Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 yk pilavdan bisey olmaz
2 cubuk kraker azcik gereksiz olmus :))
Soguk ise Havalar olabiliyor oyle. Su konusu yani
Güne mi gittin ne yaptin?
Sadece deneme suren uzar bu durumda esas liste icin
Arrietty_ sedulu @neutral
24 bin adim 1440 puan
15 dk bolgesel video fitness tarzi bisiydi 90 puan
Toplam 1530 puan
Harika adim ve spor
sporlarım 13000 adım 780 puan
30 dk leslie bosted 120 puan toplam 900 puan @neutral Arrietty_ sedulu
Masallah Ayse
Menu her zaman ki gibi guzel. Bugun spora agirlik vermen ayri guzel
Bitter fazla kacmis
Düsmesin modun
Hem nohut hem Kurufasulye ayni gün fazla geldi bana
Adimlar sahane
Arrietty_ @neutral

25bin adim 750p
30+60 dak yuruyus 90p

Toam 840 puan.

Eki Görüntüle 2823796
Sende benim gibi iki kat hesaplamayi unutmussun adimlari :))
Challenge gunuydu bugun

Evet 5 li rakamları görsem dahada mutlu bir şekilde devam edicem. Aylardır başlayıp bırakıyordum sonra bir süre ara verdim kendime 10-15 gün sürüyordu diyetlerim emeğim çöp oluyordu. Spor beni aşırı motive ediyor. Yapamıyordum küçük bebeğim olduğu için ama 4 gündür bir şekilde zaman ayırıyorum. Bu kadar ter attım diyeti bozamam diye düşünüyorum. Ve spor sonrası aşırı bi mutluluk oluyor bende. Zayıflamaaak istiyorummm yıllardır 55 olmadım olmak istiyoruuum. Ve bu sefer olacağıma çok inanıyorum bu grup bana çok iyi geldi

Masallah sedu
120sn ara vermeden mi wallsit
Plank i 30sn de tir tir titredim ben yine
Bakalim yarin ne kadar dayanacagim
Not alayim diyorum. O Challenge görseline uymadan kendim devam edeyim
@neutral Arrietty_

Puanlari guncelleyeyim kizlar.

Adimlar x 2 1500p

Toplam 1590 puan
Havandan gecilmiyor

Sen boyle inanmaya devam et, basarirsiz
Sakin pes etme
15dk da olsa spor yapmaya calis

Masallah sedu
120sn ara vermeden mi wallsit
Plank i 30sn de tir tir titredim ben yine
Bakalim yarin ne kadar dayanacagim
Not alayim diyorum. O Challenge görseline uymadan kendim devam edeyim

Havandan gecilmiyor
Evet canım ara vermeden yapıyorum
En son hasta olmadan önce 240 sn duruyordum ara vermeden şimdi onu yakalamaya çalışıyorum tekrar bugün başladım bakalım seriye. Plank chloe de yaptım bugün bol bol ayrıca yapmadım artık. Core bölgem guclendi sanırım plank zorlamıyor fazla hatta tam aksine belimi falan rahatlatıyor

cok guzel.
aksam neden ekmek verdi acaba, konustunuz mu?
Onun için ekstra birsey demedi canım ama ben doymayacağımı hissedersem ekmek yerim. Belki bu haftaya özgü alışma dönemi diye yazmış olabilir diye düşündüm haftaya eklemez bence
Yaa harikasın canım teşekkür ederim kendi adıma bu bilgileri bizimle paylaştığın için hayırlı ramazanlar
Ne demek canım hayırlı ramazanlar
Paylaşım için teşekkürler. Çok faydalı oldu gerçekten, ilk defa Ramazanda diyetteyim. Bakalım nasıl olacak
Önemli değil canım. İnşallah bu Ramazan kilo verenlerden oluruz ben genelde sabit kalıyorum Ramazan’da

Kahvaltıda turşu ödem tutar.
Arada süt ve muz bagirsak açısından pek iyi olmamış. Çorba ne çorbasıydı?

Kahvalti da tursu :)) kiz nasil yedin onu sabah sabah
Fena degil. Corba turunu Bende merak ettim

Oğlum bir yaşına geldiğinde spor salonuna yazılmıştım hemen 3 aylık olarak. Diyet yapmamıştım o zamanlar emziriyorum diye o yüzden kilo verimi çok olmamıştı ama güzel bi sıkılaşma yaşamıştım. Sonra havalar soğudu vs dedim ara verdim sonra da pandemi girdi araya kaldı öyle. Emzirmeyi bırakınca diyete başlayayım dedim ve bu gruplari keşfettim burada hem güzel kilo verdim hem de evde de harika spor yaparak sıkılaşma sağladım. Oğlumun uyku saatlerinde ya da sabah kendi kendine oyalandığı anlarda spora başladım hemen. Böyle böyle bir düzen oturttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…