selam kızlarrr,
inşallah bu hafta hepimiz için çok iyi olur.bende 2 gündür çok dikkat edemdiğim halde az da olsa - de çıktım inşallah bu hafta takımızı iyi bir dereceye taşırız.bu gece uyuyamadım nedense o yüzden sabah sporumuda yapamadım.ama saat 11 gibi beyaz peynir ve açık ekmekle domates biber yedim hiç abartmadım.inşallah cumarteside akupunktura başlıyorum artık bir yerlerden destek almam lazım .belki doping olur aslında onada fazla inanmıyorum amaen azından para veriyorum diye yemem belkii:))
eşim napıyosun asıl gidiyor diyetin.spor yapabiliyomusun .benim sporum aynı hergün tarınla 45 dakia yürüyüş ama bu gün yapamadım belki akşam yaparım ama oda biraz şüpheli akşamda kızlar matematik hocaları geliyor.neyse fırsat bulursam yapmaya çaışacam.burdada hava kapal ama çok sıkıcı bir hava.kapalı olmasına rağmen sıcak tuhaf bir hava ,keke yağmur yağsa hem biraz serinler hava hede ben yağmuru çok severimmm.
prensesperi selam canım nasıl gidiyor dikkat edbiliyomusun takım eşim.sen kaç kilosun acaba meyvenül kilosu yakın olanlarımı eşleştirdi.eşimi merak ettim kendinden biraz bahsetsene kaç yaşındasın evlimisin:)))
takımdaki arkadaşlarada tanıtayım kendimi.
ismim reyhan.26 yaşındayım.evliyim.çocugum yok.konyada yaşıyorum.1 hafta 10 gün oldu bir yemek organizasyon şirketinde yönetici asistalıgına başladım.
açıköğretim 4. sınıf öğrencisiyim bu yıl mezun olacagım inş.kitap okumayı ve yabancı dizi izlemeye bayılırım.evlilik döneminde yine 4. takımdaydım.zayıf gelin olacak dedim dedim.burda 10 kg verdim.sonra yine aldım.al ver bu zamana geldik isteşimdidik bu kadar.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim de yazsam tam olacak bi garip hissettim
Merhaba kızlar,
benimde haftaya başlangıcım iyi bu cuma takımımız için herşey güzel olur umarım.
denizden haber alan var mı eşim olarak kendisine hiç mi hiç hesap verememin hüsranını yaşıyorum
ya evet 1 ay kaldi evet ama ben bu 1 ayda eriyecem insallah tabiki sende meyvem esim ve bütün kizlar tamammi tamam cnm bi daha yemicem cikolata yarindan itibaren yok cikolata ve tatli seyler yeter artikkk bekle beni 56 hadi ben geliyorum
kızlar merhabaaa..ianaın burayı unutmadımmm...aklım hep sizdeydi ama girmeye fırsat bulamadımm..dün kilo bildiirimi bile yapamadımm..kaptanımm özürrr...
çarşamba günü boluya gittimm..yüksek lisans işleri içinn..pğlum diş çıkarıyo sanırımm..2 gece üsst üstte ateşlendii..sabahlara kadar uyumadık..gündüzleri soluksuz tezim için çalıştımm..cuma yani dün matbaadaydımm..son düzeltmeler, basım derken üniversiteden çıkış işlemleri sanite durmadımm..değil buraya yazmak yenek yemeye bile vaktim olmadıı..a
ama sonunda yüksek lisans diplomamı aldımm
gece izmite evime döndümm..eve 1 de girdim gece..
bugun oğlumun diş buğdayı partisi vardı..evi topladım yaş pasta filan yaptımm..sabahta pasta börek ddevamm..misafirlerim şimdi gitti..oğlumu uyuttu size koştumm..
geçmişe bakamadımm.daha mutfakta bir yığın beni bekliyorr..
mucksssss...
slm kizlar meyvem napiyosun prensesim bugün hic giremedim misafirim vardi eee napcan iste isim bitti yeni girdim suyumu iciyorum yarin oruca basliyorum
kizlarrrr bayramda citir olmaya varmisiniz? haaaa
günaydin kizlar.
cok sükür sonunda hagftalar sonra,bu haftaya - yle baslayabildim cok bisey degil ama suanda benim icin büyük basari
özgecim dukana basliyomussun canim eger yapabilirsen süper zayiflatiyor ama kolay oldugu söylenemez,suan takimiizda eren sezen yapiyor bu diyeti.benim cesaretim yok artik ne dukan ne baska bir diyet böyle kafama göre devam edicem ins..
spora gelince bitek cumartesi 30 dk zumba yaptim,bundan sonra aksamlari tv bossa plates yok degilse pcden zumba yapicam tabiki yine ins Allahin izin verdigi sürece
Canım bu eşleşme olayı nedir bilmiyorum. Açıklarsan elimden geleni yapayım.
