Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslında haklısın uzaktan bakınca zorlukları tatsızlıkları görünüyor ama kendi ellerimle kotlarımı daralttığım gün içine güremediğim bikiniye girdiğim gün gerçekten ayrı bir mutluluk ve anlık bir mutluluk değil günün her saati her anı bunu yaşıyorsun mesela tat alma duyun değişiyor ayvada bile şeker tadı alıyorsun
Elmalı tarçınlı çay sana şerbetli baklava gibi tatlı geliyor
Dünyaya bakışın bile değişiyor desem yeridir

Ver terziye daraltsın bence, fi tarihinde öyle yapmıştım. Yine nasip olur inşallah
Kendine de ödül olarak beğendiğin bir şeyler alırsın

Ver terziye daraltsın bence, fi tarihinde öyle yapmıştım. Yine nasip olur inşallah
noram siz bide benim dolabı düşünün hepsini baza altı yaptım ihtiyacı olanlara gidecek 35 kilo verince çuval gibi oluyo geçen sene giydiklerim yenilerini alcam da yazı bekliyorum biraz daha veriyim de tüm hepsini yenileyim diye

Wuhuuuu heyecam yaptım şimdi.
Bende evdekileri doyurdum yürüyüşe gideceğim şimdi. Bir bardak yorgunluk çayı içeyim önce. Ama bu saatten sonra sizin rakamları görmem imkansız.
Şükür kabak detoksum bitti bakalım tartı yarın ne diyecek. Gerçi yarında oruçluyuz yine detoks gibi

Bol bol suyunu ic de aciksan da sorun degil nasilsa

kız bide kendini eleştirip duruyorsun
ben 35 kg versem buraların ağası ilan ederim kendimi

Ayva elma kuru kayısı kuru üzüm ile yaptığım şekersiz komposto sanki şeker koymuşum gibi tatlı
Şekerli birşey yemek aslında beni de rahatsız ediyor

Olur tabii ya. Ne güzel spor ve sağlıklı beslenme yapıyoruz. Kesin olur. Yarın alışverişe gideceğim kısmetse bir iki bir şey alacağım.
Hey maşallah ya. Ben 10 kilo verdim. Çok bir şey değil ama olmuyor artık yine de. Ben de çok bir şey almayacağım. Asıl alışverişimi 55 olunca yapacağım inşallah, amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…