- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Gerçekten öyle 5 sonra yenilince hiçbir etkisi yok ne ifin ne omadın boşuna aç kalmış oluyorsunbende öyleydim tokluğa rağmen azda olsa yedim
marulu doğradım limon ve zeytinyağı ekleyip
1 kaşık peynirli omlet ile gömdüm
kıtlık çekip kilo sabitlemesinden korkuyorum
diyetisyenim omad iyidir ama 15:00 16:00 gibi yersen faydalıdır diğer türlü ters etki yapar dedi
Kaptanım wc sorunu bende de varAnladım canım wc için mi diye yazacaktım, sözlüğün azizliğine uğramışım.
Bende tüketirdim ve barsak tembelliğim oldu. Doktor sebebinin sinemaki olabileceğini söyledi. Alışkanlık yapıyormuş ve o olmadan wc ye çıkamaz hale getiriyormuş.
Sabah aç karnına ılık limonlu su içine 2 yk zeytinyağı dedi canımKaptanım wc sorunu bende de vardiyetisyen bunun içşn bişey önerdi mi sabah zeytinyağı için yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam yapıp memnun kalmışmıydın
Ellerine sağlık ablaHayırlı akşamlar kızlar
Ve karşınızda ilk defa denediğim lahmacunum
Benim lahmacun canavarı küçük oğlan beğendi
Tarifi
Hamuru
2 sb su
Aldığı kadar un
1 tk tuz
Üst malzemesi
400 gr kıyma
1 büyük soğan
1 büyük kırmızı biber
3 yeşil biber
2 domates
1 tutamdan fazla maydanoz
Karabiber
kırmızı toz biber
Pul biber
Tuz
1 yk biber salçası
1 yk domates salçası
1 çay bardağı sıvı yağ
Malzemeleri robottan çektim kıyma ile yoğurdum
Sıvı yağ, tuz ve baharatları da ekleyip tekrar yoğurdum
Hamuru yarım saat kadar dinlendirdim
12 eşit parçaya ayırdım .
Açtığım hamurların üzerlerine kıymalı harçtan 2 yk koydum kaşığın tersiyle yaydım
Bazlama tavasında altı kızarana kadar pişirdim
Üzerine kapak örttüm üst malzemesi de pişti
Afiyet olsun
Kolay gelsin kaptanım sonu güzel olacak, şimdiki süreç zor olsadaMerhaba kızlar, evde taşınma işleri hız kazandı. Çok uğrayamıyorum gruba. Haftasonu evi teslim alıyoruz sonrası temizlik ve taşınma olacak. Evde kutular yığılmaya başladı. Düzen yok ve düzensizlik beni çok strese sokar.
İşyerinde yine bir vergi dönemi orayada ağırlık vermem lazım.
Sanırım reglim gelecek yakında içim darlanıyor, hemencecik sinirleniyorum. Oda girdi sıraya, eksikmiş gibi.
Benimle konuşanın içi darlanır bu ara
Hepsi bitecek diye teselli ediyorum kendimi. Offf çabuk bitsin please
Gerçekten çok hızlo maşallah hadi hedefe az kalmışGeçen haftaki kilo 64.0
Bu hafta: 61,7
Aradaki fark:2 kilo 300 gram
Gelecek haftaki hedef:60.0
Sanırım ilk hafta diye bu kadar çok gitti. Dediğim gibi ilk defa bu kadar sıkı diyet ve spor yapıyorum. Çok mutlu oldum bekle beni 55
TebriklerGeçen haftaki kilo 64.0
Sanırım ilk hafta diye bu kadar çok gitti. Dediğim gibi ilk defa bu kadar sıkı diyet ve spor yapıyorum. Çok mutlu oldum bekle beni 55
Bilmiyordum ya tühhTebrikler, yalnız canim tarti fotonun isim+tarih yazili bir kağıt ile beraber olmasi gerekiyor ki, daha çabuk listeye girebil.
