Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim de işim masabaşı. Tüm gün oturuyorum ben de. Ama artık telefondan en azından düzenli takip ediyorum, ona bakarak da arttırırım.

Birkac ay önce kk da sütlü tatli yarisinda gordum. Harika birseye benziyor. Ama yemedim arkadas. Nerde yiyeyim
Gullac KV nin elindendi. Guzeldi bence. Yemekleri guzeldir
Ekmek kadayifi severim. Onuda kp tanistirmissti bana

Ekmek kadayifi sevmem, onu sen de sevme
Sutlu nuriye de olmaz simdi, ne kadar hafif deseler de baklava en nihayetinde.

Ama gullac olur. Kendin de yapabilirsin cok basittir.
Ama cok oluyor ya, dagit dagit bitmiyor ertesi gun de tazeligi bitiyor yenmiyor bence. O yüzden ben yapmiyorum artik. Komsulara yapayim bu yil

Ben ramazanda tek öğün yapacağım için her iftarda bir dilim pidem olacak. Güllaç en sevdiğim tatlıdır ki o durum benim içinde zor. Güllaçın diyete uygun hali var mı araştıralım biraz.
şeker yerine stevia kullanıp süt yerine de badem yada soya sütü kullanabilirsin bana göre

Ayyyy inşallah ya
Ben normalde yediklerimi yazamam buraya utanırım
Haftada bir gün ödül günü varmı herkesin ?
Bir de verdiğimiz kiloya göre mi birinci vs seçiliyor . Yoksa bu sporlar puanlar vs dahil mi ?
Ödül herkes icin var
Cuma veya en gec cumartesi Öglen. Sadece 1 ogun dimi Asi Matmazel

Evet verilen kiloya gkre
Bu hafta Asi Matmazel di mesela
Spor Da birinciler se aciklaniyor ama asil birinci en cok verilen kilodan baz alinarak belli oluyor

Ben ramazanda tek öğün yapacağım için her iftarda bir dilim pidem olacak. Güllaç en sevdiğim tatlıdır ki o durum benim içinde zor. Güllaçın diyete uygun hali var mı araştıralım biraz.
Alys nin dedigi gibi olqbilir canim evde kendin yaparak ben bi denicem bakalim

Komsum yok. Yapmam ya.
Ekmek kadayifi cok guzel. Sen dogru yerden yememissin
Veya kp aldigi icin cok guzel geliyor bana

Anladım. tebrik ederim Asi Matmazel
Pilav makarna varsa ekmek tüketmiycem artık . Abur cuburu da sözde sağlıklıda olsa yemiycem . Evde hurma var yeter banaYarın marketten sağlıklı abur cuburlar alıcaktım vazgeçtim.

Offf sütlü tatlı masteri ben geldim her türlü sütlü tatlı itina ile yenilir

Sutlu nuriyeeeeeee

Bizim eski sirkette baklava ismarlama kulturu vardi. Ben her zaman atilirdim sutlu nuriye diye, ayip olmasin bana diyip onu ismarlarlardi. Bir iki boyle oldu, sonrasinda isyan ettiler, sutlu tatli yemezlermis, irkekmisler onlar

Sutlu nuriyeeeeeee

Bizim eski sirkette baklava ismarlama kulturu vardi. Ben her zaman atilirdim sutlu nuriye diye, ayip olmasin bana diyip onu ismarlarlardi. Bir iki boyle oldu, sonrasinda isyan ettiler, sutlu tatli yemezlermis, irkekmisler onlar
Hahah is yerinde bende öyleydim habire sütlü tatlı isterdim. Baklavayi izmir de agam diye bir yer var oradan söylerdik ayda bir çok güzeldi baklavası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…