Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Doyacakmısın sadece corba salatayla. Butun gun besınsız kalıyoruz bnde mercımek corba yaptım yanını düşünüyorum
Bakıcam tas kebabı yapıyorum eğer doymaz isem 2 kaşık kadar patatessiz yiyebilirim. O anki duruma bağlıŞuan açlık yok ama susuzluk kendini baya hissettirdi.

ilk hafta zor gecer, sonrasi kolay olur,
olur bence de planin,
hem bayrama yakin temizliktir alisveristir derken iyice aktiflesiliyor,
bir de bayramlik alacaksan, neden bir beden kucugunu almayayim derken derken bir bakmissin gitmis kilolar
Bayramda 60 görmek istiyorum.

Dikkat edince 1 ayda 3 kilo çok rahat verilir bence verirsin
Teşekkür ederim.

Ayni sorun bende de var. Gunduz bir ara aciktim ama gecti. Ama felaket susamis durumdayim

Brokoli ve semizotu çok güzel olur. Bir kepçe çorba içebilirsin susuzluk gidermesi için hem mideyi de doldurur sonraki şeylere saldırmanı önler

Hayırlı ramazanlar Mercimek çorbası neden yasak olsun canım bende yaptım içeceğim akşama

Bende tekim bugün iftarda kendime mercimek çorbası kabak yemeği ve salata yaptım aynen ya susuzluk zorladı bende baya içerim iftarda

Bugün

Okulda online ders
Yüz yüze ders
Kurs
Nöbet

Yok yoktu çocuklar zaten 1 çocuk 5 çocuğun bedeli
Acıkmadım ama durun susun iflahımı kestiler
Hiç mesafe kuralları umurlarında değil
Sınıfta koşturmacaları hiç bitmiyor leş gibi yer kokusu gemzimi yaktı

Allah kolaylık versin hocam. Ben de aynı vaziyetteyim. Sabah erkenden okula gittim, orucun ilk günü de olunca iyice zorladı.

Mesafe kuralına uyan çocuk hiç görmedim. Aklı başında dediğimiz öğrenciler bile arkadaşlarıyla dip dibe

Hayırlı ramazanlar Mercimek çorbası neden yasak olsun canım bende yaptım içeceğim akşama
Ne bıleyım karb oranı yuksek dıye sanırım tuletmemeye calısıyorum mercımek ıceyım bugun
Şu an hiç aç hissetmiyorum kendimi. Yemeğe saldırmam sanırım, ama çay ve su istiyorum
Sanırım diyete girmem ve if yapmam ramazanda zorlanmamama yarım etti.
Ben zaten aclık sınırında yaşadığım ıcın son zamanlarda bende acıkmadım. Halsizlik var ama. Susadım sadece bide şöyle bı limonlu soda olsa ohh mis

Iyi aksamlar kizlar, ne kadar uzun zaman olmus siteye girmeyeli, nasilsiniz , herkesler iyidir umarim.
Hepinizin Ramazani mubarek olsun.
Citir mi citir olup , ideal kilolariniza gelmissinizdir umarim.
Takimda kimler var kimler yok bakamadim Arrietty_ kaptanim seni ve tum arkadaslarimi opuyorum,kucak dolusu sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…