grsrz cnm ii gecelerrrselam kızlar.bugun öğleden sonra tiyatroya gittim.birkaç işim vardı onları hallettim akşamda misafirim vardı gelemedim.yarın görüşmek üzere.iyi geceler
ben iremözgeyle eşleşmişim yaşasınn, o pek gelmiyor gelsin kebaplarr tatlılarrr
günaydin kizlar.
cok sükür sonunda hagftalar sonra,bu haftaya - yle baslayabildim cok bisey degil ama suanda benim icin büyük basari
özgecim dukana basliyomussun canim eger yapabilirsen süper zayiflatiyor ama kolay oldugu söylenemez,suan takimiizda eren sezen yapiyor bu diyeti.benim cesaretim yok artik ne dukan ne baska bir diyet böyle kafama göre devam edicem ins..
spora gelince bitek cumartesi 30 dk zumba yaptim,bundan sonra aksamlari tv bossa plates yok degilse pcden zumba yapicam tabiki yine ins Allahin izin verdigi sürece
tebrikler canım kaybın için
zumbaya yetişebiliyorsan harikaben yetişemedim ayak uyduramadım ona
Merhaba kızlar,
benimde haftaya başlangıcım iyi bu cuma takımımız için herşey güzel olur umarım.
denizden haber alan var mı eşim olarak kendisine hiç mi hiç hesap verememin hüsranını yaşıyorum
günaydın sekerlerimm...
dün uğrayamadım cok kötüydüm ... bu sabahda işe gidiyorum aksama görüşürüz artık..
200 gr eksideyim diyet devam spor hala yok..
aksam hepinize 3 günlük cevap yazıcam :))))
diyetinize takımınıza kaptanınıza ve takım arkadaslarınıza asla ihanet etmeyinnn...
fena olurrrrr!!!!!!
öpüldünüz sekerlerimm
selam kızlar
diyetim süper gidiyor şimdiden 1.1 eksideyim. fazlalıklar gidicek heralde bu hafta
ben spor zumba vs yapamıyorum ya çok yorgun oluyorum neden bilmiyorum belki toprak gece çok kalkıyo sabah da erken uyanıyo ondan belki işleri yetiştiremiyorum bilmiyorum. tek yapabildiğim şey gün aşırı yürümek
slm kizlar nasilsiniz meyvem kolay gelsin tatlim prensesim bende sevmiyorum kapali havalari icim sikiliyor ama napcan iste mecbur bend esporumu yaotim kizlarrrr orucum bugun aksama kadar yemek yokacikmadim hic biraz susadim ama dah aksama 7 saat var öptüm kizlarrr
günaydın kızlar.mutlu haftalar.konyada hava kapalı.yagmur yagıyor durmaksızın.içimde karardı hiç sevmiyorum bu havaları psikolojimi etkiliyor
selam kızlar
diyetim süper gidiyor şimdiden 1.1 eksideyim. fazlalıklar gidicek heralde bu hafta
ben spor zumba vs yapamıyorum ya çok yorgun oluyorum neden bilmiyorum belki toprak gece çok kalkıyo sabah da erken uyanıyo ondan belki işleri yetiştiremiyorum bilmiyorum. tek yapabildiğim şey gün aşırı yürümek
günaydin kizlar.
cok sükür sonunda hagftalar sonra,bu haftaya - yle baslayabildim cok bisey degil ama suanda benim icin büyük basari
özgecim dukana basliyomussun canim eger yapabilirsen süper zayiflatiyor ama kolay oldugu söylenemez,suan takimiizda eren sezen yapiyor bu diyeti.benim cesaretim yok artik ne dukan ne baska bir diyet böyle kafama göre devam edicem ins..
spora gelince bitek cumartesi 30 dk zumba yaptim,bundan sonra aksamlari tv bossa plates yok degilse pcden zumba yapicam tabiki yine ins Allahin izin verdigi sürece
Tebrikler canım az da olsa - de olman süper.
Evet dukana niyetim var ama henüz başlayıp başlamama konusunda kararsızım.
Kızlar bu takım eşi nedir biri bana açıklasınnnnnnnnn
Bu arada kızımın dolaplarını yapışkanlı folyo ile kapladım.
Dekorasyon el emekleri bölümünde var resimleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?