Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oruçluyken benim de canım aşırı istedi bugün.

Ay ne iyi etmissin o zaman

Ben ilk kez ogrenciyken icmistim bu corbayi, nedense bizim oralarda yapilmaz, boyle yolculukta denk geldim ictim (zaten corba parasindan baska da param yoko zamanlar ). Ahaha o gun bugundur en sevdigim oldu.

Ben de biraz abartirim yemegi, o yuzden anlıyorum seni, korkunu da.

Amma velakin bak aksam yemeginde 1 porsiyon yememissin ki yemeyin gayet diyete uygun olmasina ragmen ve de sahurda sadece yogurt olmasina ragmen. Bunu anlamıyorum cidden. Sonucta vücudunun mineral ve vitaminlere ihtiyaci var ve bunlari gunluk alman gerekir. Bunlardan kesmen sana fayda saglamaz.

1 kg versem dedigin az bir sey degil, oyle kucuk gorme.

Ama sen şu an ne yapıyorsun biliyor Musun? Vücudunu bu kadar düşük kaloriye alıştırdığın için diyeti bıraktığın an bu kiloları geri alırsın. Yani düşük kaloriye alıştırıyorsun. Bu bakış açısı zaten yeme bozukluğuna sebep oluyor. Ben genel olarak 1000 kalori altına düşmemek gerektiğini düşünüyorum. Çünkü hızlı kilo vermek güzel olabilir ama uzun vadede o kiloların bir kalıcılığı olmuyor maalesef. Az ver ama öz ver.

Son düzenleme:
Ay ne iyi etmissin o zaman

Ben ilk kez ogrenciyken icmistim bu corbayi, nedense bizim oralarda yapilmaz, boyle yolculukta denk geldim ictim (zaten corba parasindan baska da param yoko zamanlar ). Ahaha o gun bugundur en sevdigim oldu.
Benim de favorim kendisi. Bayılırım valla

Aslında bu son zamanlarda gelişen bişey kaç aydır herşey den yiyip porsiyon kontrolü yapıyordum.(paketli gıdalar, şeker ve türevleri hariç. Onlar çoğunlukla çıktı hayatımdan ) Son 1 aydır az yiyorum fazlasından korkuyorum bu kadar az yemeye kilo az gidince ya da değişmeyince daha çok tedirgin oluyorum. Geçici bir dönem diye düşünüyorum şu ramazanı kazasız belasız atlatırsam herşey düzelir inşeAllah

Ben kayısı çayını kabızlık için içiyorum..çnfr sinema çki de var ama haftada 3 gün filan anca. Bundan sonra tüketmeyeyiöçm en iyisi

Yumurtaya ne dersin?
Yumurtadan kusmazsam olabılır yarım en azından
Evet evet peynır cay yesıllık fqlan boyle hafıf gecıreyım

Ben kayısı çayını kabızlık için içiyorum..çnfr sinema çki de var ama haftada 3 gün filan anca. Bundan sonra tüketmeyeyiöçm en iyisi
Anladım canım wc için mi diye yazacaktım, sözlüğün azizliğine uğramışım.
Bende tüketirdim ve barsak tembelliğim oldu. Doktor sebebinin sinemaki olabileceğini söyledi. Alışkanlık yapıyormuş ve o olmadan wc ye çıkamaz hale getiriyormuş.

Kolay gelsin.
Tasinmak cok cok zor ama keyifli de.
Cok zorlama kendini, 1 hafta gec olsun ama keyfin kacmasin.

O isyerini de hic sevmedim, hep mi yogun olur bu ne boyle
İşyeri ile ilgili değil, kendi işimiz gibi aslında. Ben muhasebedeyim vergi döneminin biri biter biri başlar bizde. Geçen aylarda ki yoğunluğun sebebi muhasebe programının değişikliğiydi. Bütün bilgileri yeni programa taşıdım. İş olayınıda düzene sokuyorum baya baya inşallah.

Iyi aksamlar canim
Desene cok yogun gunler seni bekliyor
Biter canim, ama yorucu olacagi kesin
Tembelliğimde üstümde bu ara tam tersine
Kolaylıklar diliyorum canım sana ❤

Amin canım inşallah hepimizin yuvaları sağlıklı ve huzurlu olsun
1 ay sonra bahçemde kitabım ve kahvemle yapacağım keyfin hayali heveslendiriyor beni
Ayy en sevdiğim gerçekten yorucu oluyor taşınmak ama sonrasında ki temizlik düzen ferahlık şahane dua edin bana da almak istediğim evi alayım da bende böyle darlanayım bitecek kaptanım merak etme
Amin canım Allah gönlüne göre versin. En sıkıcı kısmı tadilat işi. Normalde ocak sonu diye anlaştığımız evi nisan ortası teslim alabiliyoruz. Kiracıyı çıkarmak içinde 6/7 ay uğraştık. Bir senedir aldığım borç ödediğim eve taşınamadım bir türlü. Bunlar çok yıprattı sinirlerimizi. Taşınma yoğunluğunu kafaya takıncada, şımarıklık etme diye kızıyorum kendime aslında.

harikasın nasıl güzel görünüyorlar
Alys giderken banada seslen

Okadar tokum ki, sahur yapacak yer yok bol bol su iceyim
bende öyleydim tokluğa rağmen azda olsa yedim
marulu doğradım limon ve zeytinyağı ekleyip
1 kaşık peynirli omlet ile gömdüm
kıtlık çekip kilo sabitlemesinden korkuyorum
diyetisyenim omad iyidir ama 15:00 16:00 gibi yersen faydalıdır diğer türlü ters etki yapar dedi

Aynen doğru söylüyorsun kaptanım beklemek, işlerin yolunda gitmemesi çok yıpratıyor gerçekten insanı sabrın sonu selamet çok az kaldı işin büyük ve zor olan kısmını atlatmışsınız bundan sonrası keyif kahvesini miss gibi yeni evinde huzurla içmeğe kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…