Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlarrr,
şimdi 1 bardak çayımı içip yürüyüşe çıkacam gelince tekrar uğrarım
spor iyidir canım sen bakma bu kızlara onlar yapmıyor ama sen devame t
geçmiş olsun tatlım..
selam kızlar nasılsınız?

mersacıgım dikkat et kendine iyi bak

meyvem inşallah daha güzel günler görürsün hastanede
reyhanımmm amin canım inş cok mutlu olurum bunun için dua ediyorum sürekli ...

canım kötü düşünme bu küçk seylerle atılatıyorsun daha büyüğünden korusun mevlam..

aksam oldu size kavustumm...

bu gün yediklerim..

sabah tost

öğlen pilav etli nohut cacık (1 er pors)

aksam 1 dlm t.b ekmeği salata tavuk az bezelye

bu gün takımın sayısı yine cok az kalmıss.. paylasım dipte...
kızlar siz böyle motive olabiliyormusunuz ayrıca menüleri göremiyorummm ...

bu gün takımın sayısı yine cok az kalmıss.. paylasım dipte...
kızlar siz böyle motive olabiliyormusunuz ayrıca menüleri göremiyorummm ...
bende pek olamiyorum cnm ya ben bugün orucu tutamadim yarin tutucam bugün sabah müsli yedim
ögle köfte ile corba
aksamda köfte ile yogurt yedim iste bu kadar kizlar meyvem ins takim biran önce hareketlenir umarim kizlarrr öptümmmm

afiyet olsun tatlım..
canım inş masaallahla olmuyor valla herkesin bişiler yapması lazımm günlük herkes 10 mesaj yazsa zaten sorun olmıcak yani birbirimize cevap vermemiz menülere yorum yapmamız yeterli olucak buda herkesin günlük yarım saatini alır.. yani zor bişey değil..
bak bende gündüz giremiyorum ama aksam ara ara geliyorum takım sorumluluğu istiyorum herkesden..

iyi aksamlar kizlar,

zevcan tabikide canim cok sükür ama iste istemez can SIKIYO iste bide su siralar hersey üst üste geliyor pek keyfim yok,kac gündür belimde bi agri sanirim zumba zorladi belimi spor yapa,miyorum kac gündür ,,

valla zevcanim beni biiyosun ben isim olmadiigsürece genelde bütün g+n burdayim ama kimse olmayinca giripde bisey yazasim gelmiyor,zaten keyfimde yok kac gündür,hayatimi düzene sokmaya calsitikca hep bi engel ne güzel spora isinmisken bel agrisindan ara verdim ne bileyim iste öyle,ama takimda birileri olsa gelip yazarim bende önceden sen vardin sabahlari sende yok sun simdi,nazkaa da yok ortlarda oda gelirdi yogunlugu bitmedi heralde,esim desen ses seda yok

canım zorlamaman senin için cok daha iyi tabi belini sakaya gelmez..

yasemin haklısın önceden ben ve nazka vardı ama bu takım kac kişi demek istediğim bu yani senlik değil snei biliyorum ben burda bi kac kişi olsun sen herkesden cok yazarsın ..
offf takımın canlanması lazımm böyle nereye kadar... herkesden özveri bekliyorum bu konuda..

herkese iyi geceler cok sinirlerim bozuk yarın savcılığa gidicem yine bu insanın duru istemiyorumu yok gelicem işyerini evini nerede olursan olarayı bulup görüşücez iyi yada kötü diyor.. iş yerine verdiğim raporların tanılarına kadar bulmus nerden nasıl öğreniyor benim beynim durdu artık..
hakkımda hayırlısı olsun cok korkuyorum mevlam en kısa zamnda alır inş üzerimden bu belayı...

yarın aksam görüşmek üzere ....

canim takimda yer var bi kac ynei üye bakabilirisn

canim Allah yardimcin olsun,alinacak bütün tedbirleri al ihmal etme,insanoglunun ne yapcagi belli olmaz...

iyi akşamlarrrr,
duydumki takım çok cansızmış bende canlandırmaya geldim.kızlar inanınki gün bana yetmiyor bunu 24 saat değilde 30 saate tamamlasak olmazmı.
meyvecim inanki ben günün büyük bir bölümünü tabiki evdeysem takımda geçiriyorum ama hasretiminde dediği gibi kimse olmayınca kendi kendime konuşamıyorum,
bu gün yine düzensiz oldu menüm
sabah yürüyüşten sonra hafif bir kahvaltı yaptım .öğlen kızım okuldan geldi tabi öğlen tekrar tarçının mama ve tuvalet saati için aşağı indim.öğlen yemeği yemedim.kızımın dersanesi vardı otobüsle gitmesin dedim ben götürdüm.tabi her zamanki gibi uzun süre aç kalınca şekerim düştü kipaya girmiştim ordan 1 tüm çikolatayı kasaya gelmeden mideye indirdim kasiyer kıza boş kağıdı verdim yoksa bayılacaktım.
dün takımda kimdi yaaa oğlunun dolabını kaplayan benimde içime kurt düştü bende bir yerleri kaplamalıyım dedim.pazara gidip yapışkanlı folyo aldım ve şöminemi kapladım ama bir kısmını.resmini yükliycem birazdan yorumlarınızı bekliyorum.

akşamda soğanlı sucuklu yumurta ve yanında biraz ekmek ve domates yedim.

canım çok geçmiş olsun geçen haftada ben çarptım arabayı foruma gitmiştim yine her zamanki gibi yemek yemeyi unuttum aklıma gelip yediğimde ise iş işten geçmiş şekerim düşmüştü bile.gözümün önünü zor görüyordum garajdan çıkarken çarptım bende .allah daha büyük kaza bela vermesin ne diyelim.kendine dikkat et.

canım saolasın.elimden geldiğince yinede günde 1 saati buluyor sporum toplamda günde en az 3 sfer tarçını aşağı indiriyorum ve her inişim en az yarım saat bunun 15 er dakikasını spor sayasak yine yapar 45 dakika.

kızlar şöminenin üstündeki resim rahmetli annem ve babam.
prenses 68 sen napıyorsun canım diyetin nasıl gidiyor.
cnm söminen güzel olmus eline saglik cnm

valla diyet iyi sayilir iste ugrasiyorum sahura kalkcam 4 saat sonra cnm 1 meyveli yogurt elma ve su icecem simdiden yazim dedim ins sabahta step yapcam ve birazda kalca calistiran egzersiz yapicam hadi bakalim herkese iyi geceler...

evet canım izmiteetimm..sen de mi burdasın yoksammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…