Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evden mi birde dersler?
2ay online dersi vardi benimkinin,ben de gun icinde zor geliyordum takima
Evet yine evden artik 1. Sinif diye ogretmen yanlarinda durun anlamadiklarini soyleyin yardinci olun diyor bastan birlikte okuyoruz. Ders biter bitmez odevler whatsapptan atiliyor. Butun gun birlikte ilkokul okuyoruz artik

sedu az fark ile gectim seni hehehe
Alys 1 gün adimlarin yandigi halde 1. olmussun Tebrikler

Oooohhhhh mezunum artık
Tebrikler
Haklısın, bu hafta gerçekten kafam çok rahattı. Ne yesem stresi yaşamadım

Evet yine evden artik 1. Sinif diye ogretmen yanlarinda durun anlamadiklarini soyleyin yardinci olun diyor bastan birlikte okuyoruz. Ders biter bitmez odevler whatsapptan atiliyor. Butun gun birlikte ilkokul okuyoruz artik
Ay cok kotu durum
Yani elin kolun bagli kaliyor,bisey yapamiyorsun
Benim oglum cok utangac,sürekli hadi hadi denmesi gerek. Burda bizim yanlarinda olmamiza gerek yoktu ama gozum surekli ustundeydi caktirmadan. Oyle ekrana bakiyordu,duyuyordum odev verildigini. Yardimda istemez. Sonra cozdu tabi ,yardim alabilirsin benden diye .Sonra anne bir bakar misin ile basladi ardindan kendi yapmaya basladi.

Aslında buradayım ama daha fazla verir miyim bilmiyorum artık. Çünkü sıkılaşma çalışacağım göbek bölgesi için. Diyet yine devam tabi de kilo verimi nasıl olur bilemem
bu ne demek kiz:)))
Hahaha grubu sabote edicem

Bu hafta burun farkıyla eslesemiyorum, bu da bana ders olsun, haftaya daha iyi bir adım sayım olacak

hakikaten nasil oldu o is,
2 gundur de pek adimlama yapmadim.

kizlar bu demek ki siz tembellesmissiniz.
yarin da ip atlicam ona gore kalkinin bakayim
ben tembellesmedim ya
Huawei saatim benim.Ama annemde kaldi haftasonu.Pazartesi telefonu tasidim surekli ama cep olmayinca evde mii band var ona gectim.
Ama saymiyor arkadas tüm adimlari.Deli oldum
Bu sanah baya temizlik yaptim. daha 1149 adim diyor
Telefonu alsam veya obur saat olsa 2-300o olmustu. Bisiklet ile gidicem birazdan anneme. Kol ve sirt calisiyorum bir yandan

Eki Görüntüle 2820903
Geçen Cuma: 64 kg
Bu Cuma ise: 63.85
Fark: %0,23
Haftaya hedefim: 63.60
Arrietty_ sedulu H3RA_

tünaydın canım. sanırım geçen hafta kilonu karıştırmışsın.

Ahhh aynen canim benimki de utangac surekli ben diyorum hadi katil sende yapabilirsin bu sorunun cevabini biliyorsun hadi bu metni okuyabilirsin diye diye... Ne guzel kendisi yine yapmaya baslamis ben birakip gidince kamerayi kapatip pesimden geliyor daha insallah yuzyuze egitime rahatca gonderebilecegimiz gunler gelir en azindan odevler kalir geriye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…