BakıcamDoyacakmısın sadece corba salatayla. Butun gun besınsız kalıyoruz bnde mercımek corba yaptım yanını düşünüyorum
Gayet güzel menü bence başka bişey gerek bile yok 1 lahana dan bişey olmazDemı. 1 tane lahanada yerım belkı
Bayramda 60 görmek istiyorum.ilk hafta zor gecer, sonrasi kolay olur,
olur bence de planin,
hem bayrama yakin temizliktir alisveristir derken iyice aktiflesiliyor,
bir de bayramlik alacaksan, neden bir beden kucugunu almayayim derken derken bir bakmissin gitmis kilolar
Teşekkür ederim.Dikkat edince 1 ayda 3 kilo çok rahat verilir bence verirsin
Hmm dolu dolu bir menüOrnek ıftar menusu paylasmıs bı dıyetısyen fıkır olsun. Ben yarın kaşarlı tavuk yapayım barı
Ayni sorun bende de var. Gunduz bir ara aciktim ama gecti. Ama felaket susamis durumdayimBende ofisteyim işler yoğun toparlamaya çalışıyorum.
5 gibi çıkarım diyetisyen randevusu için.
Eve gidince de iftar hazırlığı yaparım.
Biraz biraz acıkmaya başladım sanki, ama 15 dk ya geçer açlık hissim.
Ama susadım yalan yok, yemekten çok su, çay, kahve çekiyor canım.
Brokoli ve semizotu çok güzel olur. Bir kepçe çorba içebilirsin susuzluk gidermesi için hem mideyi de doldurur sonraki şeylere saldırmanı önlerHayırlı ramazanlar herkese
Nasılsınz ben sabahtan hemek hazrladım skörı oğlanı spora getırdım arabada beklıyorum.
lahana sarması, mercımek corbası, brokoli, semiz otu var. Ben ne yesem bılemedım. Mercımek corbası yasak demi. Ton balıklı salata mı yapsam kendıme
Sorma benide su zorladı hiç acıkmadım desem yeridir ama ağzım dilim kuruduBenim ilk günüm zor geçiyor ya, meğer beni ayakta tutan suymuş. Susuz mahvoldum resmen.
Hayırlı ramazanlar Mercimek çorbası neden yasak olsun canım bende yaptım içeceğim akşamaHayırlı ramazanlar herkese
Nasılsınz ben sabahtan hemek hazrladım skörı oğlanı spora getırdım arabada beklıyorum.
lahana sarması, mercımek corbası, brokoli, semiz otu var. Ben ne yesem bılemedım. Mercımek corbası yasak demi. Ton balıklı salata mı yapsam kendıme
Bende tekim bugün iftarda kendime mercimek çorbası kabak yemeği ve salata yaptımNasıl gidiyor kızlar ben yemek hazırlıklarına başladım. Bugün muhtemelen 1 kepçe mercimek çorbası içicem Bayadır içmiyorum canım istediyanına da salata yerim diye düşünüyorum. Duruma göre bakıcam acayip susadım gerçekten 1 lt kafaya dikersem şaşırmam
Ayakta zor duruyorum inşaallah çabuk alışırız.Sorma benide su zorladı hiç acıkmadım desem yeridir ama ağzım dilim kurudu
Allah kolaylık versin hocam. Ben de aynı vaziyetteyim. Sabah erkenden okula gittim, orucun ilk günü de olunca iyice zorladı.Bugün
Okulda online ders
Yüz yüze ders
Kurs
Nöbet
Yok yoktu çocuklar zaten 1 çocuk 5 çocuğun bedeli
Acıkmadım ama durun susun iflahımı kestiler
Hiç mesafe kuralları umurlarında değil
Sınıfta koşturmacaları hiç bitmiyor leş gibi yer kokusu gemzimi yaktı
Ben suyu zor icen biriyim. Ben bile susadim :)Benim ilk günüm zor geçiyor ya, meğer beni ayakta tutan suymuş. Susuz mahvoldum resmen.
Ne bıleyım karb oranı yuksek dıye sanırım tuletmemeye calısıyorum mercımek ıceyım bugunHayırlı ramazanlar Mercimek çorbası neden yasak olsun canım bende yaptım içeceğim akşama
Ben zaten aclık sınırında yaşadığım ıcın son zamanlarda bende acıkmadım. Halsizlik var ama. Susadım sadece bide şöyle bı limonlu soda olsa ohh misŞu an hiç aç hissetmiyorum kendimi. Yemeğe saldırmam sanırım, ama çay ve su istiyorum
Sanırım diyete girmem ve if yapmam ramazanda zorlanmamama yarım etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?