Aslında haklısın uzaktan bakınca zorlukları tatsızlıkları görünüyor ama kendi ellerimle kotlarımı daralttığım gün içine güremediğim bikiniye girdiğim gün gerçekten ayrı bir mutluluk ve anlık bir mutluluk değil günün her saati her anı bunu yaşıyorsun mesela tat alma duyun değişiyor ayvada bile şeker tadı alıyorsun
Ama gerçekten değdi canım ya
Yine regl haftası başlıyor topikçe desene
İviiiiiiiittttttt
Böyle beslenme tarzıyla hayat nereye kadar
Doğrusu benim için ettiği anlam şu yeme içme öl be demek
Ablacım hoşgeldin
Senin de ramazanın mübarek olsun
Daha sık gel ne olur
Soğuk yiyip içmek de öyle
O yürüyüşlere ben de katılayım
Bende kot pantalonlarımı hep daralttım geçen haftaBence yenilerini alama illa eskileri atamam ya da birine veremem dersen terziye bi götür. Oluru varsa yapar, yoksa gelsin yeni ciciler
Ver terziye daraltsın bence, fi tarihinde öyle yapmıştım. Yine nasip olur inşallahSelam kızlar
Ben bugün gardrobumu topladım. Eski kumaş pantolonlarımı filan denedim ve hiçbir şey olmuyor ama hiçbir şey. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Alışverişe çıktım bugün kafama göre bir şey de bulamadım. Ayakkabı alıp döndüm.yarın daha büyük bir yere gideceğim bakalım. Kumaş pantolonları da terziye mi götürsem ne etsem? Şimdi eşim oğlanı yıkıyor. Uyutayım geri yorumları okuyacağım. Öpüyorum hepinizi.
Bende hergün ofiste çalışıyorum. Alışmıştık belli günlerde gitmeyeben de ofisten calismayi ozledimhaftada 2 ofisteyim gerci ama evde tek basina calismak cok sıkıcı, mola verince insan 2 sohbet ariyor :))
Ver terziye daraltsın bence, fi tarihinde öyle yapmıştım. Yine nasip olur inşallah
Kendine de ödül olarak beğendiğin bir şeyler alırsın
Wuhuuuu heyecam yaptım şimdi.Kizlar simdiden hayirli mutlu bir ramazan dilerim hepinize.
Oruc tutan arkadaslara Allah gayret kuvvet versin, ibadetleriniz kabul olsun.
Sevgiler.
Alys
Eki Görüntüle 2823755
H3RA_ sana bu fotonun afilsizini gondericem, daha cok adimlisini
Wuhuuuu heyecam yaptım şimdi.
Bende evdekileri doyurdum yürüyüşe gideceğim şimdi. Bir bardak yorgunluk çayı içeyim önce. Ama bu saatten sonra sizin rakamları görmem imkansız.
Şükür kabak detoksum bitti bakalım tartı yarın ne diyecek. Gerçi yarında oruçluyuz yine detoks gibi
kız bide kendini eleştirip duruyorsunnoram siz bide benim dolabı düşünün hepsini baza altı yaptım ihtiyacı olanlara gidecek 35 kilo verince çuval gibi oluyo geçen sene giydiklerim yenilerini alcam da yazı bekliyorum biraz daha veriyim de tüm hepsini yenileyim diye
Çekilin uleeenkız bide kendini eleştirip duruyorsun
ben 35 kg versem buraların ağası ilan ederim kendimi
kız bide kendini eleştirip duruyorsun
ben 35 kg versem buraların ağası ilan ederim kendimi
Yaa teşekkürler canımDimi surada 3 5 kilo verdik diye zil takip oynuyoruz, arkadas kendini begenmiyor.
Hem de boyu da maasallah, bu kiloda bile fistik gibi
Ne güzel darısı başımaBende kot pantalonlarımı hep daralttım geçen hafta
Ayva elma kuru kayısı kuru üzüm ile yaptığım şekersiz komposto sanki şeker koymuşum gibi tatlıAslında haklısın uzaktan bakınca zorlukları tatsızlıkları görünüyor ama kendi ellerimle kotlarımı daralttığım gün içine güremediğim bikiniye girdiğim gün gerçekten ayrı bir mutluluk ve anlık bir mutluluk değil günün her saati her anı bunu yaşıyorsun mesela tat alma duyun değişiyor ayvada bile şeker tadı alıyorsun
Elmalı tarçınlı çay sana şerbetli baklava gibi tatlı geliyor
Dünyaya bakışın bile değişiyor desem yeridir
Ay sorma bende boy fakiriyim iki karış bacağım var oda yetmezmiş gibi kilo aldığım gibi oraya gidiyor.Dimi surada 3 5 kilo verdik diye zil takip oynuyoruz, arkadas kendini begenmiyor.
Hem de boyu da maasallah, bu kiloda bile fistik gibi
Olur tabii ya. Ne güzel spor ve sağlıklı beslenme yapıyoruz. Kesin olur. Yarın alışverişe gideceğim kısmetse bir iki bir şey alacağım.Ver terziye daraltsın bence, fi tarihinde öyle yapmıştım. Yine nasip olur inşallah
Kendine de ödül olarak beğendiğin bir şeyler alırsın
Hey maşallah ya. Ben 10 kilo verdim. Çok bir şey değil ama olmuyor artık yine de. Ben de çok bir şey almayacağım. Asıl alışverişimi 55 olunca yapacağım inşallah, amin.noram siz bide benim dolabı düşünün hepsini baza altı yaptım ihtiyacı olanlara gidecek 35 kilo verince çuval gibi oluyo geçen sene giydiklerim yenilerini alcam da yazı bekliyorum biraz daha veriyim de tüm hepsini yenileyim diye
Iyi geceler ablaIyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?