Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canımsın Senin sonuç yine mükemmel. Tebrik ederim
Aramızdaki fark ben çok az yiyerek bu kiloya düşmeye çalışıyorum sen ise şahane menü ve sporlarınla çok güzel kilo veriyorsun sonunda vücudum dediğin kıtlığa girecek valla bu hafta kendime yeni bir düzen oluşturucam senin gibi.

Sabah iyi başlasa da noddledan sonra iyi değil. Hareketimde hiç yok
Bana göre gayet iyi bi mönü. Ama spor olsaymış daha iyiydi cezayı saymıyorum.
Bugün ztn rezalet. 10 adım dışında başka bişi yoktu bugün için
10 bin adım 300 puan

Sahur yapmadım

İftar
Haşlanmış karnabahar ve brokoli
Haşlanmış tavuk göğsü
Bir kase yoğurt

1.750 su sahura kadar 2 olur

38 dk chole 380 puan
Bence çok harika 2 kepçe mercimek çorbası var. Unutmuşum
Buda harika 3 kepçe çorba var unutmuşum
Bugün de iyi gibi ya bilemedim. Sahurdaki yumurta kalabalık gibi gözüksede besleyiciydi.
Bugünde iyi gibi ama bu hafta hep mercimek çorbasıyla açtım karbonhidratı yüksek demiştiniz ama zatn bu hafta sırf zararlı karbonhidrat tükketim.
Bana kalırsa hafta sonu lahana sarması noodle ve pzrtesi günki hamur işlerinden sonra yemeği tekrar azaltıp yada daha bi dengelimi diyelim bilemedim ve spor etmem bu haftamı kılpayı kurtardı.
Bu arada ödül yapmıycam yeterince yaptım
Yani kendi çapımda kendimi değerlendirmeye çalıştım siz ne dersiniz bilmiyorum.

Ayyyy miy miy miy
Günde 7500 adim atmak Hicde zor degil. Senin ihtiyacin olan hareketlilik bu. Yarin deepti sonrasi fark etmicen bile Adimlarin nasil cogaldigini
Menu guzel, az agla
Ahahaha gecen 14 bin attım ama bı tebrık etmedın gorursun sen durdugum yerde ayaklarımı sallayıp adım yapacam
Ssss kimse duymasın bir pide yedim kıymalı

Ne yicen de bakayım
Cerez falan yaw ben ne yıyebılırım

değerlendirmen çok güzel olmuş valla bayıldım. karbonhidrat yakmış seni unutulan çorbalar falan. sahurda mutlaka 1 yada 2 yumurta yemelisin ki vücudun depolama yapmasın iftarda.

değerlendirmen çok güzel olmuş valla bayıldım. karbonhidrat yakmış seni unutulan çorbalar falan. sahurda mutlaka 1 yada 2 yumurta yemelisin ki vücudun depolama yapmasın iftarda.
Sahur yapmıyorum genellikle ama canım yumurta istiyordu eşime biberli sos yaparken yumurtamın içinede attım . Bu akşam keto ekmeği yemek için sahur yapıcam çorbaları neden unuttum bilmiyorum listeleri toplayınca hiçbirine yazmadığımı gördüm. Üzgünüm.

Yumurtada hic problem yok.
Corba da 1 kepce ile sınırlı kalsan her gun oruclu iken olabilir, ama bu kadar coksa haftada 2 gun ancak.
Kekler noddlelar derken bence aslinda iyiymis cuma sonucun
O noddle benim de neredeyse bir haftama sebep olmus idi namussuz.

Bence bu hafta guzel dengeli beslen, haftaya eksi gelirsin kesin. Cunku bu menulere bile arti gelmemissin demek ki metabolizman hizli.

Bugün sahurda yulaf tabanlı pizza yapacam ayy değişik bişe olsun istedim Asi Matmazel sende sahurda sadece yoğurt yeme bence azcık bişeler ye olurmu en azından yumurta haşlama

Ooo afiyet olsun şimdiden.
Hic denemedim ins guzel olur.

Ben arada tam bugdaydan dürüm(tortilla) ustune yaparim, 1 dilim ekmek kadar ancadir herhalde kucuk boyu.
Gayet ideal.

Ramazan boyunca çorbasız kalmayız her çorba için mi diyorsun bir kepçe yoksa mercimek için mi. Yarın buğdaylı yoğurt çorbası yapıcam bayadırda yemiyorum çok özledim . Bilmiyorum ki hızlı mı yavaşmı bekarken hızlı olduğunu biliyorum çünkü yemekleri pilavı ekmeği ikişer tabak yerdim kiloyu geç gram bile almazdım ama iki çocuktan sonra nicedir vucudumun hali bilmiyorum

Gayet güzel ve yerinde tespitler kendini çözmek için güzel başlangıç yaptığın hataları bilirsen onlardan sakınarak daha güzel ve yararlı menüler oluşturursun sporlarıda yükseltince gelsin eksikler

Afiyet olsun
Cift puan Bende isterim
Menu ve sporlar guzel. Yarin oruclu iken 30dk p90 yapmayi planliyorum
Bu menün kotu degil ki. Obur gunleri de bulup tek tek alintilayip göz gecir bi. Analiz edip paylas bizimle
Guzel Coh begendim

Sadece ip atlamada yarisirim he.
Bunlarla kim nasil yarissin

Aaa yemek yemissin
Yapma odul ama bence bu aksam sahurda yumurta ye, protein cok eksik kalmasin.
Menümü değiştiricem artık aslında sahurda bişeyler yiyince çok rahatsız oluyorum en güzeli yoğurt kürü ama iftarda protein ve sebze alıcam porsiyon miktarını normal seviye de tutucam bu hafta da böyle denicem bakalım vücudum kıtlığa girsin istemiyorum dünkü uyarılarınızı dikkate alıcam canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…