Günaydın bu arada herkese.
Dukanla ilgili yorumlarınızı okudum da bende yapacağım o diyeti.
İki gün atak evresi yapmam lazımmış.
Yarın başlasam mı diyorum acaba.
Yada haftasonu başlayıp atak evresini öyle mi atlatsam bilemedim.
Galiba haftasonu başlamak mantıklı olacak çünkü atak evresi zorlu oluyor.
Sonra 93 gün falan seyir evresi yapmam lazımmış.
133 gün koruma yaptıktan sonra 60 kilo olacakmışım.
Haftasonu başlıyorum dediğim gibi varmı benimle yapacak olan.
Merhaba kızlar,
benimde haftaya başlangıcım iyi bu cuma takımımız için herşey güzel olur umarım.
denizden haber alan var mı eşim olarak kendisine hiç mi hiç hesap verememin hüsranını yaşıyorum
sevindim cnm ekside olmana bende sporumu yaptimve oturuyorum orucum bugun basladim artik durmak yok iki ay boyunca tutcam Allah izin verirse
insallah hedefime ulasicam
meyvem kolay gelsin tatlim
selam kızlar
diyetim süper gidiyor şimdiden 1.1 eksideyim. fazlalıklar gidicek heralde bu hafta
ben spor zumba vs yapamıyorum ya çok yorgun oluyorum neden bilmiyorum belki toprak gece çok kalkıyo sabah da erken uyanıyo ondan belki işleri yetiştiremiyorum bilmiyorum. tek yapabildiğim şey gün aşırı yürümek
Allah kabul etsin iins canim.
kizlar bu arada ne zamandir aklimdaydi evde sirke yapmak cok faydali biliyosunuz marketlerdekilerde asitle yapiliyomus gecen kayinvalidecigim elma yollamis bahceden bende hazir dogal elma bulmusken aklimdakini gerceklestridim koydum bir cam kavonoza bakalim nasil olacak ins becerebilirim 15 20 gün sonra süzülcekis 40 gün sürüyomus olmasi eger olursa balli sirkeli su icmeye baslayabilirim,balimda dogal bu sene trabzondan getirttirdim dayimin arilari var 100 100 güvenilir yani :)
selam kızlarrr,
inşallah bu hafta hepimiz için çok iyi olur.bende 2 gündür çok dikkat edemdiğim halde az da olsa - de çıktım inşallah bu hafta takımızı iyi bir dereceye taşırız.bu gece uyuyamadım nedense o yüzden sabah sporumuda yapamadım.ama saat 11 gibi beyaz peynir ve açık ekmekle domates biber yedim hiç abartmadım.inşallah cumarteside akupunktura başlıyorum artık bir yerlerden destek almam lazım .belki doping olur aslında onada fazla inanmıyorum amaen azından para veriyorum diye yemem belkii:))
eşim napıyosun asıl gidiyor diyetin.spor yapabiliyomusun .benim sporum aynı hergün tarınla 45 dakia yürüyüş ama bu gün yapamadım belki akşam yaparım ama oda biraz şüpheli akşamda kızlar matematik hocaları geliyor.neyse fırsat bulursam yapmaya çaışacam.burdada hava kapal ama çok sıkıcı bir hava.kapalı olmasına rağmen sıcak tuhaf bir hava ,keke yağmur yağsa hem biraz serinler hava hede ben yağmuru çok severimmm.
bijom maşallah yine geçmişsin atağa.sende benim gibisin bak benimde küçük bebeğim varya bende o yüzden çok yorgun oluyorum .oda gece kalkıyor bakmasam ağlıyor olmadı havlıyor komşular uyanacak diye kalkıp oturuyorum tabi böyle oluncada sabah dinlenmiş olarak kalkamıyorum.biliyorum yine diyosundur ablacım senin köpekle ne işin var diyeee ama girdi artık hayatımıza .yani bende bebekli kadınım
nazkacım biricik eşimm..ben buralardayım artık..oğlumdan fırast bulduça yazıyorumm..ama ben senin gibi iyi başlayamadım diyeteee.regl oldum ve canım herşeyi yemk isityorr..sporla dengelemek istiyorum ama onada vaktim olmuyoorrr..
