Tabii denemek istiyor isen daha. Benim demek istedigim zor durumda kalmani istemem.Her gün aynı olsam ne güzel olur biliyor musunyani halsiz olayım, enerjim olmasın ama her gün aynı olayım diyorum pek mümkün olmuyor.. Bir gün öyle bir gün böyle olunca daha çok yoruluyorum..
Aslında ara vereyim dedim geçen gün, ama uzaklaşırsam kilo veremem, boy kısa kilo fazla, bazen nefes alırken bile zorlanıyorum, hızlı hareket edemiyorum.. O yüzden kilo vermekten başka çarem yok, burdan uzak kalınca da durum belli, bu hafta gram veremedim.. O yüzden ne kadar halsiz olursam olayım devam etmek istiyorum, en azından bu hafta denemek istiyorum. Olmazsa zorlamicam artık, biraz toparlanıp öyle gelirim..
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsunsporda cok guzel. 15dk chloe
Sahursuz olmasi bilerek mi?
Su iciyormusun bari?
Sahurumu yapayim bari. Ac degilim ama bol su iceyim. Uykum kacti zatenkorkuyorum ki sabaha kadar uyuyamiyacagim. Hatta aksama kadar
Evet malesef uyku problemim varUyku problemin mi var?
Daha önce de 4te uyanıyorum demiştin
Masallah SanaTeşekkür ederim kaptanımDün gece canım istemedi, bir de tartı öncesi... Ondan yemedim. Su 3 litreye tamamladım
Bende Ramazandan dolayi wc sorunu yasiyorum. Suyu zar zor 2 L tamamliyorumBen de sahur öncesi kuru meyvelerimi yedim, suyumu içtim, ne zamandır yemiyorum, su az içiyorum wc problemi başladı yine
Oo ıyımıs hadı bakalımHeh geldin mi
Birde su hosuma gitti.
Bnde yemıycektım sözde peynır cay yedım 1 de kayısıSahurumu yapayim bari. Ac degilim ama bol su iceyim. Uykum kacti zatenkorkuyorum ki sabaha kadar uyuyamiyacagim. Hatta aksama kadar
Kaptanım perşembe günki adımlarım yanlış olmuş olmalı okadar adım atmadım. Listeye pek dikkat etmemiştim bidaha denk gelince gördüm.
Kaptanım bnmkide gösteriyor. 12yi dönünce sıfırlanıyor ben ekran görüntüsü almamış oluyorrum. Haftalık rapora girince böyle gösteriyor oyuzden öyle olmuş. Bnm hatamda diyebilirizEki Görüntüle 2827655
Burada ki paylaşımına göre yazmışım. Ama şimdi daha dikkatli inceledim haftalık toplam adımını gösteriyor sanırım en üstteki sayı. Uygulamalar genelde günlük adım sayısını gösteriyor. Senin ki neden böyle veriyor acaba.
Evet yanlışlık olmuş ama sonucu değiştiren bir yanlışlık değil
Aynen sorun oluyor. Ama susuz da olmuyor :)Bu su olayı canımı sıkıyor ya, iftardan sonra şimdi sahur da dahil 3 şişe 750 ml su bitirdim. Ama tuvalete gitmek için sürekli uyanıyorum. İçsen dert içmesen dert valla.
Herkese hayırlı sahurlar dilerim.
GünaydınGünaydın kızlar
Cok sukur uyuya bildim
Bugun ip atlama / jumping jack Challenge günü
Saglik sorunu olmayan herkesin katilmasini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?