Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bakarken.canim bişey yemek istemezdi. 50 kilolarda gidip gelirdim.
Evlenince icime ayı girdi sanırım doymak bilmiyorum.

Bu arada bugün 40 beden dar paça pantolonun içine çok rahat girdim kızlaaaarrr 48 bedenden 40 bedene benden mutlusu yoktur heralde.
Tebrik ederim canim. Bize herşey yakışır.

Bi de okuldayken teneffüsümüz vardı. Çay içip sohbet ederdik kısa da olsa. Şimdi o da yok. Deli gibi bir sağa bir sola koşturuyorum evde

Konudan tamamen bağımsız bir şey sorabilir miyim. Geceki uykuna baktım derin uyku 3 saat diyor. Nasıl 3 saat derin uyuyabiliyorsunuz? Benim en fazla 1 saat 30 dakika oluyor ve çok yorgun uyanıyorum
Benim derin uykum 40 dk en fazla 1 saat
benim derin uykum uyuyuşumdan kalkışıma kadar devam ediyor. ev yıkılsa ben uyumaya devam ederim.

ketojenik diyette normal süt kullanmamalısın. ketoyu yerle bir ediyor. her gün içmişsin üstelik. kaymak evet ama süt hayır. birde tarhanan battı benim gözüme iki kase biraz fazla olmuş.

Yani kotu degil
Spor biraz daha ekleye bilirsin
Bende ise gidince cok yorgunum. Inan sadece Yemek molasinda otururum en fazla 10 dk.

Ay sağ ol kaptanım. Benim bu hafta kilo veremememin sebebi suyu az içmem ve sporu savsaklamam oldu sanırım. Spor işe yaramıyor diye düşünüyordum ama yanılıyormuşum.
Kesinlikle Sporsuz ve su miktari ad olunca duruyor benimde kilo vermem. Yesillik de bol olsun menülerinde. Extra olarak onu ekle bakalim. Fark olacak mi
Kaptanım iftardan sonra 1500 lerde olan adım sayımı 9000 lere çıkardım. İnşallah yarın 10000 i bulacağım.
Masallah ya bulursun. Ipin var mi? Yarin Challenge günü. Iftara dogru ip veya jumping jack yapmaya basla. Yarinin sporu ve 10bin atmaya hedeflen mesela

Siz ogretmenlerin isi gercekten cok zor. Hakkiniz odenmez, cogu Anne baba bunu anlamis olmali evde online egitim doneminde

Afiyet olsun Burası resmen ufkumu açtı Agaveli...yağ yakıcı toz içecek.. Hemen google'licam

AppLesma e seker sen zaten haftaya 69u gorursun, birsey kalmamis ki

Spamlemeye geldim sizi
Cocuklarla uyuya kalmisim. Erken sahur yapacagim galiba. Veya su yorumlarimi yapip 2 saat daha uyuyayim oyle mi kalkayim

Ooo afiyet olsun sporlar da harika
Protein az olmus. Ve sporda
Yarin Challenge gunu
Ip veya jumping jack bekliyorum senden de
Bugunku menum
Sahur yok

Iftar
1 kase yoğurtlu buğday çorbası
Salata
Pırasa yemeği

Su
3 litre

Spor
6000 adim 180 puan(6000 e tamamlarim)
@Arriety_ @ sedulu @ neutral
Keske aksama protein ekleseydin
Vucudun ona ihtiyaci var
Arrietty_ @sedulu @neutral @Alys
Sahur 2 kuru incir 1 haslanis yumurta 3 sosis 1 parca pide ve cay
Iftar domates corbasi 1 kepce tavuk sinitsel ve salata

6600 adim 198 puan
Afiyet olsun
Ödül diye bak baklavaya. Ve Yedigin icin pisman olma. Tatli yi yedin bitti. Persembe aksama kadar tatlisiz saglikli beslenmeye ve boyle sahane adimlar atmaya devam
Yarin online ders yok halacigim :)) senden de ip atlama veya jumping jack bekliyorum.
Canin mi skldi acaba 500 gr verdin diye ve biskrem yedin?
Kötü degil yoksa günün

Sahurda granola yerine daha tok tutacak ve Besin degerleri daha güzel olan seyler secebilirsin
Aksam da protein eksik
Ve su miktarin az. Oruc da benide zorluyor malesef su miktari. Sporlar yarin Challenge var mutlaka katil
Afiyet olsun kaptanim. Ödül de guzel. Yarim yemis olsanda :)
Sahane

Aksam salata da olsa guzel olurdu
Yarin mutlaka salata olsun
Afiyet olsun. Sende de protein eksik
Su ve spor var mi

Bakarken.canim bişey yemek istemezdi. 50 kilolarda gidip gelirdim.
Evlenince icime ayı girdi sanırım doymak bilmiyorum.

Tebrik ederim canim. Bize herşey yakışır.
Evlenince çocuk yapınca vucut değişime uğruyor maalesef. Ven hep obur doymak bilniyorum. Hedefüme ulaşınca neyapcam bilmiyorum inşallah bu düzene alışırımda bozmam bidaha.

Ah kuzum.Kiyamiyorum sana. Cok zor zamanlar geciriyorsun
Ben seni zorlamak istemiyorum illa tarti bekliyorum diye. Sen toparlanana kadar istedigin zaman ugra,sohbete katil .Ne dersin?

Her gün aynı olsam ne güzel olur biliyor musun yani halsiz olayım, enerjim olmasın ama her gün aynı olayım diyorum pek mümkün olmuyor.. Bir gün öyle bir gün böyle olunca daha çok yoruluyorum..

Aslında ara vereyim dedim geçen gün, ama uzaklaşırsam kilo veremem, boy kısa kilo fazla, bazen nefes alırken bile zorlanıyorum, hızlı hareket edemiyorum.. O yüzden kilo vermekten başka çarem yok, burdan uzak kalınca da durum belli, bu hafta gram veremedim.. O yüzden ne kadar halsiz olursam olayım devam etmek istiyorum, en azından bu hafta denemek istiyorum. Olmazsa zorlamicam artık, biraz toparlanıp öyle gelirim..

Evet kaptanım, şimdi ekliyorum

şımarıklık yaptım galiba. 40 gün yasak koyunca kendime böyle oldu. yarın sil baştan meyveden başlayacağım. hem aile bütçesine katkı olur dolap çilek dolu benden başka yiyen yok. onları temizlemiş olurum.

Elinize sağlık, nefis görünüyor
Eşim harikasın, mezuniyet de güzel pide ile kutlanirdi gerçekten

Gecen Bende farkinda olmadan doldurmustum cilek ile
Cocuklar cok sever ama biktilar en sonunda.
Hem beslenme cantalarina hem evde meyve saatinde surekli cilek

Bitti de kurtuldular :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…