Bas belasi. Bendede varOlmazmı alerjık astım var
Ben sadece kış ayında rahatım omun dısında bahar geldımı yaz sonuna kadar hapsırık burun goz mahvoluyorum. Sureklı alerjı ılacı ıcıyorum 2 gun ıcmezsem reaksıyon gosterıyorum
" Stop doing weird things"
Merhaba hosgeldiniz. Insallah istediginiz kiloya ulasir ve kucaginiza bebis almaniz nasip olurMerhabaaaa ben de geldimkabul ettiğiniz için teşekkürler...
Kendimi bildim bileli kiloluyum ama bu kadar hic olmamıştım olumsuz bir tup bebek sürecinden grctim cok kilo aldım.. hem moralimin düzelmesi hem yeniden toparlanıp tedaviye başlayabilmem icin kilo vermem gereksizlerle daha motivasyon olacağıma ve hizlanacagima eminim..
Yaşım 39
Boyum 1.65
Kilom 81
İlk hedefim 75
Son hedefim 65
Merhaba takıma hosgeldinizMerhabaaaa ben de geldimkabul ettiğiniz için teşekkürler...
Kendimi bildim bileli kiloluyum ama bu kadar hic olmamıştım olumsuz bir tup bebek sürecinden grctim cok kilo aldım.. hem moralimin düzelmesi hem yeniden toparlanıp tedaviye başlayabilmem icin kilo vermem gereksizlerle daha motivasyon olacağıma ve hizlanacagima eminim..
Yaşım 39
Boyum 1.65
Kilom 81
İlk hedefim 75
Son hedefim 65
Sorma ya. Bırde zambak lavanta gıbı keskın parfum kokuları cıcek kokuları tıkıyor benı. Öksürük hırıltı nefes darlığı. Gecen sene acillik oldum gozlerım ödem topladı kaşınmaktan. Tedavısıde yok illetBas belasi. Bendede var
Gecen yaz cok kotuydum. Kac ilac degistirdim fayda etmedigi icin.
Arka arkaya resmen nefes almadan 20defa hapsurmakdan icim disim bir hos oluyordu.
HosbuldumMerhaba hosgeldiniz. Insallah istediginiz kiloya ulasir ve kucaginiza bebis almaniz nasip olur
Ilk sayfada Ilk postu okumaniz gerekli
Sorunuz var ise okudukdan sonra, burdayim bana sorabilirsiniz
Bu arada ben Zeynep. Takim kaptaniyim 34 yasa dogru gidiyorum
UygunAksam yemegınde salata bamya yıcem, yanına 1 tane ıclı köfte yesem kacamak mı yapmıs olurum. Menuye uygun mu olur
HosgeldinMerhabaaaa ben de geldimkabul ettiğiniz için teşekkürler...
Yaşım 39
Boyum 1.65
Kilom 81
İlk hedefim 75
Son hedefim 65
Profilinize tiklayip hesap detaylarina giriyorsunuz.Kilo cetvelini nasıl yapıyoruz imza kısmına acaba
Evet tatlım 1 çay kaşığı yeterli oluyor
Tadi nasil oluyor cok merak ediyorum??Evet tatlım 1 çay kaşığı yeterli oluyor
Teşekkürler kaptanım. O çarba nasıl oluyor acabaAfiyet olsun
Guzel olacak kesin
Benim Sebze detox corbam var. Su ile yapiyorum. Guzel oluyor
Benim favorim tereyagli :)Evet tatlım 1 çay kaşığı yeterli oluyor
Tadi nasil. Dusununce bile icim bulaniyorBenim favorim tereyagli :)
Blendir e ekliyorum. Köpük köpük oluyor ustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?