Dünden kalmışı çok yapmışım çöpe atmaktansa evdekilere tirit yaptım ben onu yedim.Ne kadar çok musakka yiyorsun
Ramazanda kabul oluyor ya yillardir. Yeni mi degistiNiye olmasin
Persembe tartilari arti gelirsem diye dusunerek kabul olmuyor. Sehir disi vs gibi durumlar icin daha cok
Yarin bekliyorum tarti fotosunu. Ardindan izne ayiririm seni
Afiyet olsun şimdidenBen cok seviyorum tadini
Sahur da guzel oluyor
Yarin 2 dilim yiyecegim ben
Hmm sorayim ben bir bunuRamazanda kabul oluyor ya yillardir. Yeni mi degisti
Sahur
Çarliston biberli kaşarlı yumurta
Yarım salatalık
Yarım domates
2 çemen dün iftarda yemiştim yazmayı unuttum.
İftar
2 kepçe mercimek çorbası
Fırında levrek
Bol salata
Ara
Şekeriz bir bardak çay
7fındık
21 kuru üzüm. Üzümlerim çok küçükler
Su 2 litre olur sahura kadar
Birde spordan sonra saat 1-2 arası bir bardak süt içine 1 tatlı kaşığı ciha bir çay kaşığından az bal bi tutam tarçın ekledim içmeyi düşünüyorum olur mu?
Sporlar daha sonra eklerim
Arrietty_ @sedulu @neutral
Bnde tartıyı soracaktım. Kacta tartılalım yarın. Sahurdan sonra sabah artı cıkmayalımHmm sorayim ben bir bunu
Sütün bende öyle bi etkisi yok bildiğim kadarıyla bu zmn kadar dokunmadı hiçKulaga guzel geliyor sutun, sadece o saatte gaz yapip uyumana mani olur mu bilemedim.
En gec 17Bnde tartıyı soracaktım. Kacta tartılalım yarın. Sahurdan sonra sabah artı cıkmayalım
Cok sısıyorum sanırsın 1 tencere yemek yemısım. Spor yapamıyorum sureklı yemek bısey hazırlıgı halsız kalıyorum. Bu adımlar evde işlerden olanTavuk fazla bile olabilirmiş.
Ama guzel olmus bence.
Bundan sonra bolca su.
Tamam saat 3-4 gıbı hallederım o zamanEn gec 17
Sütün bende öyle bi etkisi yok bildiğim kadarıyla bu zmn kadar dokunmadı hiçama ztn geç uyuyorum. Eşime sahur hazırlayıp yatıyorum.
Lafı mı olur canım adresi yazman yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?