bak meela bugun sabah..peynir ekmek,1 tane mini sosis, çay ekmek,1 zeytin
ara yok
öğle.apkt biskübi
ara yok
akşam da 1 kase çorba,ekmek
ara elma
birazdanda mısır haşladım onu yiycemm..sen alemdesinn..neler yedinn..
canim hic zahmeti yok valla elmalari kabuklu cekirdekli dogruyosun cam büyük kavanoza sonra su dolduruyosun agzini tü+lbentle kapatip karanlik yerde birakiyosun 15 20 gün sonra elmalari süzüp kavanozun kapagini kapatip sirkenin olmasini bekliyosun cok basit aslinda,ama yapanlardan biri yorumunda kurtlandi yazmis o yüzden dedim ins tutar diye..selam kızlar cok güzel cok yorucu cok üzücü bir gün gecirdim her duyguyu tattım bu gün...
yeni iş yerimi sevdim .. hastane gibisi yok her zaman derim boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın die..
eski sevgilim numaramı bulmus aradı tutturmus evine gelcem die iyi yada kötü görüşücez dio bide birlikte kacalım demezmi cok coküzdü beni bu gün yine..
diyetim cok güzel gidiyor bu gün yeşl cayada basladım..
sabah:t.b ekmeğine tost
ara yeşil cay cay
öğlen :mercimek corba misket köfte
ara karpuz 1 dlm yeşil cay
aksam yoğurt sarma (az) az tavuk 1 dlm t.b.ekmeği
aksam biraz cok oldu ama kosturumca cok acıktım tüm gün ac gezdim resmen...
canım naptın kesebildinmi tatlıları..
denizcim cok kosturmussun tatlım işlerini haleltmişsin ama sevindim senin adına..
yanlız canım bu işlerin bellidir az cok bize bili verki deniz gelmedi şu işi vardı ondandır diyelim.. neden yok bu deniz nerde olmasın..
kızz sen izmittemisin
benimde ilk hedefim bayramdan 58 olmak ...
inş oluruz bitanem...
ohh ohh bu hafta herkes süperr..
canım spora devam birazcıkda ben baslasammm inş bu aksam biraz yapcam..
canım dukkan cok işe yarıyor süper verdiriyor vücudunuda bzmadan veriyorsun..
eşine ii bak özgem sakın kacamak yapmasına izin verme..
nazkacım cuma günü süper olucaz...
ee menün nerde bakim senin hafta sonu ne yedin ne içtin..
bijom inş bu hafta derecede olursunn da kupayı kaldırırızz
ben hiç sirke yapan görmedim canım olsunda bakalım nasıl olucak cok zahmetli sanırım ..
kolay gelsin
mersam canım akupunktura basladığında vücut ölçülerini almayı unutma onlarıda not etki fark iice belli olsun..
menüde güzel aksam abartmadıysan...
selam kızlar cok güzel cok yorucu cok üzücü bir gün gecirdim her duyguyu tattım bu gün...
yeni iş yerimi sevdim .. hastane gibisi yok her zaman derim boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın die..
eski sevgilim numaramı bulmus aradı tutturmus evine gelcem die iyi yada kötü görüşücez dio bide birlikte kacalım demezmi cok coküzdü beni bu gün yine..
diyetim cok güzel gidiyor bu gün yeşl cayada basladım..
sabah:t.b ekmeğine tost
ara yeşil cay cay
öğlen :mercimek corba misket köfte
ara karpuz 1 dlm yeşil cay
aksam yoğurt sarma (az) az tavuk 1 dlm t.b.ekmeği
aksam biraz cok oldu ama kosturumca cok acıktım tüm gün ac gezdim resmen...
canım naptın kesebildinmi tatlıları..
denizcim cok kosturmussun tatlım işlerini haleltmişsin ama sevindim senin adına..
yanlız canım bu işlerin bellidir az cok bize bili verki deniz gelmedi şu işi vardı ondandır diyelim.. neden yok bu deniz nerde olmasın..