Bilmiyordum ya tühh
Pazartes günü o şekilde yaparım artık şu an 3 bardak su içtim fazla çıkarım tartıda .
5 leri görmüşsün canım tebrikler maşallah sana ❤Arrietty_ sedulu H3RA_
Gecen hafta : 60.4
Bu hafta 59.6
Fark: 0.8
Yuzde: 1.324
Eki Görüntüle 2826781
5 leri görmüşsün canım tebrikler maşallah sana ❤
Günaydın harika bir gün değil mi
Geçen hafta: 64,55kg
Bu hafta: 63,80 kg
Fark: 0,75kg
Yüzde: %1,16 azalış
Gelecek hafta için hedef kilo: 63,00
Eki Görüntüle 2826734
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2826735
Çok güzel bir eksi, tarih ve nickinin olduğu şekilde fotolu olması gerekiyor canım. Yeniden paylaşır mısın.Geçen haftaki kilo 64.0
Reglinin etkisi mutlaka vardır. Gerçi izindesin ama ramazan daha yeni başladı. Bitene kadar bir aç aylık emeğin heba olmasın.Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah
Geçen hafta 66.4 kg
Bu hafta 67.5 kg
Fark +1.1 kg
Yüzde olarak fark %-1.656
Bu artı değer benim için çok normal sebepleri var
Öncelikle yeme içme düzenim ve de uyku düzenim değişti
Ramazan aylarında istesem de dikkat edemem ara öğün gibi can kurtaran öğün faktörü ortadan kalkıyor
ana öğünlerde dikkat ettiğim zamanlarda yani porsiyon küçültme ya da tek tip beslenme hatta 2 öğünü birleştirme gibi durumlarda ara öğünler halsizliği enerji düşüklüğünü ortadan kaldırmada bire bir bu yadsınamaz bir gerçek benim için
Iftar sonrası ve sahurda suyu çok fazla içemem mide problemlerine yol açıyor ben de mide suyunun ağza gelmesi gibi
Ayrıca adetliyim
Bu hafta hiç adımlama yapamadım
Zaten iftar sonrası günün yorgunluğu ile uyudum kaldım
Karbonhidratlı besledim
Miktarlarını abarttığımı düşünmüyorum
Oruç vakti herkese ayrı ayrı menü çıkarmak çok da kolay değil
Eskiden 17.00 den önce kendim ne yiyeceksem yiyiyor ve enerjik bir şekilde oğlanlara istediklerini çok kolay hazırlayabiliyordum canım bile istemiyordu
Şimdi can istekliğinden çok zaten bütün gün aç susuz online ve yüz yüze dersler evin her türlü sorumluluğu ve sonrası yemek hazırlama insanın yaşi da geçtikçe çok kolay değil
Ve son olarak saat 17.00 den sonra yemek yemek beni cidden olumsuz etkiliyor
Oooo süpersin tatlım,Arrietty_ sedulu H3RA_
Gecen hafta : 60.4
Bu hafta 59.6
Fark: 0.8
Yuzde: 1.324
Eki Görüntüle 2826781
Oooo süpersin tatlım,dua et bende peşinden geleyim
Benim hedef 55 eğer yapabilirde o rakamlara gidersem 52-53 istiyorum. Yazarken bile hayal gibi geldi gerçi
Aynen arttırmam lazım hareketi çok haklısın çabalicam bu haftadaOaktree tebrikler canim güzel eksi. Biraz daha hareketli olsan . Gerci Aralikdan bu yana baya kilo verdin. Beslenmen ve su miktarin cok guzel.Tek eksik biraz daha hareketlilik
Vaveyylla not kismi cok onemli. Verecegin kilo fazla degil esas listeye girmeyi dusunmuyor isen sorun yok bugun ki bildirimde. Haftaya cuma not eklersin
Alys harikasin hedefinede planladigin gibi ulasirsin
Varyemez evet izindesin ama cok hamur isi tatli yiyorsun. Sahsen ben diyet grubunda ,gormek istemem hergun tatli . Izinde oldugun icin paylasim yapmaya bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?