Ahaha tam benim oğlan; amcalarına, babaannesine, anneannesine filan gitti mi zorla getiriyorum eve. Hiç benle, babayla işi yok. Bence güzel bir özellik bu. Ben seviyorum valla.Selam kizlar
Isten ciktim bir anneme ugradim cocuklari goreyim diye. Ay hic umurlarinda degilim.
Ardindan 2 saat yuruyus e ciktik esim ile. Film keyfi derken Yemek yapma vakti geldi
Yapmasam keske
Hoşgeldin4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Aselmhmmd
İsim (İsteğe Bağlı ):Scl
Mesleginiz: Ögretmen
Yaşınız :29
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 7 yaş ve 2,5 yaş
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Boyunuz :165
Kilonuz:61,5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : sağlıksız beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Güzel gorunmek ve sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Düzensiz uyuyunca ne kadar uzun uyursan uyu dinç kalkamıyorsun. 2 gündür ben de öyleyim. Bugün eve gelince biraz uyudum ama faydası olmadı pek.Valla dinlendmmi dayak yedimde mi kalktım bilmiyorum
Ya süt bi nebze de (canım çekerse naparım bilmem) peynir filan çıakramam hayatımdanMotivasyon şart ya yoksa olmuyor aklı gidiyor insanın ama zaten bu beğendiğim insanların yeme biçimlerine bakınca benim diyetime çok benzer resmen hayatlarından şekeri süt ve süt ürünlerini çıkarmışlar
Ebru şallı
Burcu esmersoy
Çağla şikel
Hepsi aynı besleniyor
Evet malesefDüzensiz uyuyunca ne kadar uzun uyursan uyu dinç kalkamıyorsun. 2 gündür ben de öyleyim. Bugün eve gelince biraz uyudum ama faydası olmadı pek.
Yeni alisti benimkilerAhaha tam benim oğlan; amcalarına, babaannesine, anneannesine filan gitti mi zorla getiriyorum eve. Hiç benle, babayla işi yok. Bence güzel bir özellik bu. Ben seviyorum valla.
Merhaba hosgeldiniz4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Aselmhmmd
İsim (İsteğe Bağlı ):Scl
Mesleginiz: Ögretmen
Yaşınız :29
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 7 yaş ve 2,5 yaş
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Boyunuz :165
Kilonuz:61,5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : sağlıksız beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Güzel gorunmek ve sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Kac atladinGunaydin kizlar,
Ben direk yataktan ip atlamaya gidiyorum
Utu mu?Günaydın kızlar
Ütü olan gün en sevmediğim gün. 10-12 pantolon, 6-7 gömlek ütüleyeceğim. Moraller bozuk. Nefret ediyorum bir ütü, iki bulaşık makinası boşaltma
Oldun mu asi :)Gunaydin kizlar.
Bende bugun evdeyim. Evi temizleyim, alisveris yapayim. Kaptan ben ziplamim valla bilekler kirilir
Ama spor yapacam
Sedu vermis cevabiBugün eltime davetliyiz kaptanlar ödül hakkımı bugün kullansam olurmu bayadır da yapmıyom belki tatlı yerim
En guzeli aslinda ikisinide yapmakMerhaba kızlar.
Kahvaltı yaptım. Şimdi temizlik vaktiii. Sonra da biraz ip biraz jj ortaya karışık biseyler yapmayı düşünüyorum..
Nasılsınız kızlaarrr ben birazdan yürümeye çıkacağım,tartı içinde pil alayım diyorum bakalım kaç düşmüşüm
Gecmis olsun canimSelam kızlar. Butun gece burhn tıkanıklıgı ıle uyuyamadım. Sınuzıt oldum gecmedı gıcık sey. Gece sahurada kalkmadım. Saat daha oğlen ve ben acıktım. Demekkı bır dılım peynır bıle olsa yemek tutuyormuş sahurda benı
Kiyamam. Ama resmen bu durumu kullanmislarÖyle gerçektenhastalığı bişekilde atlatıyoruz da dün küçüğüm(5.5 yaşında) ve kızım(11 yaşında) ikiside gözleri dolu dolu ağlamaklı abimle daha çok ilgilendin bizi umursamıyorsun diye trip atınca daha çok üzüldüm birde onları sevdiğimi önemsediğimi kanıtlamaya çalıştım gece gece neysek tatlıya bağlandı herşey
Ay bende adıma başlicam bugün bilmiyordum adım zorunluluğunuuu
Tabagin enfes bisey olacagi kesinBen de bugun tek ogun yapacaktim ama regl oluyorum gibi, o yuzden bir ara ogun yapmaya karar verdim, soyle renkli renkli bir tabak hazirlicam.
