Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın sekerlerimm...

dün uğrayamadım cok kötüydüm ... bu sabahda işe gidiyorum aksama görüşürüz artık..

200 gr eksideyim diyet devam spor hala yok..

aksam hepinize 3 günlük cevap yazıcam :))))

diyetinize takımınıza kaptanınıza ve takım arkadaslarınıza asla ihanet etmeyinnn...

fena olurrrrr!!!!!!

öpüldünüz sekerlerimm

ben iremözgeyle eşleşmişim yaşasınn, o pek gelmiyor gelsin kebaplarr tatlılarrr

Canım bu eşleşme olayı nedir bilmiyorum. Açıklarsan elimden geleni yapayım.

Günaydın bu arada herkese.
Dukanla ilgili yorumlarınızı okudum da bende yapacağım o diyeti.
İki gün atak evresi yapmam lazımmış.
Yarın başlasam mı diyorum acaba.
Yada haftasonu başlayıp atak evresini öyle mi atlatsam bilemedim.
Galiba haftasonu başlamak mantıklı olacak çünkü atak evresi zorlu oluyor.
Sonra 93 gün falan seyir evresi yapmam lazımmış.
133 gün koruma yaptıktan sonra 60 kilo olacakmışım.
Haftasonu başlıyorum dediğim gibi varmı benimle yapacak olan.

günaydın kızlar.mutlu haftalar.konyada hava kapalı.yagmur yagıyor durmaksızın.içimde karardı hiç sevmiyorum bu havaları psikolojimi etkiliyor

günaydin kizlar.

cok sükür sonunda hagftalar sonra,bu haftaya - yle baslayabildim cok bisey degil ama suanda benim icin büyük basari

özgecim dukana basliyomussun canim eger yapabilirsen süper zayiflatiyor ama kolay oldugu söylenemez,suan takimiizda eren sezen yapiyor bu diyeti.benim cesaretim yok artik ne dukan ne baska bir diyet böyle kafama göre devam edicem ins..

spora gelince bitek cumartesi 30 dk zumba yaptim,bundan sonra aksamlari tv bossa plates yok degilse pcden zumba yapicam tabiki yine ins Allahin izin verdigi sürece

tebrikler canım kaybın için

zumbaya yetişebiliyorsan harika ben yetişemedim ayak uyduramadım ona

tebrikler canım kaybın için

zumbaya yetişebiliyorsan harika ben yetişemedim ayak uyduramadım ona

bendeki videolardan birinde ögretiyo cani hareketleri onu yapiyorum simdi ama cok dogru yapabildigim söylenemz tabi :) zaten kivrak bi insanda degilim ama yoruyo bayagi 1 saatlik aslinda ben ctesi 35 dk pes ettim :)

Merhaba kızlar,

benimde haftaya başlangıcım iyi bu cuma takımımız için herşey güzel olur umarım.

denizden haber alan var mı eşim olarak kendisine hiç mi hiç hesap verememin hüsranını yaşıyorum

slm kizlar nasilsiniz meyvem kolay gelsin tatlim prensesim bende sevmiyorum kapali havalari icim sikiliyor ama napcan iste mecbur bend esporumu yaotim kizlarrrr orucum bugun aksama kadar yemek yok acikmadim hic biraz susadim ama dah aksama 7 saat var öptüm kizlarrr

sevindim cnm ekside olmana bende sporumu yaptim ve oturuyorum orucum bugun basladim artik durmak yok iki ay boyunca tutcam Allah izin verirse
insallah hedefime ulasicam
meyvem kolay gelsin tatlim

selam kızlar
diyetim süper gidiyor şimdiden 1.1 eksideyim. fazlalıklar gidicek heralde bu hafta

ben spor zumba vs yapamıyorum ya çok yorgun oluyorum neden bilmiyorum belki toprak gece çok kalkıyo sabah da erken uyanıyo ondan belki işleri yetiştiremiyorum bilmiyorum. tek yapabildiğim şey gün aşırı yürümek

zeynepcim zaten o gece kalkmalari bi ömre bedel Allah yardimcin olsun,biz kurtulduk cok sükür darisi basiniza ina.ayrica tebrikler

Allah kabul etsin iins canim.

kizlar bu arada ne zamandir aklimdaydi evde sirke yapmak cok faydali biliyosunuz marketlerdekilerde asitle yapiliyomus gecen kayinvalidecigim elma yollamis bahceden bende hazir dogal elma bulmusken aklimdakini gerceklestridim koydum bir cam kavonoza bakalim nasil olacak ins becerebilirim 15 20 gün sonra süzülcekis 40 gün sürüyomus olmasi eger olursa balli sirkeli su icmeye baslayabilirim,balimda dogal bu sene trabzondan getirttirdim dayimin arilari var 100 100 güvenilir yani :)

[video=youtube;6srKn0KTosg]http://www.youtube.com/watch?v=6srKn0KTosg&feature=results_main&playnext=1&list=PL9CE01D0771C83112[/video]

selam kızlarrr,
inşallah bu hafta hepimiz için çok iyi olur.bende 2 gündür çok dikkat edemdiğim halde az da olsa - de çıktım inşallah bu hafta takımızı iyi bir dereceye taşırız.bu gece uyuyamadım nedense o yüzden sabah sporumuda yapamadım.ama saat 11 gibi beyaz peynir ve açık ekmekle domates biber yedim hiç abartmadım.inşallah cumarteside akupunktura başlıyorum artık bir yerlerden destek almam lazım .belki doping olur aslında onada fazla inanmıyorum amaen azından para veriyorum diye yemem belkii:))

günaydın kızlar.mutlu haftalar.konyada hava kapalı.yagmur yagıyor durmaksızın.içimde karardı hiç sevmiyorum bu havaları psikolojimi etkiliyor

eşim napıyosun asıl gidiyor diyetin.spor yapabiliyomusun .benim sporum aynı hergün tarınla 45 dakia yürüyüş ama bu gün yapamadım belki akşam yaparım ama oda biraz şüpheli akşamda kızlar matematik hocaları geliyor.neyse fırsat bulursam yapmaya çaışacam.burdada hava kapal ama çok sıkıcı bir hava.kapalı olmasına rağmen sıcak tuhaf bir hava ,keke yağmur yağsa hem biraz serinler hava hede ben yağmuru çok severimmm.

bijom maşallah yine geçmişsin atağa.sende benim gibisin bak benimde küçük bebeğim varya bende o yüzden çok yorgun oluyorum .oda gece kalkıyor bakmasam ağlıyor olmadı havlıyor komşular uyanacak diye kalkıp oturuyorum tabi böyle oluncada sabah dinlenmiş olarak kalkamıyorum.biliyorum yine diyosundur ablacım senin köpekle ne işin var diyeee ama girdi artık hayatımıza .yani bende bebekli kadınım

prensesperi selam canım nasıl gidiyor dikkat edbiliyomusun takım eşim.sen kaç kilosun acaba meyvenül kilosu yakın olanlarımı eşleştirdi.eşimi merak ettim kendinden biraz bahsetsene kaç yaşındasın evlimisin:)))

Tebrikler canım az da olsa - de olman süper.
Evet dukana niyetim var ama henüz başlayıp başlamama konusunda kararsızım.

Kızlar bu takım eşi nedir biri bana açıklasınnnnnnnnn

Bu arada kızımın dolaplarını yapışkanlı folyo ile kapladım.
Dekorasyon el emekleri bölümünde var resimleri.

güle güle kullansin canim kizin..

takim isi ise eslerimize sahip cikip lokmalarini sayicaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…