Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay yok valla,
ben gencligimde hic esnek degildim, ayrica uber tembel biriydim.

simdi beni yoga o kadar esnetti ki, 15 yasimda yapamadigim hareketleri yapabiliyorum.

miband mi fitbit mi diyorum ben de
su an fitbitin eski versiyon bir urununu kullaniyorum, uygulamasi falan guzel,
miband nasil? banyo falan yaparken cikariyor musun, su gecirmezligi ne durumda?
bir adımım bile yanmasın diye hep kolumda yada üstümde taşıyorum
banyo yaparken de kolumda olduğu zamanlar oldu su geçirmedi hiç
fitbite baktım şimdi fiyatları baya yüksekmiş, sizin oralarda nasıldır bilmem ama amaç sadece adım saydırmaksa miband yeterli bence.
Koşu, tempolu yürüyüş, nabız vs özellikleride var

Bilmiyorum ki dışardaydık teyzemle beraber normalde bugün için böyle niyet etmemiştim. Bugün tartıda geçen haftaki kilomu gördüm moralim de bozuldu.
Evet. Yok gruptan ayrılmak istemiyorum. Burası gerçekten disipline sokuyor benide. Daha bi şevkle yapıyorum.
Kaptanım bugün 10 adım attım. Bi faydası olurmu bilmem. Bugünki tartı fena üzdü beklemiodum böyle birşey. Bilmem kurallara uyulmayınca diskalifiye olunuyordu üyenin durumuna göre. Bende yeni olduğum halde böyle bişi yapınca atılırım die düşünmüştüm gruptan.

fitbitin fiyati biraz uygulamasi ve community sinden kaynakli sanirim, kullanicisi ve paylasimlari cok fazla.
1 yillik premium uyelikle satiyorlar.

Şöyle diyeyim sen alışma sürecindesin. Yeme düzenin oturana kadar alışma süren olacak. Zaten onu bilip motive etmeye çalışıyoruz gelenleri. Evet gidenler oldu ama genelde diyet ve sporu kaldırmayıp daha doğrusu bence gerçekten istemeyip giden kişilerdi. Senin bu menünü sürekli tekrarlayanlardı genelde.
Ben iki gündür kabak kemiriyorum gerçekten kilo vermeyi istemesem kimse bana bunu yaptıramazdı.
Bugün böyle oldu bence şu saatten sonra en az 5.000 adım daha yap. Akşamı çok hafif kapat. Yoğurt salata gibi mesela. Suyunu bol iç. Vücudunda kalmadan at yediklerini.
Bugün böyle oldu diye bırakırsan kilo veremez her zaman başlar başlar bırakırsın.
Önemli olan telafi etmek ve kaldığın yerden devam etmek.

Bilmiyorum ki dışardaydık teyzemle beraber normalde bugün için böyle niyet etmemiştim. Bugün tartıda geçen haftaki kilomu gördüm moralim de bozuldu.

ama gecen haftaki uzun orucun neticesinde aldigin tarti biraz su kaybetmis halindi, biliyorsun degil mi,

kendimden cok iyi biliyorum ben

vucudunu tanidikca bu dalgalanmalarin sebebini daha iyi cozeceksin, hemen moralini de bozmayacaksin.

bugun boyle olmus, bosver madem,
bir daha olmamasi icin taktikler dusun

fitbitin fiyati biraz uygulamasi ve community sinden kaynakli sanirim, kullanicisi ve paylasimlari cok fazla.
1 yillik premium uyelikle satiyorlar.
olabilir canım çok anlamam teknolojiden
ben mifit özelliğini yükledim telefona tartımı da eşleştirdim
Uygulamadan adım sayımı, yaktığım kaloriyi, nerde düşük nerde tempolu adım ve sporlar yapabildiğimi, haftalık analizimi görebiliyorum adım sayarla eşleştirdiğim için.
Tartıda vücut analizimi yapıyor. Yağ, kas, su, protein oranları gibi değerleri görebiliyorum aynı uygulamadan.
Bana bunlar yetiyor
Buraya ilk geldiğimde vücut puanım 49 muş bugün 64 e yükseltmişim mesela.

