Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam alys oyle yapayim. Bugun tam da senin dedigin gibi yaptım

Aslında çok haklısın squad keyifle yapılır hemde iç bacak çalıştırıyor fena ağrıyor her yerin bende squata ağırlık vericem

İyi akşamlar iyi ramazanlar canım benim seni gördüğüme sevindim bende hala buralardayım sen nasılsın iyi misin çocuklar nasıl

hoşgeldinnn.... seninde ramazan ayın mübarek olsun.ben bir çıtır döndüm ki sorma.sen ne haldesin?

Kızlar diyetisyen tartı sonucuma göre bir haftada 1.8kg vermişim Ay ne dengesiz vücudum var, geçen hafta davul gibi şiş gitmiştim diyetisyene o yüzden +400 almış çıkmıştım.
Eve gelip tartılmıştım sonuç daha az çıkmıştı.
Bugün de tam tersi evdeki tartı diyetisyeninkine göre fazla tarttı
Neyse sonuç olarak 61 leri gördüm

Güllaçı sordum laktozsuz süt ve bal kullanarak yapabilirsin sağlıklı tatlı yerine geçer dedi.

Geçende yulaf lapasının sağlıksız ve kalorili olduğu ile ilgili bir konu geçmişti onuda sordum. Seneledir bu alemdeyim böyle bir şey duymadım dedi. Zaten aldığımız yulaf lapası bildiğimiz yulaf dövülerek yapılıyor, kepeği değil, İç rahatalığıyla yiyebilirsin dedi.

Yaaa harikasın maşallah canım tebrik ederim darısı bizlere inşallah. Yulafı dediğin gibi ben çok zararlı bulmuyorum ki her diyetisyen önermez yoksa çok abartmamak kaydıyla bence arada yenebilir diye düşünüyorum senin diyetisyen gibi

Aaa donmussun takima Ceydos, iyiyim canim sen nasilsin?
Alistin mi Ankara'ya, her sey yolunda mi?
Ben kilo alma konusunda oldukca azimli ciktim canim
mecbur alıştım canım. bende ciddi azmettim. son konuştuğumuzda 67'lerdeydim galiba. yılın başında 80'lerle açılış yaptım. sende dön yine beraber verelim.

Iyiyim canim benimde ayni kosturmacalar devam, hemde kilo alma konusunda da cok istikrarliyim Nasil gidiyor diyetin?
Ah şu nankör kilolar ipin ucu kaçınca hemen alıyoruz geri . iyi diyelim iyi olsun diyetim de şu ara biraz yerimde sayıyorum bende ama devam

mecbur alıştım canım. bende ciddi azmettim. son konuştuğumuzda 67'lerdeydim galiba. yılın başında 80'lerle açılış yaptım. sende dön yine beraber verelim.
Guzel gunleriniz olsun Ceydos Ankara'da
Ben suan bu mesaji bile binbir zorlukla yaziyorum cocuklarla keske sizinle kilo verebilsem ama biraz daha alayim ben

Ah şu nankör kilolar ipin ucu kaçınca hemen alıyoruz geri . iyi diyelim iyi olsun diyetim de şu ara biraz yerimde sayıyorum bende ama devam
En azindan azimle kilo vermeye gayret ediyorsun, ben salmis durumdayim 69-70lere ciktim
Cok opuyorum canim, gorusmek uzere

Ben biraz gaza geldim. 50 li kilolara indigim anki mutluluğu hayâl ettim sayenizde. Tesekkürler halacım bu gaz bana biraz gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…