Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gerçekten öyle 5 sonra yenilince hiçbir etkisi yok ne ifin ne omadın boşuna aç kalmış oluyorsun

Kaptanım wc sorunu bende de var diyetisyen bunun içşn bişey önerdi mi sabah zeytinyağı için yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam yapıp memnun kalmışmıydın

Kaptanım wc sorunu bende de var diyetisyen bunun içşn bişey önerdi mi sabah zeytinyağı için yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam yapıp memnun kalmışmıydın
Sabah aç karnına ılık limonlu su içine 2 yk zeytinyağı dedi canım
Ama ben yapamıyorum yağı bu şekilde içemiyorum illa ki bir şeyin içine gizlemem lazım. Ama sen yapabilirsen orucunu bununla aç. En etkili yöntem budur dedi.

Ellerine sağlık abla afiyet olsun
Kolay gelsin kaptanım sonu güzel olacak, şimdiki süreç zor olsada sağlıkla huzurla oturun inş evinizde

Geçen haftaki kilo 64.0
Bu hafta: 61,7
Aradaki fark:2 kilo 300 gram
Gelecek haftaki hedef:60.0
Sanırım ilk hafta diye bu kadar çok gitti. Dediğim gibi ilk defa bu kadar sıkı diyet ve spor yapıyorum. Çok mutlu oldum bekle beni 55

Eklentiler

• 8E232830-422D-4CA6-B0A5-36E5A42AED4C.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Gerçekten çok hızlo maşallah hadi hedefe az kalmış

Tebrikler, yalnız canim tarti fotonun isim+tarih yazili bir kağıt ile beraber olmasi gerekiyor ki, daha çabuk listeye girebil.

Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah

Geçen hafta 66.4 kg
Bu hafta 67.5 kg
Fark +1.1 kg
Yüzde olarak fark %-1.656

Bu artı değer benim için çok normal sebepleri var

Öncelikle yeme içme düzenim ve de uyku düzenim değişti
Ramazan aylarında istesem de dikkat edemem ara öğün gibi can kurtaran öğün faktörü ortadan kalkıyor
ana öğünlerde dikkat ettiğim zamanlarda yani porsiyon küçültme ya da tek tip beslenme hatta 2 öğünü birleştirme gibi durumlarda ara öğünler halsizliği enerji düşüklüğünü ortadan kaldırmada bire bir bu yadsınamaz bir gerçek benim için
Iftar sonrası ve sahurda suyu çok fazla içemem mide problemlerine yol açıyor ben de mide suyunun ağza gelmesi gibi

Ayrıca adetliyim

Bu hafta hiç adımlama yapamadım
Zaten iftar sonrası günün yorgunluğu ile uyudum kaldım

Karbonhidratlı besledim
Miktarlarını abarttığımı düşünmüyorum
Oruç vakti herkese ayrı ayrı menü çıkarmak çok da kolay değil

Eskiden 17.00 den önce kendim ne yiyeceksem yiyiyor ve enerjik bir şekilde oğlanlara istediklerini çok kolay hazırlayabiliyordum canım bile istemiyordu
Şimdi can istekliğinden çok zaten bütün gün aç susuz online ve yüz yüze dersler evin her türlü sorumluluğu ve sonrası yemek hazırlama insanın yaşi da geçtikçe çok kolay değil

Ve son olarak saat 17.00 den sonra yemek yemek beni cidden olumsuz etkiliyor

Eklentiler

• 20210416_083959.webp
    21 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

Çok güzel eksi canım tebrikler
Çok güzel bir eksi, tarih ve nickinin olduğu şekilde fotolu olması gerekiyor canım. Yeniden paylaşır mısın.

Reglinin etkisi mutlaka vardır. Gerçi izindesin ama ramazan daha yeni başladı. Bitene kadar bir aç aylık emeğin heba olmasın.
Gram gram verip çok kolay alıyoruz çünkü.
Arrietty_ sedulu H3RA_

Gecen hafta : 60.4
Bu hafta 59.6
Fark: 0.8
Yuzde: 1.324

Eki Görüntüle 2826781
Oooo süpersin tatlım, dua et bende peşinden geleyim
Benim hedef 55 eğer yapabilirde o rakamlara gidersem 52-53 istiyorum. Yazarken bile hayal gibi geldi gerçi

Oooo süpersin tatlım, dua et bende peşinden geleyim
Benim hedef 55 eğer yapabilirde o rakamlara gidersem 52-53 istiyorum. Yazarken bile hayal gibi geldi gerçi

benim de 3 hedefim var,

ramazan sonuna 58,
yaz sonuna 55
sonrasi icin de 53 (bu da cok uzak bir hedef simdilik)

Oaktree tebrikler canim güzel eksi. Biraz daha hareketli olsan . Gerci Aralikdan bu yana baya kilo verdin. Beslenmen ve su miktarin cok guzel.Tek eksik biraz daha hareketlilik

Vaveyylla not kismi cok onemli. Verecegin kilo fazla degil esas listeye girmeyi dusunmuyor isen sorun yok bugun ki bildirimde. Haftaya cuma not eklersin

Alys harikasin hedefinede planladigin gibi ulasirsin

Varyemez evet izindesin ama cok hamur isi tatli yiyorsun. Sahsen ben diyet grubunda ,gormek istemem hergun tatli . Izinde oldugun icin paylasim yapmaya bilirsin.

Aynen arttırmam lazım hareketi çok haklısın çabalicam bu haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…