Benim de işim masabaşı. Tüm gün oturuyorum ben de. Ama artık telefondan en azından düzenli takip ediyorum, ona bakarak da arttırırım.Orasi oyle haklisin,
Ama adim sayisi beni motive ediyor sahsen. Tabi tum gun oturarak calisinca cok duragan oluyorsun, saat arada bir durtukluyor kalk beni gezdir diyorhadi bir 300 500 derken aksama hedefime az kalmis oluyor. O zaman da hadi bir gaz diyorum
Birkac ay önce kk da sütlü tatli yarisinda gordum. Harika birseye benziyor. Ama yemedim arkadas. Nerde yiyeyim
Gullac KV nin elindendi. Guzeldi bence. Yemekleri guzeldir
Ekmek kadayifi severim. Onuda kp tanistirmissti bana
şeker yerine stevia kullanıp süt yerine de badem yada soya sütü kullanabilirsin bana göreBen ramazanda tek öğün yapacağım için her iftarda bir dilim pidem olacak. Güllaç en sevdiğim tatlıdır ki o durum benim içinde zor. Güllaçın diyete uygun hali var mı araştıralım biraz.
Ödül herkes icin varAyyyy inşallah ya
Ben normalde yediklerimi yazamam buraya utanırım
Haftada bir gün ödül günü varmı herkesin ?
Bir de verdiğimiz kiloya göre mi birinci vs seçiliyor . Yoksa bu sporlar puanlar vs dahil mi ?
Ben ramazanda tek öğün yapacağım için her iftarda bir dilim pidem olacak. Güllaç en sevdiğim tatlıdır ki o durum benim içinde zor. Güllaçın diyete uygun hali var mı araştıralım biraz.
Ben ramazanda tek öğün yapacağım için her iftarda bir dilim pidem olacak. Güllaç en sevdiğim tatlıdır ki o durum benim içinde zor. Güllaçın diyete uygun hali var mı araştıralım biraz.
Komsum yok. Yapmam ya.Ekmek kadayifi sevmem, onu sen de sevme
Sutlu nuriye de olmaz simdi, ne kadar hafif deseler de baklava en nihayetinde.
Ama gullac olur. Kendin de yapabilirsin cok basittir.
Ama cok oluyor ya, dagit dagit bitmiyorertesi gun de tazeligi bitiyor yenmiyor bence. O yüzden ben yapmiyorum artik. Komsulara yapayim bu yil
neyi denemedin güllaç yapmayı mı? dünyanın en kolay tatlısıdır aynı. zamanda, çok rahat yaparsınHic cesaret edipte denemedim ama iyi fikir neden olmasin
Komsum yok. Yapmam ya.
Ekmek kadayifi cok guzel. Sen dogru yerden yememissin
Veya kp aldigi icin cok guzel geliyor bana
Deme oyle deme demeneyi denemedin güllaç yapmayı mı? dünyanın en kolay tatlısıdır aynı. zamanda, çok rahat yaparsın
Of arasinda mis gibi kaymakBedava verseler yemem
Anladım teşekkür ederimEvet canim cuma gunleri kili verirsek yapiyoruz. Kilo verme ve spor birincileri ayri ayri olur genelde
aklımı okudunSenin diyetisyene bir citlatsana
Anladım. tebrik ederimÖdül herkes icin var
Cuma veya en gec cumartesi Öglen. Sadece 1 ogun dimiAsi Matmazel
Evet verilen kiloya gkre
Bu haftaAsi Matmazel di mesela
Spor Da birinciler se aciklaniyor ama asil birinci en cok verilen kilodan baz alinarak belli oluyor
Offf sütlü tatlı masteri ben geldimher türlü sütlü tatlı itina ile yenilir
Hahah is yerinde bende öyleydim habire sütlü tatlı isterdim. Baklavayi izmir de agam diye bir yer var oradan söylerdik ayda bir çok güzeldi baklavasıSutlu nuriyeeeeeee
Bizim eski sirkette baklava ismarlama kulturu vardi. Ben her zaman atilirdim sutlu nuriye diye, ayip olmasin bana diyip onu ismarlarlardi. Bir iki boyle oldu, sonrasinda isyan ettiler, sutlu tatli yemezlermis, irkekmisler onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?