ne guzel yapiyorsun, ben de kizim biraz buyudu, artik arkadaslarla gezme zamani dedim pandemi patladi
bekliyoruz ucuzlar acilsin, arkadas degil ailemi ozlediiim, bir de turk yemeklerini
evet hergun 10-30dk arasi yapmaya calisiyorum, ne kadar vakit bulabiliyorsam
su ara biraz hastalik-yogunluk birakmistim, bu hafta 2 kere yapabildim sadece. zaten daha tam alismamistim yine kaslar yitirmis esnekligini. ah genclik ne kolay yapardik her hareketi
sen nereden yapiyorsun yogayi? ben downdog kullaniyorum
bir adımım bile yanmasın diye hep kolumda yada üstümde taşıyorummiband mi fitbit mi diyorum ben de
su an fitbitin eski versiyon bir urununu kullaniyorum, uygulamasi falan guzel,
miband nasil? banyo falan yaparken cikariyor musun, su gecirmezligi ne durumda?
Bilmiyorum ki dışardaydık teyzemle beraber normalde bugün için böyle niyet etmemiştim. Bugün tartıda geçen haftaki kilomu gördüm moralim de bozuldu.olan olmus onumuzdeki maclara bakacagiz.
amme velakin neden boyle oldu diye sormalisin. yani 1 dilim kek canin istedi okey, ama ustune olanlar da hep o usulde, canin falan istememistir onlari, krize mi girdin, duygusal aclik mi cektin, bunlari degerlendirmek lazim.
ya da diger gunlerinde cok cok kendini zorluyor da boyle bir anda kontrolu kaybediyor musun acaba?
Evet. Yok gruptan ayrılmak istemiyorum. Burası gerçekten disipline sokuyor benide. Daha bi şevkle yapıyorum.Sen böyle deyince hemen gidip baktım neler yemiş diye
Maşaallah ne yaptın misafirliğe filan mı gittiydin? Akşam bir şey yemezsin artık. Ceza da alırsın muhtemelen bunları yakmak için.
Gruptan ayrılma bence, ayrılırsan iyice salarsın. Ben de çok aktif olamıyorum ama gruptan ayrılmak da istemiyorum, beni iyi dizginliyor grupta olmak. Çünkü kendimi biliyorum, buradan çıkarsam kesinlikle salarım ve tüm kilolar geri gelir.
Kaptanım bugün 10 adım attım. Bi faydası olurmu bilmem. Bugünki tartı fena üzdü beklemiodum böyle birşey. Bilmem kurallara uyulmayınca diskalifiye olunuyordu üyenin durumuna göre. Bende yeni olduğum halde böyle bişi yapınca atılırım die düşünmüştüm gruptan.Dur yahu bir gün yolunda gitmedi diye gruptan mı ayrılınır.
Öğle öğünün her biri birbirinden kalorili yalan değil, nasıl yedin o kadar şeyi
sedulu nun kırbacı ile tanışırsın en fazla, yakacak kadar cezaların gelir
Bak ben adım sayar kaptanım en az 10.000 adım derdim mesela.
Hem yediklerimi yakardım hem de challenge da puanımı yükseltirdim.
bir adımım bile yanmasın diye hep kolumda yada üstümde taşıyorum
banyo yaparken de kolumda olduğu zamanlar oldu su geçirmedi hiç
fitbite baktım şimdi fiyatları baya yüksekmiş, sizin oralarda nasıldır bilmem ama amaç sadece adım saydırmaksa miband yeterli bence.
Koşu, tempolu yürüyüş, nabız vs özellikleride var
Şöyle diyeyim sen alışma sürecindesin. Yeme düzenin oturana kadar alışma süren olacak. Zaten onu bilip motive etmeye çalışıyoruz gelenleri. Evet gidenler oldu ama genelde diyet ve sporu kaldırmayıp daha doğrusu bence gerçekten istemeyip giden kişilerdi. Senin bu menünü sürekli tekrarlayanlardı genelde.Bilmiyorum ki dışardaydık teyzemle beraber normalde bugün için böyle niyet etmemiştim. Bugün tartıda geçen haftaki kilomu gördüm moralim de bozuldu.
Evet. Yok gruptan ayrılmak istemiyorum. Burası gerçekten disipline sokuyor benide. Daha bi şevkle yapıyorum.
Kaptanım bugün 10 adım attım. Bi faydası olurmu bilmem. Bugünki tartı fena üzdü beklemiodum böyle birşey. Bilmem kurallara uyulmayınca diskalifiye olunuyordu üyenin durumuna göre. Bende yeni olduğum halde böyle bişi yapınca atılırım die düşünmüştüm gruptan.
