- 5 Mart 2008
- 281
- 1.515
- 638
Tamam alys oyle yapayim. Bugun tam da senin dedigin gibi yaptımcanim ife gececeksen, ilk gunlerde ara ogunlu yap, 2 ana ogun 1 ara ogun, sonra ara ogunu hazir olunca birakirsin, daha kolay olur alisman.
bilemiyorum yanlis mi dusunuyorum ama,
hastaligin azicik rahatlayinca hemen oruc tutuyorsun veya spor yapiyorsun,
sonra yeniden agirlasiyor gibi gozlemliyorum ben.
biraz iyilesmene zaman taniman gerektigini bu surede de oruc ve agir spora ara vermen gerektigini dusunuyorum.
Doktorun ne diyor merak ediyorum?
Aslında çok haklısın squad keyifle yapılır hemde iç bacak çalıştırıyor fena ağrıyor her yerin bende squata ağırlık vericemlistede ne varsa o yapmaya çalışıyorum ama otlarım kalmamış bugün. hem sabah öğününde, hem öğlende biraz geçiştirme oldu. ama bazı günler daha yoğunken menü bazı günler azalıyor. listeye bağlı gidiyorum çoğunlukla. ama su 5200 ml oldu bu saate kadar.
İyi akşamlar iyi ramazanlar canım benim seni gördüğüme sevindimIyi aksamlar kizlar, ne kadar uzun zaman olmus siteye girmeyeli, nasilsiniz , herkesler iyidir umarim.
Hepinizin Ramazani mubarek olsun.
Citir mi citir olup , ideal kilolariniza gelmissinizdir umarim.
Takimda kimler var kimler yok bakamadimArrietty_ kaptanim seni ve tum arkadaslarimi opuyorum,kucak dolusu sevgiler
hoşgeldinnn.... seninde ramazan ayın mübarek olsun.ben bir çıtır döndüm ki sorma.sen ne haldesin?Iyi aksamlar kizlar, ne kadar uzun zaman olmus siteye girmeyeli, nasilsiniz , herkesler iyidir umarim.
Hepinizin Ramazani mubarek olsun.
Citir mi citir olup , ideal kilolariniza gelmissinizdir umarim.
Takimda kimler var kimler yok bakamadimArrietty_ kaptanim seni ve tum arkadaslarimi opuyorum,kucak dolusu sevgiler
Yaaa harikasın maşallah canım tebrik ederim darısı bizlere inşallah. Yulafı dediğin gibi ben çok zararlı bulmuyorum ki her diyetisyen önermez yoksa çok abartmamak kaydıyla bence arada yenebilir diye düşünüyorum senin diyetisyen gibiKızlar diyetisyen tartı sonucuma göre bir haftada 1.8kg vermişimAy ne dengesiz vücudum var, geçen hafta davul gibi şiş gitmiştim diyetisyene o yüzden +400 almış çıkmıştım.
Eve gelip tartılmıştım sonuç daha az çıkmıştı.
Bugün de tam tersi evdeki tartı diyetisyeninkine göre fazla tarttı
Neyse sonuç olarak 61 leri gördüm
Güllaçı sordum laktozsuz süt ve bal kullanarak yapabilirsin sağlıklı tatlı yerine geçer dedi.
Geçende yulaf lapasının sağlıksız ve kalorili olduğu ile ilgili bir konu geçmişti onuda sordum. Seneledir bu alemdeyim böyle bir şey duymadım dedi. Zaten aldığımız yulaf lapası bildiğimiz yulaf dövülerek yapılıyor, kepeği değil, İç rahatalığıyla yiyebilirsin dedi.
Iyiyim canim benimde ayni kosturmacalar devam, hemde kilo alma konusunda da cok istikrarliyimİyi akşamlar iyi ramazanlar canım benim seni gördüğüme sevindimbende hala buralardayım sen nasılsın iyi misin çocuklar nasıl
Aaa donmussun takima Ceydos, iyiyim canim sen nasilsin?hoşgeldinnn.... seninde ramazan ayın mübarek olsun.ben bir çıtır döndüm ki sorma.sen ne haldesin?
mecbur alıştım canım. bende ciddi azmettim. son konuştuğumuzda 67'lerdeydim galiba. yılın başında 80'lerle açılış yaptım. sende dön yine beraber verelim.Aaa donmussun takima Ceydos, iyiyim canim sen nasilsin?
Alistin mi Ankara'ya, her sey yolunda mi?
Ben kilo alma konusunda oldukca azimli ciktim canim
Afiyet olsunİftardan sonra bi şiştim bi şiştim sormayın çorba dan sonra 5 10 dk ara verdim oğluşa yedirdim sonra yemeğime geçtim yine de şiştim sudan sanırım
Ah şu nankör kilolar ipin ucu kaçınca hemen alıyoruz geri . iyi diyelim iyi olsun diyetim deIyiyim canim benimde ayni kosturmacalar devam, hemde kilo alma konusunda da cok istikrarliyimNasil gidiyor diyetin?
Ooow daha varmış sizin orda canım allah kabul etsin ❤Afiyet olsun
Ben son anda detoks corbasi yaptim.
1,5 saatim var iftara :)
Ay bende şiştim ama sudan değilİftardan sonra bi şiştim bi şiştim sormayın çorba dan sonra 5 10 dk ara verdim oğluşa yedirdim sonra yemeğime geçtim yine de şiştim sudan sanırım
Guzel gunleriniz olsun Ceydos Ankara'damecbur alıştım canım. bende ciddi azmettim. son konuştuğumuzda 67'lerdeydim galiba. yılın başında 80'lerle açılış yaptım. sende dön yine beraber verelim.
Canim hosbuldum , nasilsin Zeynebim?
En azindan azimle kilo vermeye gayret ediyorsun, ben salmis durumdayim 69-70lere ciktimAh şu nankör kilolar ipin ucu kaçınca hemen alıyoruz geri . iyi diyelim iyi olsun diyetim deşu ara biraz yerimde sayıyorum bende ama devam
Ben biraz gaza geldim. 50 li kilolara indigim anki mutluluğu hayâl ettim sayenizde. Tesekkürler halacım bu gaz bana biraz giderİnsallah 5 ile baslayan rakamlari goremeyen kimler varsa bu cuma hemen görür çoook amin
İnsallah seninde çok az kalmis bence görmemen için neden yok
Uzun süre sonra 5li rakamlari gormek coook guzelhicbir yemek bana bu mutlugu vermemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?