Canim herkesin buyesine göre de degisen bisi bu. Mesela karbohirati olabildigine azalt. Ben cok kez yasadim mesela karbon aldigim gun deli gibi acikiyorum ve surekli abur cubur tatli yeme ihtiyaci doguyor bende. Insulin direnci dusuyor çünkü. Ki ben buraya geldigimde her ogun 1 dilim ekmek yerdim. Bana dediler ekmegi azalt falan ama acliktan ölürüm diyodum yani sonra deneyince farki gordum. Suan sadece kahvaltida bazen 1 diim yiyorum. Bazen hic yemiyorum. Bol protein ve sebze agirlikli besleniyorum. Protein almak yag yakimina cok iyi gelir. Cunku vücudumuz yag yakmakicin protein kullanmak zorunda. Bu not da bi kenarda dursun aklinda. Ara ogunlerinde kuru meyve tuket bence. Incir kayisi veya hurma. Diyet ne yazıkki kabizlik sorununu tetikliyor. Bunlar yardimci olur ve en az 2 litre su. Bi arkadas söylemişti burda. Vucut kilo basina 30 milim suya ihtiyac duyuyormus. Buna gore kendi kilona gore ayarlayabilirsin bunuda. Umarim yardimci olabilmisimdir

IF yapanlara sporu orucu bozmadan oneriyorlar, maksimum yag yakma icin idealmis
Diyetisyen tavsiyesi kızlar iftar için kendimize yapabilirsiniz ben yapıcam kendime
tesekkurler paylasim icin
ay yok valla,
ben gencligimde hic esnek degildim, ayrica uber tembel biriydim.

simdi beni yoga o kadar esnetti ki, 15 yasimda yapamadigim hareketleri yapabiliyorum.
ay ne guzel, darisi basima

Haklısın bende farkettim bugün her gün ayran ve süt içiyorum . Yolun çok başındayım öğrenicem zamanla inşallah teşekkür ederm cevabın için

Bende şu an açlıktan öleceğimi düşünüyorum Şaka bi yana ilk defa bu kadar sıkı diyete girdim. Ekmeksiz asla öğünüm geçmemiştir bu günüme kadar 3 gündür ekmeksiz doyduğumu fatkettim.Yazdıkların benim için gerçekten çok kıymetli teşekkürelr

Selam kızlar
Ben bugün gardrobumu topladım. Eski kumaş pantolonlarımı filan denedim ve hiçbir şey olmuyor ama hiçbir şey. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Alışverişe çıktım bugün kafama göre bir şey de bulamadım. Ayakkabı alıp döndüm. yarın daha büyük bir yere gideceğim bakalım. Kumaş pantolonları da terziye mi götürsem ne etsem? Şimdi eşim oğlanı yıkıyor. Uyutayım geri yorumları okuyacağım. Öpüyorum hepinizi.

Yok gitmek istemiyorum. Kilo vermek için kararlıyım oyuzden gruba katılmak istedim. Yok hiç yemedim. Sahurda da yemeyi düşünmüyorum.
Yok onu biliyorum da 64.150gr görmeyi beklemiyordum 63.500 olsaydı. Şaşırdım sinirlendim üzüldüm. Aslında kendimi hep alıştırmaya çalıştım aynı kilo kalabilirsin artı görebilirsin die ama yemediğim halde çok üstüne koyunca kötü oldum
Kızlar bakicam akşam yazdıklarınıza şimdileri yemek hazırlıyorum bir yandan
Darkqueenn takimdan atilma yok ama yüklü bir ceza gelecek ve menülerin sıkı takibe alınacak haberi olsun

Tamam kaptan.

MErhabalar, gruba hoşgeldin.
Benim de adımsayarım yok. Telefondaki adımları atıyorum sadece. Karbonhidrat az tüketince acıkmıyorsun. Kesini bilgi. Başlarda bir hata veriyor vücut ama yok acıkmıyorsun. Ben 3-4 gündür yemek yemesem dururum öyle kapandı iştahım ki ben aşırı yiyen bir insanım normalde. Bir de bu durum biraz da mentalle alakalı. Yani eğer gerçekten zayıflamak istiyorsan zayıfladıkça motiveni de arttırıyorsun. Ben ekstra chloe ting de yaptım ve aşırı sıkılaştım. O yüzden sporu öneriyorum ben.
Bir de şu bilgiyi vermek istiyorum. Yararlı karbonhidrat tüketimi elbette çok önemli ama yararlı da olsa fazla karbonhidrat vücuda insülin salgılattırıyor ve insülin de yağ depolayan hormon. O yüzden karbonhidrat miktarını düşük tutarsan hem acıkmazsın hem de vücuduna yağ depola sinyali göndermezsin.

Bence yenilerini al ama illa eskileri atamam ya da birine veremem dersen terziye bi götür. Oluru varsa yapar, yoksa gelsin yeni ciciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…