Bilmiyorum ki dışardaydık teyzemle beraber normalde bugün için böyle niyet etmemiştim. Bugün tartıda geçen haftaki kilomu gördüm moralim de bozuldu.
olabilir canım çok anlamam teknolojidenfitbitin fiyati biraz uygulamasi ve community sinden kaynakli sanirim, kullanicisi ve paylasimlari cok fazla.
1 yillik premium uyelikle satiyorlar.
Canim herkesin buyesine göre de degisen bisi bu. Mesela karbohirati olabildigine azalt. Ben cok kez yasadim mesela karbon aldigim gun deli gibi acikiyorum ve surekli abur cubur tatli yeme ihtiyaci doguyor bende. Insulin direnci dusuyor çünkü. Ki ben buraya geldigimde her ogun 1 dilim ekmek yerdim. Bana dediler ekmegi azalt falan ama acliktan ölürüm diyodum yaniÇok güzel açıklamışsın teşekkür ederim ❤
1 kilo 1.200 benim hedefim haftada. Cuma gününü iple çekiyorum. Peki hedefime göre nasıl beslenmem gerektiği hakkında da yardımcu olur musun?
bugün kahvaltıda 2 yumurta çok az turşu 3 dilim peynir 1 dlim ekmek yedim. Öğlen 4 küçük tavuk kanal salata ve ayran. Ara yarım muz 200 ml sut.
IF yapanlara sporu orucu bozmadan oneriyorlar, maksimum yag yakma icin idealmisRamazanda yalniz yasamanin faydasini goruyorumyoksa ev yemekten tatlidan gecilmiyor, onun da tadi ayri tabi...
Hal boyle olunca istedigim 1 cesit yemegi yapiyorum.
Bu arada iftardan 1-2 saat once asiri ac ama bir enerjik de oluyor insan.
o ara egzersiz yapmak faydali diye hatirliyorum.
Tabi benim egzersizlerim hafif diye diyorum.
Ben zaten o ara bos durmamak icin yapiyordum.
Simdiden herkese hayirli ramazanlar
tesekkurler paylasim icinDiyetisyen tavsiyesi kızlar iftar için kendimize yapabilirsiniz ben yapıcam kendime
ay ne guzel, darisi basimaay yok valla,
ben gencligimde hic esnek degildim, ayrica uber tembel biriydim.
simdi beni yoga o kadar esnetti ki, 15 yasimda yapamadigim hareketleri yapabiliyorum.
Ben genelde bitkin oluyorum susuzluktan dolayı.IF yapanlara sporu orucu bozmadan oneriyorlar, maksimum yag yakma icin idealmis
Haklısın bende farkettim bugün her gün ayran ve süt içiyorum . Yolun çok başındayım öğrenicem zamanla inşallah teşekkür ederm cevabın içiniste 1 kilonun ustundeki hedefler icin biraz daha az yemek gerekiyor sanirim, cidden o kolay bir sey degil cunku,
arkadaslar da gorur yazarlar umarim.
ben kendimden ornekleyerek yazacagim yine; (yanlis olabilri yazdiklarim, bu benim diyet tarzim diyeyim)
benim icin dengeli beslenmek en onemlisi, o yuzden diyetimde her besin grubundan var, karbonhidrat dahil, karbonhidrati da sagliklisindan (tam urunlerden) secmeye calisiyorum, kotunun iyisi diyelim. Tamamen kesen veya low-carb yapan arkadaslarin sonuclari daha basarili gorunuyor ama,
ornegin senin menune bakarsam, ben yumurta ile et yemeklerini birbirine alternatif olarak yiyorum, cunku protein ihtiyacimi 2-3 yumurta ile saglayabiliyorsam ustune et yemegi fazla diye dusunuyorum, bugun aksam sebze ve bulgur pilavi var, o yuzden sabah 2 yumurta yedim. Baska gunler tek yumurta veya sifir yumurta oluyor.
yine senin menunde sut ve ayran var, gunde birini tercih ederim ben genel olarak, sut ayran yogurt... birbirinin alternatifidir bence.
bir de devasal buyuklukte salata yerim, yan etkisini gormedim bunun da, tabi piyaz, kisir gibi salatalar degil bahsettigim, klasik yesil salata.
