Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nazka nerde yaaaa..hani beni denetleyecektiiii((

kızlar bu ne nerdesinizzz..kimse menü paylaşmıyoo..öyle olunca bend amann diyip yazmıyomm, yazmayınca rahat bişeklde yiyorumm olmuyo yanii

bu sabah yok.

öğle. kepekli ekmek sandiviç(domates salatalıkipeynir vardı içinde

ara yok
akşam.melemn, 1 dilim ekmek
ara elma.2 tane mini top çiko yedim

yarın oğlumun sünneti varrr..dua edin lütfennn

Selam kızlar.

Grip salgını beni de vurdu maalesef. Dökülüyorum resmen. Birde üstüne astım hastasıyım. NEfes almakta güçlük çekiyorum.

Kızlar takım konusunda ben bir türlü adapte olamadım takıma. Bu sebeple pek girmek istemiyorum.
Aslında beni takımdan ayırmanızı rica ediyorum. Belki başka bir takıma girerim belki de girmem bilmiyorum ama şu an adapte olamıyorum buraya.

Mersa sanırım alt ve üst kısmını kapladın canım. Çok güzel olmuş eline sağlık.

Deniz Allah okuyup büyük adam olduğu günleri de göstersin canım. Hayırlı olsun sünnetiniz.

Zevcan kim bunları yapan kişi canım hayırdır.

selam kızlar.nasılsınız?

diyet iyi gidiyor.dün akşam sporumu da yaptım.bugun inanılmaz yogunum ilk fırsatta yine geleceğim inşallah

kızlar şöminemin bir kısmını folyoyla kapladım nasıl olmuşşşş:))

Eki Görüntüle 271489

canım ellerine sağlık çok güzel olmus.ama bence içindekileride boşaltıp odun koymalısın.şömine odunu diye ayrıca satılıyormuş.o olmadı düzgün kesim odunda olur.öyle çok daha şık görünebilir

cnm gecmis olsun ya Allah yardimcin olsun kib

öyle cnm dogru valla ben ins elimden geleni yapicam cnm kizma tamam bitenem

cnm dikkat et kendine aman olur cnm geliyo basimiza neler neler geliyo hayat iste aman

selam kızlar sabahtan bu yana yeni oturabildim.gerçi yine kalkacam sırf takıma bir bakim diye oturdum.tarçın hanımın yemeğini verip tuvalete aşağı indirecem yaniii bu demek oluyoki sürekli spor halindeyim.sonrada pazara gidecem evimi temizledim yemeğimi yaptım öğleden sonra takılırım buralara.ya niye bu takım böyle kimseler yokkk.bizim eski takım arkadaşları muhakkak biri olmasa biri burda olurdu ve çok sıkı bir arkadaşlık kurmuştuk.cidden irem özgeye katılıyorum motivasyonumuz düşüyor.kızlar canlanalım hep beraber tabiki bendeee:)))
sabah :45 dakika yürüyüş.
kahvaltı:yürüyüşden önce 3 tane kurabiye yedim onun için kahvaltı yapmadım.sabah deli gibi aç uyandım kendimi tutamadım.
öğlen:henüz yemedim ama sanırım pırasa ve çorba yerim.
ben şimdilik çıkıyorum kızlar biraz sonra tekrar gelirimmmm...

kizlarrr nerelerdesiniz yaaa
kimseler yok bende gidiyorum saka saka kocamin kahvaltisini hazirlamam gerek cnlarim bnm adi ben kactim kib iyizayiflamalar ...

afiyet olsun tatlim evet böyle motivasyonumuz düsüyo ama ins ben eimden geleni yapicam meyvem calismasa yine hareketli takim ama gercekten bazen bakim diyorum kimse bisey yazmiyo bende aman deyip düzensiz yiyorum ama artik yok düzensiz yemek yemek mersacim sen hep spor halidesin ne güzel gerci bende benim yaramaz olusumum pesindeyim hep oda is sayilir aman ben kaciyorum canlarim.... hepinize iyi zayiflamalar..

tekrar geldimm,in cip top oynuyor bende girdim aralarına,bekliyorum bir takım üyesi gelirmi diyeee,kızlar nerdesiniz yaa,yaz tatili bitti toparlanma zamanı hadi yazın herkes biryerlerde iş güç çok bende dahil ama okullar başladı tatil bitti artık takım ruhuna girmemiz lazımm.ayyy birden takım kaptanı gibi konuştum.öğlen sporumuda yaptım yemeğimide yedim.sizi bekliyorum nerdesinizzzz?

sende bebek peşinde koşuyomuşsun daha küçükse altını bezliyosundur .benim tarçınımın altıda bezlenmiyor mecburen eve yapmasın diye günde en az 4 defa aşağı indiriyorum .bazen bir seferini kızlar indiriyor evde olurlarsa yoksa tamamen bana ait.tarçının en büyük faydası bana oldu spor mecburiiii:)))

benim belim hala düzelmedi kizlar,saniirm yataktan oluyo mobilyalari degistiriyoruz yeni yatak daha gelmedi ve suan yerde yatiyoruz sanirim iyi gelmedi belime

iyi cnmm sen hep spor yapiyorsun evet benim oglum da 1 yasinda daha cok yaramaz tüm evi dagitiyor iste bende onla ugrasiyorum napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…