canim ife gececeksen, ilk gunlerde ara ogunlu yap, 2 ana ogun 1 ara ogun, sonra ara ogunu hazir olunca birakirsin, daha kolay olur alisman.
bilemiyorum yanlis mi dusunuyorum ama,
hastaligin azicik rahatlayinca hemen oruc tutuyorsun veya spor yapiyorsun,
sonra yeniden agirlasiyor gibi gozlemliyorum ben.
biraz iyilesmene zaman taniman gerektigini bu surede de oruc ve agir spora ara vermen gerektigini dusunuyorum.
Doktorun ne diyor merak ediyorum?
Gecmis olsun canim
Sen iyice toparlan gel.
Dikkat et kendine
Takıma gelmeden önce de böyleydim, bir iyi bir kötü.. O zaman ne oruç tutuyordum, ne spor vardı, spor zaten şimdi de yok, azıcık yürüyorum, ona da zaten hava almak için ihtiyacım var iyi geliyor..
Benim sorunum yemek yiyememem, son günlerde sudan bile rahatsız oluyorum, midem bulanıyor içince.. Başım çok kötü ağrıyor o ayrı, ama bu kadar güçsüz, takatsiz olmam yemek yemediğim için bence.. Yemekler, kokuları, görünüşü bile rahatsız ediyor artık
Doktora gelince tedavi uzun sürer dedi..
Dikkat etmemişim, bağışıklık sistemim çok zayıflamış.. Yemek yiyemediğin zamanlarda bol bol meyve tüketmeye çalış dedi.. Ben şimdi onu bile zar zor yiyorum..
Dikkat edin kendinize, çok kötü hastalık gerçekten.. Baştan beri yakalandığını anladığında tedavi daha kolay, ben hiç farketmemişim, doktora da ısrarla yakın zamanda hiç hasta olmadım diyorum, o da uzun zaman önce bile olsa yakalanmışsın, genç olduğundan hafif atlatmış ve farketmemişsin.. Ama tedavi olmadığın için onun izleri hala kalmış vücudunda diyor..
Geçmiş olsun canımTakıma gelmeden önce de böyleydim, bir iyi bir kötü.. O zaman ne oruç tutuyordum, ne spor vardı, spor zaten şimdi de yok, azıcık yürüyorum, ona da zaten hava almak için ihtiyacım var iyi geliyor..
Benim sorunum yemek yiyememem, son günlerde sudan bile rahatsız oluyorum, midem bulanıyor içince.. Başım çok kötü ağrıyor o ayrı, ama bu kadar güçsüz, takatsiz olmam yemek yemediğim için bence.. Yemekler, kokuları, görünüşü bile rahatsız ediyor artık
Doktora gelince tedavi uzun sürer dedi..
Dikkat etmemişim, bağışıklık sistemim çok zayıflamış.. Yemek yiyemediğin zamanlarda bol bol meyve tüketmeye çalış dedi.. Ben şimdi onu bile zar zor yiyorum..
Dikkat edin kendinize, çok kötü hastalık gerçekten.. Baştan beri yakalandığını anladığında tedavi daha kolay, ben hiç farketmemişim, doktora da ısrarla yakın zamanda hiç hasta olmadım diyorum, o da uzun zaman önce bile olsa yakalanmışsın, genç olduğundan hafif atlatmış ve farketmemişsin.. Ama tedavi olmadığın için onun izleri hala kalmış vücudunda diyor..
Bende ofisteyim işler yoğun toparlamaya çalışıyorum.Naber kizlar?
Eve geldim ve kitap okuyayim diyorum. Aylardir bas ucumda bana bakiyorlar. Hic olmazsa zaman gecer.
Sporumu 19.30 da yapacagim
30dk zumba strong videosu buldum hosuma gitri
Onun ustune 20dk hiit bikeerg
Sonra da iftar vakti geliyor
Chloe icin egzersizleri cok agir, sakatlanma riski var diye duydum cok.. bende zaten cok sakatlik var o yuzden hic girismiyorum ona. Downdog HIIT uygulamasindan vaktim olursa 20dk core yapiyorum ben, dun basladim iste yarida esimle kizim bozduCanım aslında chloe nin core serisi var ona başlayabilirsin çok uzun zaman harcamaya gerek olmuyor.