Bende şu an açlıktan öleceğimi düşünüyorumCanim herkesin buyesine göre de degisen bisi bu. Mesela karbohirati olabildigine azalt. Ben cok kez yasadim mesela karbon aldigim gun deli gibi acikiyorum ve surekli abur cubur tatli yeme ihtiyaci doguyor bende. Insulin direnci dusuyor çünkü. Ki ben buraya geldigimde her ogun 1 dilim ekmek yerdim. Bana dediler ekmegi azalt falan ama acliktan ölürüm diyodum yanisonra deneyince farki gordum. Suan sadece kahvaltida bazen 1 diim yiyorum. Bazen hic yemiyorum. Bol protein ve sebze agirlikli besleniyorum. Protein almak yag yakimina cok iyi gelir. Cunku vücudumuz yag yakmakicin protein kullanmak zorunda. Bu not da bi kenarda dursun aklinda. Ara ogunlerinde kuru meyve tuket bence. Incir kayisi veya hurma. Diyet ne yazıkki kabizlik sorununu tetikliyor. Bunlar yardimci olur ve en az 2 litre su. Bi arkadas söylemişti burda. Vucut kilo basina 30 milim suya ihtiyac duyuyormus. Buna gore kendi kilona gore ayarlayabilirsin bunuda. Umarim yardimci olabilmisimdir
Yok gitmek istemiyorum. Kilo vermek için kararlıyım oyuzden gruba katılmak istedim. Yok hiç yemedim. Sahurda da yemeyi düşünmüyorum.Şöyle diyeyim sen alışma sürecindesin. Yeme düzenin oturana kadar alışma süren olacak. Zaten onu bilip motive etmeye çalışıyoruz gelenleri. Evet gidenler oldu ama genelde diyet ve sporu kaldırmayıp daha doğrusu bence gerçekten istemeyip giden kişilerdi. Senin bu menünü sürekli tekrarlayanlardı genelde.
Ben iki gündür kabak kemiriyorum gerçekten kilo vermeyi istemesem kimse bana bunu yaptıramazdı.
Bugün böyle oldu bence şu saatten sonra en az 5.000 adım daha yap. Akşamı çok hafif kapat. Yoğurt salata gibi mesela. Suyunu bol iç. Vücudunda kalmadan at yediklerini.
Bugün böyle oldu diye bırakırsan kilo veremez her zaman başlar başlar bırakırsın.
Önemli olan telafi etmek ve kaldığın yerden devam etmek.
Yok onu biliyorum da 64.150gr görmeyi beklemiyordum 63.500 olsaydı. Şaşırdım sinirlendim üzüldüm. Aslında kendimi hep alıştırmaya çalıştım aynı kilo kalabilirsin artı görebilirsin die ama yemediğim halde çok üstüne koyunca kötü oldumama gecen haftaki uzun orucun neticesinde aldigin tarti biraz su kaybetmis halindi, biliyorsun degil mi,
kendimden cok iyi biliyorum ben
vucudunu tanidikca bu dalgalanmalarin sebebini daha iyi cozeceksin, hemen moralini de bozmayacaksin.
bugun boyle olmus, bosver madem,
bir daha olmamasi icin taktikler dusun
Kızlar bakicam akşam yazdıklarınıza şimdileri yemek hazırlıyorum bir yandan
Darkqueenn takimdan atilma yok ama yüklü bir ceza gelecek ve menülerin sıkı takibe alınacak haberi olsun
Tamam kaptan.
MErhabalar, gruba hoşgeldin.Herkese merhaba . Birkaç sorum olucak sizlereHergün adım sayısı vermek şart mı? Benim adımdayarım yok şu an ama almayı düşünüyorum. Birde sporumu telefondan yapıyorum o yüzden ondada çıkmıyor adım sayısı leslie yaptığımda.
Menülerinize bakıyorum da çok az bazılaının nasıl dayanıyorsunuz ya
Gruba iyi ki katılmışım bu arada çok güzel motivasyon sağladım. 4 gündür hergün spor yapıyorum eskiden 3 mile yapmak bana ölüm gelirdi şimdi zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Umarım hep böyle devam eder
Bence yenilerini alSelam kızlar
Ben bugün gardrobumu topladım. Eski kumaş pantolonlarımı filan denedim ve hiçbir şey olmuyor ama hiçbir şey. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Alışverişe çıktım bugün kafama göre bir şey de bulamadım. Ayakkabı alıp döndüm.yarın daha büyük bir yere gideceğim bakalım. Kumaş pantolonları da terziye mi götürsem ne etsem? Şimdi eşim oğlanı yıkıyor. Uyutayım geri yorumları okuyacağım. Öpüyorum hepinizi.
Yarın alışverişe çıkacağım zaten ama onlara da kıyamıyorum ya. Bakalım artıkBence yenilerini alama illa eskileri atamam ya da birine veremem dersen terziye bi götür. Oluru varsa yapar, yoksa gelsin yeni ciciler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?