Bitkisel yogurt, yaban mersini, keten tohumu, kabak cekirdegi ici, ve ustune bitter cikolata.
Uzme kendini. Stresli dönemdesin. Hem +200 gr cabucak atarsin
Ne dosyasi canim?Dosya ekleyemedim buton çalışmıyor
Cok sagol canımÇok geçmiş olsun
26 kıloKaç kilo aldın peki
Sagol canım. Valla tek taraflı tıkalı burnum gozume vuruyo agrısı sankı yanaklarımda ahırlık var. Spor galan yaparken zaman gecrmeye çalışıyorum yoksa bas agrısı yapıyoGecmis olsun canim
Simdi nasilsin?
Ben kontrol ederim. Yazarim sonra. Boylece yavas yavas alisirsinTamamlıyorum bu hafta ozaman atladığım bazı yerler olabiliyor hesepalamalar da dahil bazen buna
Valla keto soganli yaptim. Yayildim Koltuga. Benden bugun bu kadar diye :))Bende annemden geldim yemek yapması zor geldiğinden salataya vurdum kendimi eşim de kendine ve oğlana tost yaptıoyy içim şişti ama epey bi ton balıklı salata yedim. Yanına bir bardak ayran midem davul gibi. Biraz sindirsin de bol bol zıplayayım
Bence cok olmaz. Sebze hep ve protein.Kızlar akşama fırında 3 patlıcan 3 kabak 4 küçük havuç içine 3 kaşık domates rendesi 4 kaşık yoğurt birazda nane ekleyip pişirdim.bunun yarısını yesem fazlamı olur birde Üstüne 2 kaşık kıyma ve yanına da bi kase yoğurt ve çorba tüketicem. bu hafta bir kilo vermek istiyorum.
Yaz alerjin var mi?Cok sagol canım
26 kılo10 u gıttı bebekle gerısı kaldıydı
Sagol canım. Valla tek taraflı tıkalı burnum gozume vuruyo agrısı sankı yanaklarımda ahırlık var. Spor galan yaparken zaman gecrmeye çalışıyorum yoksa bas agrısı yapıyo
Oh ne güzel bak keyfineBen kontrol ederim. Yazarim sonra. Boylece yavas yavas alisirsin
Valla keto soganli yaptim. Yayildim Koltuga. Benden bugun bu kadar diye :))
Gerci Evi temizlemiş ocagi, firini silmis esim. Evde cocuk olmayinca is de olmuyor
Bence cok olmaz. Sebze hep ve protein.
Ne corbasi?
Brokoli çorbası. Geçen sefer sütle yapmıştım busefer sadece su bir diş sarımsak brokoli var.Ben kontrol ederim. Yazarim sonra. Boylece yavas yavas alisirsin
Valla keto soganli yaptim. Yayildim Koltuga. Benden bugun bu kadar diye :))
Gerci Evi temizlemiş ocagi, firini silmis esim. Evde cocuk olmayinca is de olmuyor
Bence cok olmaz. Sebze hep ve protein.
Ne corbasi?
Alerji mi var ? Benim yazın alerjim başlar. Dün hava sıcaktı ve güneşliydi burnum akti hapşırıp durdum. Bugün kapalı hava rahat ettim.Cok sagol canım
26 kılo10 u gıttı bebekle gerısı kaldıydı
Sagol canım. Valla tek taraflı tıkalı burnum gozume vuruyo agrısı sankı yanaklarımda ahırlık var. Spor galan yaparken zaman gecrmeye çalışıyorum yoksa bas agrısı yapıyo
Olmazmı alerjık astım varYaz alerjin var mi?
Bende bugun hapsurmakdan bir hal oldum. Pollen dolu burda suan
Ben sadece kış ayında rahatım omun dısında bahar geldımı yaz sonuna kadar hapsırık burun goz mahvoluyorum. Sureklı alerjı ılacı ıcıyorum 2 gun ıcmezsem reaksıyon gosterıyorumAlerji mi var ? Benim yazın alerjim başlar. Dün hava sıcaktı ve güneşliydi burnum akti hapşırıp durdum. Bugün kapalı hava rahat ettim.
Ya ben babaannemin elinde buyudum resmen. Kuzenler ile kalirdik. 2 katli kocaman evdi. Kuzenler olmasada ben tek kalirdim. Cok guzel biseydi :))Oh ne güzel bak keyfinebenimki de kalsa keşke azıcık daha büyüsün birakicam yatıya
Afiyet olsunBrokoli çorbası. Geçen sefer sütle yapmıştım busefer sadece su bir diş sarımsak brokoli var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?