Evet, 12:30-19:00 arasi hedefliyorum ama bazi gunler yemegin pismesi uzarsa 8e kayabiliyor aksam yemegi.. hedef tek ara ogun ikisi arasi ama bu aralar istahim acik, galiba regli yaklasiyor.Bende çok tokluk var bu sıra kahvaltıdan sonra daha acıkmadım akşam 6 gibi yemeyi planlıyorum sonra sabah 10 a kdar dururum. Sen if e mi başladın?
Sende iftardan önce tartılırsınBen o saatte işteyim
Bişeyler yapicaz artıkSende iftardan önce tartılırsın
Dikkat edince 1 ayda 3 kilo çok rahat verilir bence verirsinBen ramazan ayı bittiğinde 3 kilo vermiş olmak istiyorum. Şuanki kilom tartı hala 64 gösteriyor buhafta 63ü ucundan görebilirsem ramazanın sonunda daha fazla dikkat ederek 3kilo vermiş olmayı istiyorum kızlar sizce mümkün müdür.
1 kepçe içebilirsin bence brokoli ve semizotu güzel seçenekHayırlı ramazanlar herkese
Nasılsınz ben sabahtan hemek hazrladım skörı oğlanı spora getırdım arabada beklıyorum.
lahana sarması, mercımek corbası, brokoli, semiz otu var. Ben ne yesem bılemedım. Mercımek corbası yasak demi. Ton balıklı salata mı yapsam kendıme
Doyacakmısın sadece corba salatayla. Butun gun besınsız kalıyoruz bnde mercımek corba yaptım yanını düşünüyorumNasıl gidiyor kızlar ben yemek hazırlıklarına başladım. Bugün muhtemelen 1 kepçe mercimek çorbası içicem Bayadır içmiyorum canım istediyanına da salata yerim diye düşünüyorum. Duruma göre bakıcam acayip susadım gerçekten 1 lt kafaya dikersem şaşırmam
Demı. 1 tane lahanada yerım belkı1 kepçe içebilirsin bence brokoli ve semizotu güzel seçenek
Hmm güzelmiş bende 1 2 gün sonra hollywood yaparım diye düşünüyorum güzel bir seçenek olurBugün pepinomu kesme şerefine eriştim malum meyve suyu günü. tadı çok güzel kavun gibi , daha az sulu ve daha az şekerli hali Eki Görüntüle 2824427
PEPİNO MEYVESİNİN FAYDALARI NELERDİR?
Son yıllarda Türkiye’de yetiştirilen pepino, kavun, muz ve ananasa benzeyen tadıyla büyük ilgi görüyor. Pepino’nun kanser hücrelerinin yok olmasında büyük etki sağladığı ve kolesterolü düşürdüğü belirtiliyor. Hücre yenileyici ve kemik gelişimine fayda sağlayan özelliğiyle çocukların gelişiminde büyük rol oynayan pepino, C vitamini deposu olma özelliğiyle idrar yolları, solunum yolları enfeksiyonlarında vücut direncini artırıyor. İçerdiği kalsiyum oranıyla ağrıların giderilmesinde de önemli bir etkiye sahip.
Anemi hastalarının tüketmesinin önerildiği pepino, böbrek kumunda bir hayli etkili. Cinsel duyguları veya isteği uyaran etkisi de bulunan pepinonun, uyku düzenini dengeleyerek, menopoz döneminde yaşanan psikolojik sorunları gidermede olumlu bir etkisi bulunuyor. İçerisinde K vitamini sayesinde kanın pıhtılaşmasını kolaylaştıran bu tropikal meyvenin faydalı olduğu rahatsızlıklar ise şöyle sıralanıyor:.
. Şeker hastalıkları,
. Kemik erimesi,
. Dalak yetmezliği,
. Bağırsak kanseri,
. Gen hastalıkları,
. Mide rahatsızlığı,
. Kansızlık hastalığı,
. Hemofili hastalığı,
. Kilo problemleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?