- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Ay insallah ya tek korkum uyku duzensizligiCok guzel menu esim,
Senden afilli bir eksi bekliyorum bu hafta, maasallahin var.
Ay insallah ya tek korkum uyku duzensizligi
Herseyin ketosu var
Bak ben yarin keto lahmacun yapacagim : )))
Ne yarısması yaw. Basarılar ınsallah 1.ci olursunNormalde yaptığım fırın sütlacıma labne ile dokunuşlar yapacağım nasipse
Kız ben tarıf aradım bulamadım. Sen tarıf at buraya bı ara bnde denerımHerseyin ketosu var
Bak ben yarin keto lahmacun yapacagim : )))
Kızlar kaşar loru, tatlı lor, ezine sert peynır
Hangısını öneriyorsunuz sahurda yemek ıcın
En tuzsuz olanınıKızlar kaşar loru, tatlı lor, ezine sert peynır
Nevreste 'nin düzenlediği çeşitli kategorilerde pınar labne sponsorluğunda yarışmalar varNe yarısması yaw. Basarılar ınsallah 1.ci olursun
Ben gecenlerde Manti yapmistim. Onun hamuru ile yapacagim.Kız ben tarıf aradım bulamadım. Sen tarıf at buraya bı ara bnde denerım
Tatlı lor sanırım en tuzsuzu. Tuzsuz yersen daha iyi olurKızlar kaşar loru, tatlı lor, ezine sert peynır
Son sevdim boyle 9binli adimlar gormeyi
peynir sever olarak hepsinden azar azar oyumu kullanıyorum ben.Kızlar kaşar loru, tatlı lor, ezine sert peynır
Bol bol dans edeyım o zaman. Bıde karın hareletlerı yapıcam. Dün 10 dk lık vıdyo yaptım ıyı geldiSon sevdim boyle 9binli adimlar gormeyi
Yarin adim Challenge var
Ahah bende oyle yapıyordum hepsınden bır ıkı catalpeynir sever olarak hepsinden azar azar oyumu kullanıyorum ben.
Guzel bence. Ben 8 de ıftar arada 5-10 badem fındık. 3 te sahurKizlar ben iftar ile sahur arasini 5 saat tutuyorum
Sirf if gibi olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?