kızz sen izmittemisin
benimde ilk hedefim bayramdan 58 olmak ...
inş oluruz bitanem...
ohh ohh bu hafta herkes süperr..
canım spora devam birazcıkda ben baslasammm inş bu aksam biraz yapcam..
canım dukkan cok işe yarıyor süper verdiriyor vücudunuda bzmadan veriyorsun..
eşine ii bak özgem sakın kacamak yapmasına izin verme..
nazkacım cuma günü süper olucaz...
ee menün nerde bakim senin hafta sonu ne yedin ne içtin..
bijom inş bu hafta derecede olursunn da kupayı kaldırırızz
ben hiç sirke yapan görmedim canım olsunda bakalım nasıl olucak cok zahmetli sanırım ..
kolay gelsin
mersam canım akupunktura basladığında vücut ölçülerini almayı unutma onlarıda not etki fark iice belli olsun..
menüde güzel aksam abartmadıysan...
canim hic zahmeti yok valla elmalari kabuklu cekirdekli dogruyosun cam büyük kavanoza sonra su dolduruyosun agzini tü+lbentle kapatip karanlik yerde birakiyosun 15 20 gün sonra elmalari süzüp kavanozun kapagini kapatip sirkenin olmasini bekliyosun cok basit aslinda,ama yapanlardan biri yorumunda kurtlandi yazmis o yüzden dedim ins tutar diye..
bugünkü menüm#
sabah
ekmek yoktu biraz pideden tost
zeytin,bir su bardagi süt
ara
1 elma
ögle
taze fasulye kavurmasi
biraz yogurt
bi para pide
ara
2 elma
biraz cikolata
bide bide biraz kuru misir cerez gibi
aksam
domates ve beyaz peynirli salata
yogurtlu sos ile
sanirim bu aksam spor yapamiycam belimde tuhaf bir agri var
meyvenül selam canım ben akupunkturu 14 yıl evvel denemiştim ve 1 ayda 10 kilo vermiştim.şimdi o kiloyu 6 ayda versem şükredecem artık metabolizmada farklı çalışıyor.açıkcası eskimiş artık.
akşam menümde tavda az yağla sardalye balık biraz bulgur pilavı taze fasulye ve salataaa.bu gün 2 öğün yedim geç kalktığım için.
Allah kabul etsin iins canim.
kizlar bu arada ne zamandir aklimdaydi evde sirke yapmak cok faydali biliyosunuz marketlerdekilerde asitle yapiliyomus gecen kayinvalidecigim elma yollamis bahceden bende hazir dogal elma bulmusken aklimdakini gerceklestridim koydum bir cam kavonoza bakalim nasil olacak ins becerebilirim 15 20 gün sonra süzülcekis 40 gün sürüyomus olmasi eger olursa balli sirkeli su icmeye baslayabilirim,balimda dogal bu sene trabzondan getirttirdim dayimin arilari var 100 100 güvenilir yani :)
ben yürüyüşümüde yapıp geldim kimseler yokmuuu?
kızlar sabah sporu yaptınızmı bu hafta takımı sallamamız lazım.tabi ben bu sallantıda ne kadar etkili olabilecem bilmiyorum ama.eeee 80 kiloluk kadınım bir oturup kalksam her alde baya bir sallarım dimiii:))
çok hafif kahvaltı yaptım çökelek salatası yedim.bide tansiyonum düşmüş yığıldım kaldım koltuğa ...
selam kızlar nasılsınız?
mersacıgım dikkat et kendine iyi bak
meyvem inşallah daha güzel günler görürsün hastanede
selam kızlar nasılsınız?
mersacıgım dikkat et kendine iyi bak
meyvem inşallah daha güzel günler görürsün hastanede
günaydin kizlar
sabah sabah tersimden kalkti galiba,basima gelmeyen kalmadi ya ne olu<or anlamiyorum
sabh oglumu konusma terapisine götürdüm ordan krese elimde posetler eve geldimki kolumda bi bosluk cantami terapi yerinde unutmusum cüzdanim kartlarim hep icinde,bidaha asagi indim cantayi almaya giderken arababnin arka kapisini duvara sürttüm cok kötü kapinin üstündeki seyi kopardim Allah sonumu hayir etsin kac haftadir basima gelmeyen kalmadi bu arabayla ya arabada b isey var ya bende
tövbee tövbeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?