Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Denicem kaptanım

Şahanesin

Helal olsun tatlım şahane sonuç

@noram bu hafta hem menü hem sporların sonucu muhteşem bir sonuç

Bizede nasip olur inşeAllah

Şahane

Totemimiz bu olsun artık

Tebrikler kaptan

Bugün sahurda yulaf tabanlı pizza yapacam ayy değişik bişe olsun istedim Asi Matmazel sende sahurda sadece yoğurt yeme bence azcık bişeler ye olurmu en azından yumurta haşlama
Ayy şahane olur çok iyi düşünmüşsün E English_teacherrr Aslında canım yulaflı tost istiyor ama sahurda bişeyler yiyince midem kötü oluyor hazımsızlık gibi o yüzden yoğurtla geçiştiriyorum. Bakalım duruma göre yapıcaz bişeyler

Sabah simit yedigim icin sonra dengeleyip, kalori miktarini ve yuzdeleri dengeledim.yine de hafta sonu yedigim simit dogru degildir su asamada belki.
Oglen 2 yk muhallebi yedigim icin aksam salata yedim.yuzde ve kalori miktari dengeli.
Bugun yuksek kalori almisim 1500un ustunde.tartida istemedigim sonucu gorunce modum cok cabuk dusuyor 2 oglen yemegi yapmisim.
Ilk oruc gunu.sahuru kalori olarak abartsamda aksam dengeledim,yuzdeler ve kalori yine uygundu.
Iftardan sonra arayi yapmasaymisim iyiymis.

Bugunku menumde uygun olmayan bir sey yok.

Simdi yorum yaparken, cok cok hafif beslenen kisilerle kiyaslama yapmiyorum,
(yapabilenleri tebrik ediyorum) cok yogun bir is hayatim ve migrenim var.
Ama bunlar bahane degil bu kaloriyle 300,500 gr verebilmeliydim sadece.
Menulerimi ve yazdiklarimi incelerken bu hafta modumun dusuk oldugunu, kilo veremeyecegimi dusundugumu gordum.cunku pzt artiyla uyanmistim.

Ketojenik diyeti abartiyorumdur belki,artik yapmamaya karar verdim-bu kadar yag orani yuksek olan bir durumda kilo versemde vucuduma mutlaka zarari vardir diye dusunuyorum.

Benim cesitlerim fazla oluyor galiba, onu azaltacagim, daha peynir-zeytin-yumurta tarzi sade tutmayi dusunuyorum.

Ekmek yemiyorum ne zamandir, artik sahurda 1 kepekli grissiniye devam edecegim.
Kh,yag,protein oranini hesaplamadan daha ortalama ve cesitsiz beslenecegim.

Ilk basladigim gunler sifir su ve egzersizden 2,5 lt suya,oruclu olsam da adimlamaya ve bazi basit egzersizlere gectim.
Belki artirarak giderim bir kac kilo verince daha karmasik egzersizlere de baslarim.

Gunluk gibi yazdim-netice itibariyle ketojenigi kismen birakiyorum.

Afiyet olsun canım Ödül çok güzel spor da. Çok severim ben de fırın makarnayı

İftar editi
Vişne suyunu içmedim.
İzin çıkarsa sahurda içebilirim.

Eşim güzel menü olmuş
Gayet güzel
Güzel bir gün olmuş

Bugünkü menü çok iyi

Muhtemelen sana yaramadı ketojenik başka alternatifler bakmalı
Kaptanım şahane videolardı kaydettim hepsini. Yaptığın Sporlar kadar yapabilsem keşke
10000 adım 300 puan
30 dk leslie 120 puan toplam 420 puan
Arrietty_ H3RA_ @sedulu Asi Matmazel
Eşim tebrikler güzel bende kalkıp hemen tamamlayalım adımları

Güzel yorumlamışsın her bünye farklı olduğu için her beslenmede uygun olmayabilir muhtemelen senin için uygun değildi. Bundan sonrası için daha farklı bir beslenme şekli bulmalı

Umarım
Teşekkürler

Arrietty_ H3RA_ @Serina08

21 bin adim 630p
30 dak yuruyus 30p
30 dak yoga 60p

Toplam 720 puan

Suyu da tam olcemedim, ama 2.5 olmustur en az.

Eki Görüntüle 2827515
Tebrik ederim canim sporlarin sabane menuyu ben mi goremedim. Bu hafta sporu salmıştım ben ramazan bahanesiyle
Bu hafta senin icin daha dikkati olucam. Hatta suan kalkip leslie yapiyorum. Uyudum biraz kendime geldim biraz kalori yakalim

Uzulme
Bu aksam bakayim ne yedin ictin .
Gozum uzerinde
Haftaya 60 i kiracaksin 59u ucundan da olsa goreceksin
Ay sağ ol kaptanım. Benim bu hafta kilo veremememin sebebi suyu az içmem ve sporu savsaklamam oldu sanırım. Spor işe yaramıyor diye düşünüyordum ama yanılıyormuşum.

Kaptanım iftardan sonra 1500 lerde olan adım sayımı 9000 lere çıkardım. İnşallah yarın 10000 i bulacağım.

Ayyy ben de aynı durumdayım. Hem benim hem kızımın online derslerimiz var. Evden ders anlatmak da ayrı bir olay zaten.
Bu online ders işi yüzyüze den kat kat zor. Sorsan evden ders anlatıyoruz sanki yatıyoruz gibi algılanıyor. Ama bugün bilgisayara bakmaktan gözüm sulandı elime telefon almak istemedim. Bir yandan da ev işleri. Okuldayken hiç değilse evin kapısını kapatıp gidiyorduk

Bir online diyetisyen programina kayit oldum.
Detaylari yarin ogrenecegim bende.
Yakin zamanda da tahlil yaptiracagim insallah.

Konudan tamamen bağımsız bir şey sorabilir miyim. Geceki uykuna baktım derin uyku 3 saat diyor. Nasıl 3 saat derin uyuyabiliyorsunuz? Benim en fazla 1 saat 30 dakika oluyor ve çok yorgun uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…