.
Zaten çok koşturuyorsun güçten düşersin diye.
100 küsür santimlik popoma rağmen, zaten bi lolmacıksın dedi bana
Aa bak bunu izlemedim olabilir başlayımEmergency couple da guzel
Hotel del luna ya baktin mi cnm ayy kore sever kaptanlarimiz mi var cok sevindim benim izlemedigim kore dizisi kalmadi
Gün gelecek sende onla dalga geçeceksin hiiç takma şimdiAhahahha benimde 120 cm kocam benle dalga geciyorkapıdan gecerken genis arac diye arkana yazdiralim diyor ama takmiyorum vala asiri hirs yaptim pisman etcem
Onuda izledim kaptancimEmergency couple da guzel
Yaa burda kore sever çookHotel del luna ya baktin mi cnm ayy kore sever kaptanlarimiz mi var cok sevindim benim izlemedigim kore dizisi kalmadi
Hemde ne dalga ben 88 kiloyum ama fizigim kum saati her goren bana 70 falan diyoGün gelecek sende onla dalga geçeceksin hiiç takma şimdi
Ooo süpersinHemde ne dalga ben 88 kiloyum ama fizigim kum saati her goren bana 70 falan diyoo yuzden simdiye kadar onemsemedim ama aldi basini gidiyor
Hotel del Luna Da guzel. IU sahane ordaHotel del luna ya baktin mi cnm ayy kore sever kaptanlarimiz mi var cok sevindim benim izlemedigim kore dizisi kalmadi
Benmkide panda diorAhahahha benimde 120 cm kocam benle dalga geciyorkapıdan gecerken genis arac diye arkana yazdiralim diyor ama takmiyorum vala asiri hirs yaptim pisman etcem
Persembe cekirdek odem yapmiyor mu
Bu şekilde etkili olur mu dersin canım bi dene bakalımBugünkü menümü yazayımArrietty_ sedulu H3RA_ rockandroll
13.30: Tereyağlı 2 yumurta, 3 zeytin, 1 burgu peynir.
16.00: Hindistan ceviz yağlı filtre kahve
Sonrasında yeşilçay demledim kalan gün içinde yeşilçay+süt detoksu yapıcam
Yarın ki tartıya hazırlık
Bugün çok su içemedim ama içmeye çalışıcam tabi su ve egzersiz bilgilerini akşam atarım
Lahana bayılırım. Karalahana mı beyaz mıtüm gün için planım yeşilçay içmek ceza kestim kendime dün için. evdekilere salma yapacağım etli lahana yemeği yani. artık yarın öğlen menüsünde yerim onu
benim ki diyemez kocaman göbeğinden dolayı.Ahahahha benimde 120 cm kocam benle dalga geciyorkapıdan gecerken genis arac diye arkana yazdiralim diyor ama takmiyorum vala asiri hirs yaptim pisman etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?