Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam hanımlar
Bugün bir spor yapmışım, toz attırdım valla. Dün ve bugün aşırı enerjiğim. Heralde ramazana adapte oldu vücut.
Asi Matmazel canım çok geçmiş olsun. İşlenmiş gıdalar cidden ramazanda rahatsızlık verebilir. Benim de canım Salam istiyor kaç gündür ama gündüz midemi bulandırır diye cesaret edemedim. İyiymiş oğlun çok şükür.

Selam kizlar
Isten ciktim bir anneme ugradim cocuklari goreyim diye. Ay hic umurlarinda degilim.
Ardindan 2 saat yuruyus e ciktik esim ile. Film keyfi derken Yemek yapma vakti geldi
Yapmasam keske
Ahaha tam benim oğlan; amcalarına, babaannesine, anneannesine filan gitti mi zorla getiriyorum eve. Hiç benle, babayla işi yok. Bence güzel bir özellik bu. Ben seviyorum valla.

Hoşgeldin

Ya süt bi nebze de (canım çekerse naparım bilmem) peynir filan çıakramam hayatımdan
Düzensiz uyuyunca ne kadar uzun uyursan uyu dinç kalkamıyorsun. 2 gündür ben de öyleyim. Bugün eve gelince biraz uyudum ama faydası olmadı pek.
Evet malesef

Ahaha tam benim oğlan; amcalarına, babaannesine, anneannesine filan gitti mi zorla getiriyorum eve. Hiç benle, babayla işi yok. Bence güzel bir özellik bu. Ben seviyorum valla.
Yeni alisti benimkiler
Galiba gecen ay.
Esim ile Ilk hafta baya bir carpildik. Garip bir hal icindeydik ne yapacagiz simdi coluk cocuk yok. Gidelim alalim dedik. Gelmediler tabi

Merhaba hosgeldiniz
Formu buldugunuza gore Ilk sayfa da kurallari da okudunuz demektir
Yinede sorunuz olursa cekinmeyin sorun

Ben Zeynep takim kaptani. Verilmesi gereken kilonuz fazla degil. Eminim aktif oldugunuz sure, cabucak kurtulursunuz kilolardan

Bende annemden geldim yemek yapması zor geldiğinden salataya vurdum kendimi eşim de kendine ve oğlana tost yaptı oyy içim şişti ama epey bi ton balıklı salata yedim. Yanına bir bardak ayran midem davul gibi. Biraz sindirsin de bol bol zıplayayım

Kızlar akşama fırında 3 patlıcan 3 kabak 4 küçük havuç içine 3 kaşık domates rendesi 4 kaşık yoğurt birazda nane ekleyip pişirdim.bunun yarısını yesem fazlamı olur birde Üstüne 2 kaşık kıyma ve yanına da bi kase yoğurt ve çorba tüketicem. bu hafta bir kilo vermek istiyorum.

Anca Firsat bulup gecmis yapiyorum
Gunaydin kizlar,
Ben direk yataktan ip atlamaya gidiyorum
Kac atladin
Günaydın kızlar
Ütü olan gün en sevmediğim gün. 10-12 pantolon, 6-7 gömlek ütüleyeceğim. Moraller bozuk. Nefret ediyorum bir ütü, iki bulaşık makinası boşaltma
Utu mu?
Oda ne
Dugun /bayram utulerim anca gomlek
Bende nefret ederim bulasik bosaltmakdan. Neyseki evde isler paylasiliyor
Gunaydin kizlar.
Bende bugun evdeyim. Evi temizleyim, alisveris yapayim. Kaptan ben ziplamim valla bilekler kirilir
Ama spor yapacam
Oldun mu asi :)
Bugün eltime davetliyiz kaptanlar ödül hakkımı bugün kullansam olurmu bayadır da yapmıyom belki tatlı yerim
Sedu vermis cevabi
Merhaba kızlar.
Kahvaltı yaptım. Şimdi temizlik vaktiii. Sonra da biraz ip biraz jj ortaya karışık biseyler yapmayı düşünüyorum..
En guzeli aslinda ikisinide yapmak
Nasılsınız kızlaarrr ben birazdan yürümeye çıkacağım,tartı içinde pil alayım diyorum bakalım kaç düşmüşüm

Aksam yemegi hazirladim. Galiba kitap okumaya gececegim

Gecmis olsun canim
Simdi nasilsin?
Kiyamam. Ama resmen bu durumu kullanmislar
Insan vicdan azabi cekiyor boyle seyler soylediklerinde
Ay bende adıma başlicam bugün bilmiyordum adım zorunluluğunuuu
Basla tabi
Zorunluluk yoktu es olmak icin. Ama baktik es isteyip pek is gormuyorlar. Ve esler magdur oluyor. Boyle bir kural koyduk
Ben de bugun tek ogun yapacaktim ama regl oluyorum gibi, o yuzden bir ara ogun yapmaya karar verdim, soyle renkli renkli bir tabak hazirlicam.

Bitkisel yogurt, yaban mersini, keten tohumu, kabak cekirdegi ici, ve ustune bitter cikolata.
Tabagin enfes bisey olacagi kesin
Merhabalar diyetimi pazartesiden beri hiç bozmadım hergün 30 dk egzersiz yaptım
Sonuç +200 gr
Arrietty_ sedulu
Uzme kendini. Stresli dönemdesin. Hem +200 gr cabucak atarsin
Dosya ekleyemedim buton çalışmıyor
Ne dosyasi canim?
Uygulamadan girdiysen olmuyor

Tamamlıyorum bu hafta ozaman atladığım bazı yerler olabiliyor hesepalamalar da dahil bazen buna
Ben kontrol ederim. Yazarim sonra. Boylece yavas yavas alisirsin
Valla keto soganli yaptim. Yayildim Koltuga. Benden bugun bu kadar diye :))
Gerci Evi temizlemiş ocagi, firini silmis esim. Evde cocuk olmayinca is de olmuyor
Bence cok olmaz. Sebze hep ve protein.
Ne corbasi?

Yaz alerjin var mi?
Bende bugun hapsurmakdan bir hal oldum. Pollen dolu burda suan

Oh ne güzel bak keyfine benimki de kalsa keşke azıcık daha büyüsün birakicam yatıya

Brokoli çorbası. Geçen sefer sütle yapmıştım busefer sadece su bir diş sarımsak brokoli var.

Alerji mi var ? Benim yazın alerjim başlar. Dün hava sıcaktı ve güneşliydi burnum akti hapşırıp durdum. Bugün kapalı hava rahat ettim.

Yaz alerjin var mi?
Bende bugun hapsurmakdan bir hal oldum. Pollen dolu burda suan
Olmazmı alerjık astım var
Alerji mi var ? Benim yazın alerjim başlar. Dün hava sıcaktı ve güneşliydi burnum akti hapşırıp durdum. Bugün kapalı hava rahat ettim.
Ben sadece kış ayında rahatım omun dısında bahar geldımı yaz sonuna kadar hapsırık burun goz mahvoluyorum. Sureklı alerjı ılacı ıcıyorum 2 gun ıcmezsem reaksıyon gosterıyorum

Oh ne güzel bak keyfine benimki de kalsa keşke azıcık daha büyüsün birakicam yatıya
Ya ben babaannemin elinde buyudum resmen. Kuzenler ile kalirdik. 2 katli kocaman evdi. Kuzenler olmasada ben tek kalirdim. Cok guzel biseydi :))

Ben cocuklarim olsam kalirdim. Her haftasonu. Istiyorlar gerci. Ben yok diyorum. Celiskiye bak arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…